300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro 13" M2 2022

580 varer
MacBook Pro med M2 er en version af Apple's MacBook Pro bærbar computer, der er udstyret med Apple M2-chippen som sin hovedprocessor. Apple M2-chippen er en skræddersyet system-on-a-chip (SoC), der inkluderer en centralprocessor (CPU), grafikprocessor (GPU) og andre komponenter. M2-chippen er...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 580



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro med M2 er en version af Apple's MacBook Pro bærbar computer, der er udstyret med Apple M2-chippen som sin hovedprocessor. Apple M2-chippen er en skræddersyet system-on-a-chip (SoC), der inkluderer en centralprocessor (CPU), grafikprocessor (GPU) og andre komponenter. M2-chippen er baseret på ARM-arkitektur og er designet til at give høj ydeevne og energieffektivitet. MacBook Pro med M2-chippen er i stand til at køre både macOS og iOS-apps og giver hurtigere ydeevne, længere batterilevetid og forbedret sikkerhed i forhold til tidligere MacBook Pro-modeller, der anvendte Intel-processorer.

Designet på MacBook Pro M2 er ligner de tidligere generationer af MacBook Pro, med en slank og elegant aluminiums krop, med et minimalistisk og ren look. Det har også den klassiske Apple-logo på coveret og et stilfuldt chikt layout, der passer til Apples designfilosofi.

Skærmen på MacBook Pro M2 er en Retina-skærm med høj opløsning, der giver skarpe og detaljerede billeder og videoer. Skærmen har også bredere farveskala og højere kontrast for at gøre billedet klarere og mere livagtigt.

MacBook Air M2 og MacBook Pro M2 er begge udstyret med Apple's M2-chipsæt, men de er designet til forskellige formål og har derfor også nogle forskelle i deres specifikationer og funktioner.

En af de største forskelle er størrelsen og vægten. MacBook Air M2 er en ultraportabel bærbar computer med en tyndere og lettere krop end MacBook Pro M2, hvilket gør den nemmere at tage med på farten.

MacBook Pro M2 samme processor og grafikprocessor, hvilket gør dem begge egnet til krævende opgaver som video- og billedredigering, spil og programmering, men MacBook Pro M2 har en blæser så den kan holde den høje ydeevne forevigt imens en MacBook Air bliver varm hvorefter den bliver langsommere.

Samlet set er MacBook Air M2 designet til at være en bærbar computer med god ydeevne og portabilitet, mens MacBook Pro M2 er designet til at være en kraftfuld arbejdsstation med avancerede funktioner og kapaciteter.

Der er flere stykker udstyr, man kan overveje at anskaffe sig til sin MacBook Pro M2, afhængigt af ens brug og behov. Nogle af de mest almindelige stykker udstyr inkluderer:

  • Ekstern harddisk eller ekstern SSD: For at få ekstra lagringsplads og sikkerhedskopiering af data.
  • Ekstern skærm: For at få ekstra skærmplads og forbedre produktiviteten.
  • USB-C-adapter eller hub: For at få flere porte, såsom USB-A, HDMI eller Ethernet, til at tilslutte eksterne enheder.
  • Tastatur og mus: For at forbedre komforten ved brugen af computer.
  • Beskyttelsesetui eller et sleeve: For at beskytte computeren mod ridser og stød, når den transporteres.
  • Backup batteri eller strømforsyning: For at forlænge batteritiden og sikre, at du altid har strøm til din computer.
  • Høretelefoner eller højttalere: For at forbedre lydkvaliteten og have muligheden for at lytte til musik eller se videoer.