300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Air 13" M1 2020

MacBook Air 13" M1 2020

590 varer
MacBook Air M1 er en bærbar computer fra Apple, der bruger M1-chippen, som er en egenudviklet chip med både CPU, GPU og andre komponenter. Den har et 13,3 tommer Retina-display, Touch ID, og et slankt og let design. MacBook Air M1 har også lange batteritider og kører på MacOS. Brugeren af MacBook...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 590



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Air 13" M1 2020

MacBook Air M1 er en bærbar computer fra Apple, der bruger M1-chippen, som er en egenudviklet chip med både CPU, GPU og andre komponenter. Den har et 13,3 tommer Retina-display, Touch ID, og et slankt og let design. MacBook Air M1 har også lange batteritider og kører på MacOS. Brugeren af MacBook Air M1 kan være enhver, der ønsker en bærbar computer med god ydeevne, portabilitet og et stilrent design. Det kan være studerende, erhvervsfolk, eller almindelige brugere, der ønsker en computer til daglig brug.

MacBook Air M1 er nok verdens bedste PC, den koster ikke særligt meget, nok verdens billigeste PC, da den kommer til at holde de næste mange år, og stadig har en værdi når du vil opgradere, den er Super hurtig, hurtigere end alle intel MacBook's og 99% af alle windows PC'er uanset pris. Også er den bygget godt, har et godt tastatur, en god trackpad, en rigtig god skærm, gode højtalere og en hel dag batteri også om 5 år når den har mistet 20% af sit batteri. Det her er en kærlighedserklæring til den, vi elsker den.

Der er en række forskellige typer af tilbehør, som man kan købe til MacBook Air M1. Nogle eksempler inkluderer:

  • Beskyttelsescover: Et beskyttelsescover kan beskytte din MacBook Air M1 mod ridser og skader. Der findes mange forskellige typer af covers, lavet i forskellige materialer, fra plast til læder.

  • Ekstern harddisk: Hvis man har brug for mere lagerplads kan man købe en ekstern harddisk, som kan tilsluttes MacBook Air M1 via USB-C eller Thunderbolt-porten.

  • Ekstern skærm: For dem der ønsker at arbejde med flere skærme, kan man tilslutte en ekstern skærm via USB-C, eller en adapter til USB-C - dem har vi 100vis af.

  • Tastatur og mus: Hvis man køber en skærm skal man også købe et ekstern tastatur og mus, MacBooks understøtter dem alle sammen, men det kan være en fordel at vælge en med de rigtige knapper på tastaturet, altså dem som er lavet til Mac. Hvis du vil se om det er det, så tjek vores tekst til produktet eller se om tastaturet har en "Command " knap.

  • Opladere: Hvis man har brug for en ekstra strømforsyning eller en rejseoplader, kan man købe en ekstern oplader.

  • Headphones og højtalere: For dem der ønsker at forbedre lyden kan man købe et par høretelefoner eller en ekstern højtaler.

  • Kamera og mikrofon: Hvis man ønsker at forbedre kamera eller mikrofon kvaliteten kan man købe en ekstern kamera eller mikrofon

  • USB-C hub har vi 100vis af her på siden, de kan gøre det lettere at tilslutte dimser til din MacBook Air som kun har USB-C porte.

  • Batterier, MacBook Air kan tilsluttes Powerbanks, vi har massere af dem her på siden. Og de kan være så vigtige hvis du har brug for en oplader til din MacBook Air.

Er MacBook Air M1 god til videoredigering?

Ja, MacBook Air med M1 kan sagtens klare video redigering. M1-chippen har en kraftfuld CPU og GPU, som gør det muligt at håndtere komplekse video redigeringsopgaver. Den kan håndtere flere videoformater og effekter, og kan også håndtere flere video og audio spor samtidig.

MacOS systemet som er installeret på MacBook Air M1 har også et bredt udvalg af professionelle videoredigeringssoftware som Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer, og DaVinci Resolve, som er specifikt designet til video redigering. MacBook Air kommer endda med iMovie som kan bruges til at redigere video med.

Det er vigtigt at bemærke, at kompleksiteten og kravene for video redigering kan variere fra projekt til projekt, og ydeevnen kan også afhænge af konfigurationen og specifikationerne for din MacBook Air M1.

Er MacBook Air M1 god til fotoredigering?

MacBook Air M1 er en god mulighed for fotoredigering, takket være den kraftfulde M1-chips og den gode grafik performance. M1-chippen giver en god ydeevne og hastighed, som gør det muligt at håndtere store filer og udføre komplekse redigeringsopgaver.

MacOS systemet som er installeret på MacBook Air M1 har også et bredt udvalg af professionelle fotoredigeringssoftware, såsom Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, fotos, Pixelmator Pro og Capture One, som er specifikt designet til fotoredigering. Disse programmer kan håndtere flere billedformater, effekter, justeringer og tage hånd om RAW-filer, som er vigtigt for professionelle fotografer.

Hvem passer MacBook Air M1 ikke til?

En MacBook Pro med M1-chipsat er en alsidig og kraftfuld bærbar computer, og kan være velegnet for mange forskellige typer af brugere. Men der kan være visse begrænsninger eller scenarier, hvor en MacBook Pro med M1-chipsat ikke vil være det ideelle valg:

  • Brugere, der kræver ekstrem ydeevne: En MacBook Pro med M1-chipsæt er kraftfuld, men kan ikke matche ydeevnen fra en professionel workstation computer for ekstremt krævende opgaver, såsom 3D rendering eller meget komplekse beregninger.

  • Brugere, der bruger specifik software: Der kan være nogle programmer eller plug-ins, der ikke er kompatible med M1-chipsat og kun kan køre på en Mac med en Intel-processor. Hvis man er afhængig af sådanne programmer, kan det være nødvendigt at vælge en Mac med en Intel-processor.

  • Brugere, der har brug for Windows eller Linux på deres computer: M1-chipsat understøtter kun MacOS, og det er ikke muligt at installere Windows eller Linux på den, hvilket kan være et problem for brugere, der er afhængige af at køre disse systemer. Du kan stadig køre Linux og Windows i en virtuel PC på din Mac, men her er ydeevnen ikke den samme som hvis du havde installeret windows direkte på PC'en.