300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac mini M2 / M2 Pro

Mac mini M2 / M2 Pro

444 varer
Den nye Mac mini M2 er den første Mac mini-model, der bruger Apples eget M2-system-på-chip (SoC), som også findes i de nyere MacBook Air og MacBook Pro-modeller. Dette betyder, at Mac mini M2 er kraftfuldere og mere energieffektiv end tidligere modeller, og også kan køre både iOS- og macOS-apps....
Læs mere
Viser 55 - 108 af 444



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



Mac mini M2 / M2 Pro

Den nye Mac mini M2 er den første Mac mini-model, der bruger Apples eget M2-system-på-chip (SoC), som også findes i de nyere MacBook Air og MacBook Pro-modeller. Dette betyder, at Mac mini M2 er kraftfuldere og mere energieffektiv end tidligere modeller, og også kan køre både iOS- og macOS-apps. Derudover har Mac mini M2 også flere porte, herunder Thunderbolt/USB4-porte, og understøtter også WiFi 6.

Det nye med Mac Mini M2 er at der er kommet en Mac Mini med en Pro processor også, så du kan købe en Mac Mini med en M2 CPU, den er god til de fleste og kan næsten alt, du kan derudover opgradere til en Mac Mini med en M2 pro som er genial til meget krævende opgaver, den er nok dobbelt så hurtig som den gamle Mac Mini med en M1 CPU.

Der er mange forskellige typer af udstyr, man kan købe til Mac mini for at forbedre dens ydeevne eller tilføje flere funktioner. Nogle af de mest populære tilbehør til Mac mini er:

  • Ekstern skærm: Man kan tilslutte en ekstern skærm til Mac mini via Thunderbolt- eller HDMI-portene for at få et større skærmområde og flere vinduer åbne på samme tid. Vær opmærksom på at M2'udgaven understøtter 2 skærme, en tilsluttet USB-C og en tilsluttet HDMI, M2 Pro'en understøtter 4, hvordan end du vil gøre det.
  • Ekstern harddisk eller SSD: For at øge lagerpladsen eller øge hastigheden på filoverførsler kan man tilslutte en ekstern harddisk eller SSD. Det er dyrt at opgrader SSD'en i en Mac Mini, så gør det eksternt og spar en masse penge.
  • Ekstern tastatur og mus: For at forbedre arbejdsområdet og gøre det nemmere at arbejde med Mac mini, kan man tilslutte en ekstern tastatur og mus.
  • USB-C dock: En USB-C dock kan give flere porte som USB, HDMI, Ethernet, audio og mere, det gør det nemmere at tilslutte flere enheder til Mac mini. Dem har vi massere af :)

Mac mini er et godt valg for professionelle, da den er en kompakt og alsidig computer, der kan anvendes til mange forskellige formål. Den kan bruges som en stationær arbejdsstation, en server eller en mediecenter-pc. Med den nye M2-processor, er Mac mini også meget kraftfuld og energieffektiv, hvilket gør den velegnet til krævende opgaver som video- og billedredigering, musikproduktion, softwareudvikling og mere.

Mac mini har også flere porte, herunder Thunderbolt/USB4-porte, hvilket giver mulighed for at tilslutte eksterne skærme, harddiske og andet udstyr. Den understøtter også WiFi 6, hvilket giver hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse.

Mac mini kan være et godt valg til billedredigering, da den er kraftfuld nok til at håndtere de fleste billedredigeringsprogrammer og når den er udstyret med den nye M2-processor, kan den håndtere store billedfiler og effekter med høj hastighed. Du kan få endnu mere ydeevne med opgraderingen til M2 Pro, næsten samme ydevne som den første Mac Studio der udelukkende er lavet til professionnelle.

Da Mac mini har Thunderbolt/USB4-porte, kan man tilslutte eksterne skærme og harddiske, hvilket kan forbedre arbejdsområdet og gøre det nemmere at arbejde med store billedfiler. Dette kan også øge produktiviteten ved at have flere vinduer åbne på samme tid.

Mac mini's understøttelse af macOS og iOS-programmer, giver også mulighed for at bruge professionelle billedredigeringsprogrammer som Adobe Photoshop, Lightroom og Affinity Photo, og også app's som Pixelmator og Procreate.

Det er dog værd at bemærke, at billedredigering kan være en krævende opgave for enhver computer, og hvis man arbejder med meget store billedfiler eller skal bruge de mest avancerede værktøjer, kan man overveje at vælge en Mac med en mere kraftfuld processor eller et professionelt grafikkort. Fx samme PC med en M2 Pro processor.

Mac mini kan køre spil, men det afhænger af spillets krav til systemet og Mac mini's specifikationer. Den nye M2-processor i Mac mini har vist sig at være kraftfuld, og kan køre mange spil med rimeligt gode ydeevne, men det kan variere fra spil til spil.

Nogle spil kan køre på Mac mini uden problemer, mens andre spil kan have brug for reduceret detaljegrad for at køre glat.

Det er vigtigt at undersøge spillets krav til systemet, før man downloader eller køber dem, for at sikre at de kan køre på Mac mini. Det anbefales også at teste spillet i demoversion eller læse anmeldelser fra andre brugere, der har spillet på Mac mini. Du kan fx på Apples App store se om et spil kan købe på din Mac Mini og det samme kan du se hos butikker som steam.

Det er også værd at bemærke, at Mac mini er ikke designet til at være en gaming-pc, og at det ikke kan sammenlignes med en dedikeret gaming-pc i ydeevne, og man kan opleve begrænsninger i kraftfulde spil, især hvis man ønsker at spille dem i høj opløsning og med høj grafik detaljer. Dette er dog mest fordi de store spil ikke bliver udviklet til Mac endnu.