300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac Studio M1 / M2

Mac Studio M1 / M2

442 varer
Apple's Mac Studio er en serie af professionelle computere, der er designet til at gøre livet lettere for kreative professionelle, såsom grafikere, fotografer, videoprodusenter og musikere. Disse computere er udstyret med højtydende hardware og avancerede softwareværktøjer, der giver brugerne...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 442Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Mac Studio M1 / M2

Apple's Mac Studio er en serie af professionelle computere, der er designet til at gøre livet lettere for kreative professionelle, såsom grafikere, fotografer, videoprodusenter og musikere. Disse computere er udstyret med højtydende hardware og avancerede softwareværktøjer, der giver brugerne mulighed for at skabe og redigere indhold i høj kvalitet.

Mac studio kommer med en M1 Max eller en M1 Ultra samt M2 Max og M2 Ultra apple silikone CPU/GPU/RAM chip, den første er en af verdens hurtigste processore og den anden er 2 af den første sat sammen, så har du brug for meget fra din PC så er det helt sikkert en Mac studio du skal have. Kommer du fra en Mac Pro ved du hvad sådan noget her koster, men prisen er endnu en god til ved Mac studio, den koster nemlig ikke særligt meget i forhold til hvad man er vandt til at give for denne type Pc'er, den starter på ca. 20.000kr og opgraderingen til M1 Ultra koster ca. 20.000kr mere, der er ikke særligt mange opgraderingsmuligheder udover Apple silikone, du kan vælge ram og SSD ved siden af, men det er det - tiden hvor et grafikkort kunne koste det samme som en god bil er forbi.

En Mac Studio kan kombineres med en række eksternt udstyr for at forbedre ydeevnen og oplevelsen. Her er nogle af de mest almindelige typer af udstyr, der ofte bruges sammen med en Mac Studio:

 1. Skærm: Mac Studio har ofte en stor og højopløst skærm, men man kan også tilslutte en ekstern skærm for at få endnu større skærmbredde og en bedre visning af sine projekter.

 2. Mus og tastatur: Mac Studio kommer normalt med et trådløst tastatur og mus, men man kan også vælge at bruge andre typer af mus og tastaturer, der passer bedre til ens arbejdsstil eller præferencer.

 3. Vi har et utal af adaptere til din Mac studio, alle USB-C eller Thunderbolt 3 adaptere virker med din Mac studio.
 4. Lydkort: For dem, der arbejder med lyd og musik, kan det være nødvendigt at tilslutte et eksternt lydkort for at opnå en bedre lydkvalitet.

 5. Ekstern harddisk: Mac Studio har ofte en stor intern harddisk, men man kan også tilslutte en ekstern harddisk for at få endnu mere lagerplads eller for at sikre sine data.

 6. Kamera og mikrofon: For dem, der arbejder med video og lyd, kan det være nødvendigt at tilslutte et eksternt kamera og mikrofon for at optage høj kvalitet video og lyd.

Alt i alt, er der en række udstyrstyper, der kan bruges sammen med en Mac Studio, afhængigt af ens arbejdsbehov og præferencer. Det er vigtigt at vælge det rigtige udstyr for at opnå den bedst mulige oplevelse med ens computer.

En af de største fordele ved Mac Studio er den kraftige ydeevne, som er nødvendig for at håndtere store filer og komplekse projekter. Mac Studio-computere er udstyret med topmoderne processorer, højkapacitets lagring og højhastigheds-RAM, der sikrer, at computeren altid er i stand til at håndtere selv de mest krævende opgaver.

Mac Studio-computere kommer også med et væld af softwareværktøjer, der er specielt designet til kreative professionelle. For eksempel kan brugerne redigere videoer og lyd med professionelle værktøjer som Final Cut Pro X og Logic Pro X, eller designe grafik og layout med Adobe Creative Cloud. Disse softwareværktøjer er nemme at bruge og giver professionelle resultater.

En Mac Studio er en computer fra Apple, der er specielt designet til kreative eksperter inden for områderne video, foto og webudvikling. Det er en stærk og alsidig computer, der giver brugeren mulighed for at arbejde effektivt med komplekse opgaver, der kræver høj ydeevne og høj kvalitet.

Mac Studio er en god mulighed for fotografer, videoproducenter, webudviklere, grafiske designere og andre, der har behov for en computer, der kan håndtere deres software og hardwarekrav. Det er også en god mulighed for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres kreative projekter, da det giver en hurtig og glat oplevelse med høj opløsning og farvekvalitet.

For at få mest muligt ud af en Mac Studio, bør man have en grundlæggende viden om computere og de relevante programmer, man ønsker at arbejde med. Man bør også være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at opgradere hardwaren eller få ekstra software for at få den bedst mulige oplevelse med Mac Studio.

En Mac Studio har en række stik, der gør det muligt at tilslutte eksterne enheder og udstyr. Her er nogle af de mest almindelige stik, du vil finde på en Mac Studio:

 • USB-stik: USB-stikene gør det muligt at tilslutte en række forskellige enheder, såsom mus, tastaturer, eksterne harddiske og andre eksterne enheder.

 • USB 3.1 stik, de gør det muligt at slutte harddiske, skærme, lydkort og så meget mere. 
 • Thunderbolt 3 stik: Thunderbolt 3 stikene giver dig mulighed for at tilslutte højtydende enheder såsom eksterne skærme og eksterne harddiske med høj hastighed.

 • HDMI-stik: HDMI-stikket gør det muligt at tilslutte en ekstern skærm med høj opløsning til din Mac Studio.

 • SD-kortstik: SD-kortstikket gør det muligt at tilslutte et SD-kort, så du kan overføre billeder og videoer til din Mac Studio.

 • Audio-stik: Audio-stikket, mini jack 3.5mm, gør det muligt at tilslutte højttalere eller hovedtelefoner til din Mac Studio.

Alt i alt, giver stikkene på en Mac Studio dig mulighed for at tilslutte en række forskellige enheder og udstyr for at forbedre din oplevelse og ydeevne. Det er vigtigt at vælge de rigtige stik og enheder, afhængigt af dine arbejdsbehov og præferencer.

Alt i alt gør Mac Studio-computere livet lettere for professionelle skabere ved at levere højtydende hardware, avancerede softwareværktøjer og kompatibilitet med eksterne enheder, der giver brugerne mulighed for at skabe og redigere professionelle projekter med stor effektivitet og kvalitet.