300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Air 13" M2

MacBook Air 13" M2

581 varer
Apple's MacBook Air med en M2-processor er en ny og forbedret version af den populære MacBook Air-bærbare computer. Denne computer er designet til at gøre livet lettere for professionelle skabere, der er på udkig efter en kraftfuld og letvægts computer, der er nem at tage med på farten. Der er...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 581



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Air 13" M2

Apple's MacBook Air med en M2-processor er en ny og forbedret version af den populære MacBook Air-bærbare computer. Denne computer er designet til at gøre livet lettere for professionelle skabere, der er på udkig efter en kraftfuld og letvægts computer, der er nem at tage med på farten.

Der er flere ting, man kan købe til en MacBook Air med en M2-processor for at bruge den bedre. Her er nogle eksempler:

  1. Ekstern harddisk eller SSD: Hvis du arbejder med store filer eller har brug for ekstra lagringsplads, kan det være en god idé at investere i en ekstern harddisk eller SSD. Dette giver dig mulighed for at gemme og organisere dine filer på en sikker måde, og sikre at du altid har adgang til dem, selv når du er på farten. Husk at købe den med USB-C, så den passer i din MacBook Air. 

  2. Ekstern skærm: Hvis du arbejder med grafik eller video, kan det være en god idé at investere i en ekstern skærm. Dette giver dig mulighed for at arbejde med dine projekter på en større skærm med højere opløsning, hvilket kan gøre det nemmere at se detaljerne i dit arbejde. Køb den med USB-C for at være sikker på den virker, og at den oplader samtidig, ellers har vi 100vis af adaptere så du kan bruge din gamle skærm til din Mac her.

  3. Ekstern tastatur og mus: Hvis du arbejder med lange dokumenter eller komplekse projekter, kan det være en god idé at investere i et eksternt tastatur og mus. Dette giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og komfortabelt, og kan også hjælpe med at undgå skader på hænder og arme.

  4. USB-C hub: MacBook Air med M2 har kun 2 USB-C port, så hvis du ønsker at tilslutte flere eksterne enheder på samme tid kan en USB-C hub være en god idé. Dette giver dig mulighed for at tilslutte flere enheder som eksterne skærme, harddiske, mus osv. Vi har mange af dem her :) 

Alt i alt, er disse blot nogle eksempler på ting, man kan købe til en MacBook Air med M2 for at bruge den bedre. Det afhænger af ens specifikke behov og arbejdsproces. Derfor er det vigtigt at undersøge og overveje hvad man har brug for, før man køber ekstra udstyr.

En af de største fordele ved MacBook Air med en M2-processor er dens kraftfulde ydeevne. Denne computer er udstyret med den nyeste M2-processor, der leverer hurtigere ydeevne og højere effektivitet end tidligere MacBook Air-modeller. Dette gør det lettere for professionelle skabere at håndtere store filer og komplekse projekter, selv når de er på farten.

M2 MacBook Air er den nyeste version af MacBook Air, som er udstyret med Apples egen M2-processor. Denne processor er meget kraftigere end den Intel-processor, som blev brugt i ældre MacBook Air-modeller. Det betyder, at M2 MacBook Air kan køre flere programmer og opgaver på én gang uden at opleve nedsat ydeevne. Derudover er M2 MacBook Air også mere energieffektiv, hvilket kan resultere i længere batteritid.

MacBook Air med M2-processor kommer også med et væld af softwareværktøjer, der er specielt designet til kreative professionelle. For eksempel kan brugerne redigere videoer og lyd med professionelle værktøjer som Final Cut Pro X og Logic Pro X, eller designe grafik og layout med Adobe Creative Cloud. Disse softwareværktøjer er nemme at bruge og giver professionelle resultater. iMovie, Garage Band, fotos osv kommer MacBook Air m2 med, disse er værktøjer som helt sikkert er nok til de fleste og som helt sikkert også er nok til de professionelle som gerne vil starte en skaber karrierer - men ikke har råd til de gode dyrere værktøjer endnu.  

Endelig er MacBook Air med M2 også kendt for sin lange batteritid, hvilket gør det lettere for professionelle skabere at arbejde på projekter i længere tid uden at skulle bekymre sig om at skulle oplade computeren hele tiden.

MacBook Air med M2-processor livet lettere for professionelle skabere ved at levere en kraftfuld og letvægts computer, der er nem at tage med på farten. Den har også avancerede softwareværktøjer og en lang batteritid, der giver brugerne mulighed for at skabe og redigere professionelle projekter med stor effektivitet og kvalitet, uanset hvor de er.

For eksempel kan M2 MacBook Air håndtere komplekse opgaver som video- og billedredigering, 3D-modellering og spil med højere hastighed og glathed. Dette er især nyttigt for professionelle brugere, der har brug for kraftfulde maskiner til deres arbejde. M2 er omkring 30% hurtigere end den gamle M1 cpu, men det fortæller ikke noget, M2 kan redigere RAW 4k imens M1 havde problemer med det, sammenligner man M2 med ældre Mac's med intel CPU'er så er den mange gange hurtigere og 2 vidt forskellige PC'er. 
Gaming er blevet brugbart på de nye Mac's, M2 har en 30% hurtigere GPU, altså grafikkort, end den ældre og pga den måde M2 er bygget er GPU'en helt brugbar til spil, imodsætning til ældre Mac's med intel CPU'er. 

M2-processoren i MacBook Air giver også en bedre grafisk ydeevne, hvilket gør det lettere for professionelle skabere at arbejde med grafik og video i høj kvalitet. Dette kan være nyttigt for fotografer, videoproducenter eller grafiske designere, som ofte arbejder med store billed- og videofiler.

Apple's MacBook Air er kendt for sin lille og tynde design, hvilket gør det til en af de mest bærbare computere på markedet. Denne formfaktor har flere fordele for professionelle skabere, der er på udkig efter en computer, der er nem at tage med på farten.

Først og fremmest, er MacBook Air's lille og tynde design gør det nemt at transportere. Den er let at tage med i en taske eller rygsæk, og dens tynde profil gør den nem at tage med i en computer-taske, eller endda i en stor jakkelomme. Dette gør det lettere for professionelle skabere at arbejde på projekter, uanset hvor de er, og få tingene gjort, mens de er på farten.

En anden fordel ved MacBook Air's lille og tynde design er, at det gør det lettere at arbejde i trange rum. Dette kan være nyttigt for professionelle skabere, der ofte arbejder i kreative miljøer, såsom fotografer eller filmproducenter, der har brug for at arbejde i trange eller begrænsede rum. MacBook Air's tynde profil gør det nemmere at placere den i små eller trange områder, og giver brugerne mulighed for at arbejde i kreative miljøer, uden at skulle bekymre sig om pladsproblemer.

Endelig, er MacBook Air's lille og tynde design også en fordel når det kommer til vægt. Den er meget let, hvilket gør det lettere for professionelle skabere at tage den med på farten, uden at skulle bekymre sig for at føle sig træt eller træt i armene efter at have båret den rundt i længere tid.