300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 15" med Touchbar

MacBook Pro 15" med Touchbar

548 varer
Her er den nyeste største og hurtigste Macbook Pro, den kommer med alle kræfter du kan bruge og den er alligevel tynd og lækker at have med. Hvordan forbinder jeg mine enheder til MacBook Pro 15”? På denne side finder du alt hvad du skal bruge for at forbinde din MacBook Pro 15” til andre...
Læs mere
Viser 271 - 324 af 548



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 15" med Touchbar

Her er den nyeste største og hurtigste Macbook Pro, den kommer med alle kræfter du kan bruge og den er alligevel tynd og lækker at have med.

Hvordan forbinder jeg mine enheder til MacBook Pro 15”?

På denne side finder du alt hvad du skal bruge for at forbinde din MacBook Pro 15” til andre enheder. En MacBook Pro 15” kommer standard med 4x Thunderbolt 3 (USB-C) porte, hvilket gør at alt med USB-C kan forbindes direkte dertil. Hvis dine enheder ikke har USB-C, så har du brug for en adapter der kan konvertere fra et andet stik til USB-C. Det er meget normalt at anskaffe sig en adapter der kan konvertere USB-C til USB 3.0 eksempelvis, og hvis du har en skærm der skal tilsluttes er det også praktisk at have en adapter der kan konvertere HDMI til USB-C eller mini Displayport til USB-C. Til dette formål findes der også ret gode docks, der gennem USB-C åbner op for flere porte samtidigt, i stedet for at skulle bruge en adapter til hver anden form for kabel.

Hvilket kabel skal jeg bruge til MacBook Pro 15”?

Da alle porte i MacBook Pro 15” er USB-C (m. Thunderbolt 3 indbygget) skal alle dine kabler være med USB-C eller thunderbolt 3. Et praktisk kabel er et USB til USB 3.1 type C, da det giver dig mulighed for at forbinde alle dine enheder der har en USB port. Et USB-C til Lightning kabel er også et godt bud som kabel til iPhone eller kabel til iPad. Derudover er pakken med USB-C HDMI dock og USB-C til USB adapter en rigtig god løsning, da det giver dig mulighed for at tilslutte de mest gængse kabler til din MacBook Pro 15”. Hvis du har haft en ældre MacBook og købt en skærm dertil med mini Displayport, så kan det også være en fordel at købe en USB-C til mini Displayport adapter, da din MacBook Pro 15” ellers ikke vil være i stand til at modtage mini Displayport.

Hvad er det bedste tilbehør til MacBook Pro 15”?

En af de absolut mest anvendelige udstyrs muligheder til din MacBook Pro 15” er en hub til MacBook. I denne kategori vil Ultimate USB-C hub til MacBook være toppen af klassen. Lavet af Hyper, giver det alle de porte du har brug for, og alt sammen gennem den samme USB-C port. Til din MacBook Pro 15” kan det også være rart at have et sleeve, så den bliver nemmere at transportere rundt. Derudover har vi et respektabelt udvalg af laptop standere til MacBook, så du kan sikre en mere behagelig oplevelse når du bruger din MacBook Pro 15”.