300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac Mini M1 2020

Mac Mini M1 2020

442 varer
M1 Mac Mini er en billig, hurtig og god PC for alle, der har brug for en kraftfuld maskine. Den er udstyret med Apples egen M1-processor, der leverer imponerende ydeevne på tværs af flere områder. Hvis du køber en M1 Mac mini, er der nogle ting, du skal købe ud over selve maskinen for at få den...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 442



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



Mac Mini M1 2020

M1 Mac Mini er en billig, hurtig og god PC for alle, der har brug for en kraftfuld maskine. Den er udstyret med Apples egen M1-processor, der leverer imponerende ydeevne på tværs af flere områder.

Hvis du køber en M1 Mac mini, er der nogle ting, du skal købe ud over selve maskinen for at få den til at virke. Vi har heldigvis det hele hos os her :) 

  1. Skærm: M1 Mac mini er en stationær computer, så du vil sandsynligvis også have brug for en skærm for at kunne se det, du arbejder på. Mac mini kommer med HDMI og USB-C som video porte, den understøtter dog kun 1 skærm til USB-C og en skærm til HDMI, bare så du ved det :) 

  2. Tastatur og mus: M1 Mac mini kommer ikke med et tastatur eller en mus, så du vil sandsynligvis også have brug for disse tilbehør for at kunne interagere med computeren.

  3. SD-kortlæser: Hvis du har brug for at overføre billeder eller videoer fra et SD-kort til din M1 Mac mini, så skal du købe en SD-kortlæser. Dem har vi med USB-C her på siden.

  4. Ekstern harddisk: Hvis du har brug for ekstra lagringsplads, kan det være nødvendigt at købe en ekstern harddisk for at kunne gemme dine filer og data. Det er dyrt at opgradere SSD på Mac mini, så køb det eksternt og spar en masse penge. 

  5. Software: M1 Mac mini kommer med macOS, der er et program til det meste med, fx fotoredigering, videoredigering, lydredigering men hvis du har brug for andre programmer eller software, skal du købe det separat.

Det er værd at bemærke, at nogle af disse ting kan være valgfrie afhængigt af dit behov, men de fleste af dem er grundlæggende for at kunne bruge en M1 Mac mini.

En af de største fordele ved M1 Mac Mini er dens GPU ydeevne. Med den indbyggede grafikprocessor i M1-processoren, er det muligt at køre grafikintensive opgaver som video- og billedredigering, 3D-modellering og spil med høj hastighed og glathed. Dette gør det til et godt valg for professionelle brugere, der har brug for kraftfulde maskiner til deres arbejde.

M1 Mac Mini har også imponerende CPU ydeevne. Den kan håndtere flere opgaver på én gang uden at opleve nedsat ydeevne, hvilket gør det til et godt valg for brugere, der ofte arbejder med store filer eller kører flere programmer på én gang.

Når det kommer til billedredigering, er M1 Mac Mini også en god mulighed. Den kan håndtere komplekse opgaver som billedretouchering og -behandling med høj hastighed og glathed. Dette gør det til et godt valg for professionelle fotografer eller designere.

Ligeledes kan M1 Mac Mini også håndtere video redigering med høj ydeevne. Det kan håndtere komplekse opgaver som klipning, farvejustering og effekter med høj hastighed og glathed. Det er et godt valg for professionelle video redigerer eller YouTubere.

M1 Mac mini er kendt for at være en meget stille enhed. På grund af den avancerede teknologi i M1-processoren, er det muligt at køre maskinen med lavere hastigheder og dermed reducere varmeudviklingen, hvilket gør det til en meget stille enhed.

Endelig, M1 Mac Mini har også mulighed for at game. Den kan køre nogle moderne spil med høj hastighed og glathed, selvom det ikke er det primære formål for denne enhed.

Alt i alt er M1 Mac Mini en billig, hurtig og god PC for alle, der har brug for en kraftfuld maskine. Det er specielt godt til professionelle brugere, der har brug for kraftfulde maskiner til deres arbejde, men også til almindelige brugere, der ønsker at kunne redigere billeder eller video, eller spille spil.