300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" uden touchbar

MacBook Pro 13" uden touchbar

604 varer
Dette er den billige Macbook Pro, den kommer uden den fancy touchbar men til gengæld koster den også noget mere og har bedre batteritid. Designet slå alt andet og størrelsen sammen med at dent er en pro PC gør den uimodståelig. Hvad skal jeg bruge til MacBook Pro uden touchbar 13”? Din MacBook...
Læs mere
Viser 487 - 540 af 604



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 13" uden touchbar

Dette er den billige Macbook Pro, den kommer uden den fancy touchbar men til gengæld koster den også noget mere og har bedre batteritid. Designet slå alt andet og størrelsen sammen med at dent er en pro PC gør den uimodståelig.

Hvad skal jeg bruge til MacBook Pro uden touchbar 13”?

Din MacBook Pro 13” er udstyret med to Thunderbolt 3 porte, hvilket gør at du har to fremragende forbindelseskanaler. Det kræver dog at du har stik der bruger USB-C formatet, da det er hvad Thunderbolt 3 er baseret på. Det kan i samme vending anbefales at have en række adaptere til din MacBook Pro 13”, så du får mulighed for at forbinde til flest mulige enheder. F.eks. får du brug for en HDMI til USB-C adapter hvis du skal forbinde til en moderne skærm. Derudover bruger de fleste enheder stadig USB 2.0 eller 3.0, hvilket betyder at du får brug for en måde at omdanne USB til USB-C på.

Hvordan forbinder jeg bedst til MacBook Pro 13” uden touchbar ?

Den bedste forbindelse til din MacBook Pro 13” vil ske med et USB-C kabel. Men da de fleste enheder ikke er udstyret med USB-C, får du brug for en adapter eller en hub til at omdanne de forskellige formater til det rigtige. Her er en pakkeløsning som vores USB-C HDMI dock og USB-C til USB adapter en stærk mulighed, da det både giver dig to USB indgange, en HDMI indgang samt en ekstra USB-C indgang. Alternativt har Baseus udviklet et 3 i 1 USB-C kabel med Lightning, MicroUSB og USB-C, som giver dig en oplader til iPhone, samtidigt med flere forbindelsesmuligheder.

Hvad er det bedste udstyr til MacBook Pro 13” uden touchbar?

Du kan få stort set alle dine behov dækket til din MacBook Pro 13”, da tilbehørs markedet til Mac er i rivende udvikling. Afhængigt af hvad du skal bruge den til kan der laves forskellige anbefalinger. Hvis du skal bruge den i et workstation setup, kan en kombination af MacBook stander, hub til at samle dine kabler i én omgang, et sleeve til at transportere det hele og et lækkert headset til MacBook give en rigtig solid base. Omvendt hvis det er til afslappet surfing og spil en gang imellem, jamen så er en USB-C HDMI dock, et MFi Lightning kabel til opladning af iPhone og et par gode earpods til MacBook måske en bedre løsning. Under alle omstændigheder vil vi anbefale at se vores udvalg igennem, da vi har samlet alle de bedste løsninger til MacBook Pro 13” under et tag her hos os. Både til det rimelig prisniveau og det højere prisniveau til dig der vil have det bedste til din MacBook Pro 13”.