300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

574 varer
MacBook Pro 13" M1 2020 I 2020 udkom den første MacBook Pro fra Apple med deres egen Apple M1 chip. Det er deres første chip, som er specialudviklet til Mac. Dens forcer er at yde en utrolig høj ydeevne, da teknologien er skabt specifikt til at køre på Mac. Derudover leverer den også en god...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 574Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

I 2020 udkom den første MacBook Pro fra Apple med deres egen Apple M1 chip. Det er deres første chip, som er specialudviklet til Mac. Dens forcer er at yde en utrolig høj ydeevne, da teknologien er skabt specifikt til at køre på Mac. Derudover leverer den også en god energieffektivitet, som sikrer dig, at din Mac altid arbejder mest effektivt.

MacBook Pro 13" M1 overgår sin forgænger med længder. Den nye chip gør den hurtigere og mere effektiv med en forøgelse på op til 2,8 x i CPU-ydeevne. Samtidig har den grafiske ydeevne fået en overhaling og leverer op til 5 x gange hurtigere end tidligere. Med den øgede energieffektivitet, får du op til 20 timers batterilevetid, hvilket gør at du slipper for at tænke på en genopladning før slut på dagen.

Denne MacBook Pro er udstyret med 2x USB 4-porte, som har indbygget Thunderbolt 3. Det vil sige, at du kan tilslutte enheder, som benytter Thunderbolt 3 til disse porte. Samtidig er det også muligt at tilslutte USB-C enheder, da USB 4 understøtter disse.

Nedenstående oversigt viser specifikationer på MacBook Pro 13" M1:

Processor:Grafikkort:Hukommelse (RAM):Lagerplads:Tilslutningsmuligheder:
8-kerner8-kernerOp til 16 GBOp til 512GB (kan opgraderes op til 2TB)3,5mm jackstik, 2x USB 4 (Thunderbolt 3)

Hvad kan jeg tilslutte til en MacBook Pro 13" M1 2020?

Med sine 2x USB 4-porte med indbygget Thunderbolt 3, har du gode muligheder for at tilslutte dine enheder. Samtidig er du gennem disse porte sikret en stabil og hurtig forbindelse, så du undgår udfald eller ventetid. Med USB 4-portene er det muligt at tilslutte enheder der benytter USB-C standarden.

Hvis du ønsker at tilslutte ældre formater af USB, kræver det at du anskaffer dig en adapter, som kan omdanne formatet. Du kan stort set tilslutte alle typer af enheder, så længe du har en omformer fra USB-C til det ønskede format. Dermed behøver du ikke lægge din computermus, tastatur eller eksterne harddisk på hylden endnu.

Hvordan vælger jeg det rigtige kabel og hvad skal jeg købe?

Når du skal vælge et kabel til din MacBook Pro 13" M1 2020, så er det vigtigt, at du overvejer hvilke behov du har. Det kan være du ønsker at tilslutte en gammel USB-enhed. Det kan også være, at du ønsker at tilslutte en skærm. Mulighederne er mange. Du kan tilmed også købe en samlet dock/hub, som understøtter flere enheder ad gangen. Så kan du både tilslutte skærm og harddisk.

Du kan tage et kig på vores sortiment i vores butik. Her kan du vælge eller søge nøjagtig det produkt frem, som du søger. 

Samtidig har vi også et ekstra råd til dig. Du kan med fordel anskaffe dig et cover eller et sleeve til din MacBook Pro 13" M1 2020. Det giver dig en bedre beskyttelse og gør det samtidig også nemmere for dig, når du skal pakke din MacBook med.