300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook 12" Retina

MacBook 12" Retina

462 varer
EN HELT NY INDGANGApples nye MacBook, der blev lanceret april 2015, er en lille splint – 12” på skærmen og endnu tyndere end MacBook Air. Super praktisk til arbejde på farten, da den størrelsesmæssigt ikke er en byrde at bære rundt på i tasken (den vejer kun 0,92 kg!), men der er én ting man skal...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 462



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook 12" Retina

EN HELT NY INDGANG
Apples nye MacBook, der blev lanceret april 2015, er en lille splint – 12” på skærmen og endnu tyndere end MacBook Air. Super praktisk til arbejde på farten, da den størrelsesmæssigt ikke er en byrde at bære rundt på i tasken (den vejer kun 0,92 kg!), men der er én ting man skal være opmærksom på: Den har kun én eneste indgang, USB-C!

På grund af dette, er der meget at vores tilbehør til Apple her hos Mackabler.dk, du ikke kan bruge til din MacBook. Vi har derfor samlet en del udstyr her, som kan gøre livet lettere som ejer af den nye enhed der er længere fremme end resten!

Hvis du vil koble din MacBook til et TV eller en ekstern skærm, så du kan arbejde på en større skærm eller se Netflix, så bør du få dig en USB-C til HDMI-adapter. Så kan du sætte et HDMI-stik i din computer, selvom den ikke har indgangen! Hvis du ofte benytter dig af en ekstern skærm anbefaler vi desuden vores trådløse tastatur med Bluetooth – det gør hele arbejdsprocessen meget hurtigere!

De allermest nødvendige gadgets til din MacBook er uden tvivl dem, der gør det muligt for dig at bruge enheder med det velkendte, ”normale” USB. Du kan vælge imellem et USB-C til USB-hun-stik og en USB-hub. Stikket med en enkelt USB-hun-indgang lader dig koble for eksempel en ekstern harddisk i din nye MacBook. USB-hubben gør præcis det samme – bare med flere enheder på en gang! Så kan du både have en harddisk, iPhone-oplader eller måske et tastatur til, uden problemer! Sidstnævnte er også praktisk, da der trods alt kun er én indgang i MacBooken – hvis du skal benytte dig af flere enheder på én gang kan dette godt blive ret svært uden hjælp fra USB-hubben.

Du kan også vælge et kabel, der kan gå direkte ind i din telefon. Gider du ikke bruge en USB-adapter for at kunne oplade for eksempel din iPhone, så kan du købe et USB-C til Lightning-kabel! Eller har du eller en af dine venner måske en Android-telefon, så anskaf dig USB-C til MicroUSB, så din MacBook kan gøre nytte til alle du er omkring!