300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Air 15" M3 2024

MacBook Air 15" M3 2024

473 varer
Den nye MacBook Air med M3-chip repræsenterer en revolution inden for bærbare computere, hvilket gør den til en kraftfuld følgesvend for både arbejde og spil. Udstyret med den banebrydende M3-chip, forbedrer denne model de allerede populære funktioner, som verdens mest brugte bærbare computer er...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 473



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Air 15" M3 2024

Den nye MacBook Air med M3-chip repræsenterer en revolution inden for bærbare computere, hvilket gør den til en kraftfuld følgesvend for både arbejde og spil. Udstyret med den banebrydende M3-chip, forbedrer denne model de allerede populære funktioner, som verdens mest brugte bærbare computer er kendt for. En imponerende batterilevetid på op til 18 timer sikrer, at du kan tage din MacBook Air med dig overalt og dykke ned i dine interesser uden afbrydelser.

Den nye MacBook Air tilbydes nu med M3-chippen fra 9.999 kr., mens modellen med M2-chippen er tilgængelig fra 8.999 kr. M3-modellerne bliver tilgængelige fra den 8. marts, hvilket giver forbrugerne nye muligheder for at vælge den kraft og hastighed, der passer bedst til deres behov.

Designet med henblik på mobilitet skiller MacBook Air sig ud med sit superlette design og en tykkelse på lidt over en centimeter. Denne bærbare computer er ikke blot let at integrere i din daglige rutine, men den er også udviklet med miljøet for øje. MacBook Air med M3 er fremstillet af 50 procent genanvendte materialer, hvilket markerer en milepæl for Apple, mens det holdbare aluminiumskabinet på alle MacBook Air-modeller understreger Apples forpligtelse til bæredygtighed.

Med to størrelser at vælge imellem, en 13-tommer og en 15-tommer model, tilbyder MacBook Air fleksibilitet til forskellige brugers behov. Den mindre 13-tommer model er ideel for dem, der konstant er på farten, mens den større 15-tommer skærm giver mere plads til multitasking. Fire elegante farver med matchende MagSafe-opladerkabler giver et personligt touch til din enhed.

Ydeevne og batterilevetid er kraftigt forbedret i den nye MacBook Air, takket være Apple M3-chippen. Sammenlignet med tidligere modeller leverer M3 op til 1,6 gange hurtigere ydeevne end MacBook Air med M1 og op til 13 gange hurtigere ydeevne end den hurtigste Intel-baserede MacBook Air. Med op til 18 timers batterilevetid er MacBook Air med M2 og M3 klar til at håndtere enhver opgave, fra multitasking mellem apps til videoredigering i iMovie eller spil med forbedret spilfunktion.

MacBook Air tilbyder også et væld af intelligente macOS-funktioner drevet af den imponerende AI-ydeevne i Neural Engine. Dette inkluderer avancerede kamerafunktioner, tale til tekst i realtid og visuel forståelse. Et omfattende økosystem af apps med AI-funktioner udvider mulighederne for produktivitet og kreativitet.

Afslutningsvis sætter MacBook Air nye standarder for bærbare computere med sit imponerende display, kamera og lydsystem. Den Liquid Retina-skærm bringer billeder og videoer til live med levende kontrast og skarpe detaljer, mens det højopløselige FaceTime HD-kamera og det altomfattende lydsystem med Dolby Atmos forstærker din multimedieoplevelse. Med en række forbindelsesmuligheder, inklusive MagSafe og Thunderbolt-porte, samt et Magic Keyboard med Touch ID, er MacBook Air ikke kun en kraftfuld og miljøvenlig enhed, men også en der definerer fremtiden for mobil computing.