300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
Længde
Mulighed for afhentning i Glostrup
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi certifikat
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
Lightning kabler og adaptere

Lightning kabler og adaptere

135 varer
Lightning kabler stik og adaptere Her ser du de forskellige Lightning-kabler, vi sælger hos Mackabler.dk. De virker til alle nyere iPhones, som gælder fra iPhone 5, iPhone 5s og opefter. Lightning-kabler virker også til Apples nyere iPads: iPad 4, Ipad 4 mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini,...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 135Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Lightning kabler og adaptere

Lightning kabler stik og adaptere

Her ser du de forskellige Lightning-kabler, vi sælger hos Mackabler.dk. De virker til alle nyere iPhones, som gælder fra iPhone 5, iPhone 5s og opefter. Lightning-kabler virker også til Apples nyere iPads: iPad 4, Ipad 4 mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Pro og iPad Mini 4. Generelt set så kan Lightning-kablet bruges på alle Apple-enheder (iPhones, iPods, iPads) fra 2012 og frem.

Hvad er et Lightning kabel?

Et Lightning-kabel er et forbedret forbindelseskabel til iPhone og iPad. Da opladningshastighed er en stor prioritet for mange, har der været stor efterspørgsel efter et kabel til iPhone og oplader til iPhone, der er i stand til at øge hastigheden på opladning. Svaret på den efterspørgsel var lightning-kablerne. De er næsten universelt udbredt over alle mærker. Med et Lightning kabel og en tilsvarende hurtig oplader får du den hurtigst mulige opladning af din iPhone eller iPad.

Derudover giver et Lightning kabel til iPhone dig en rigtig god dataoverførselshastighed, hvilket også er en stor fordel, hvis du skal overføre direkte til din MacBook eller anden enhed.

Man kan få et Lightning kabel til iPhone og iPad i mange forskellige variationer, afhængigt af hvad man skal bruge det til, og hvor god kvalitet man gerne vil have det i. Som udgangspunkt vil de fleste der ejer en iPhone eller en iPad være bekendt med dem, da der automatisk følger et Lightning kabel med i kassen til den nye iEnhed.

Et Lightning kabel til iPhone vil oftest forbindes via USB til selve opladeren eller den enhed, man gerne vil forbinde til. Der findes dog varianter, der benytter andre formater som forbindelse, hvilket eksempelvis kan være USB-C, hvis man vil forbinde til en ny Macbook.

Hvad kan jeg forbinde mit Lightning kabel til?

Der findes mange forskellige Lightning kabler, afhængigt af hvad du vil forbinde din iPhone eller iPad til. Der findes muligheder for Lightning til jack stik, Lightning til USB-C, MicroUSB til Lightning, Lightning til USB mm. Så i bund og grund er der rig mulighed for at forbinde din iPhone til alt, hvad du har brug for. Det handler bare om at have det rigtige kabel eller den rigtige adapter. Der findes også forskellige slags docks og adaptere, der giver dig mulighed for at forbinde til flere slags enheder samtidigt, hvis du har brug for det.

Derudover har mange også brug for en god oplader, som partner til Lightningkablet, fordi man på den måde får den mest optimale oplader til iPhonen. Her findes der flere gode muligheder, afhængigt af hvor mange forbindelser opladeren skal have. En klassisk kombination er vores MFi Lightning kabel og en god 12W oplader, der hurtigt kan oplade din iPhone eller oplade to iPhones samtidigt.

Hvis du i stedet vil have en oplader til iPhone, der kan klare alle familiens enheder på en gang, så har Avantree lavet en glimrende oplader. Køber du Avantree multi USB oplader + 5x MFi Lightning kabel, er du sikret, at hele din familie kan oplade samtidigt.

Hvad er det bedste kabel til min iPhone?

Der er flere faktorer, der afgør, hvad der er det bedste kabel til iPhone. Holdbarhed spiller ofte en ret stor rolle i valg af kabel. Holdbarheden er et resultat af valg af materialer. For eksempel kan selve kablet blive for stift, så det knækker nemt, eller enden kan blive for blød, så hardwaren bliver skadet for let. Ofte er prisen på kablet en god indikator for, hvor holdbart det er, så længe der ikke er andre funktionaliteter inkluderet.

Man kan få et ret billigt kabel til iPhone, men de er også kendt for at gå ret let i stykker. Omvendt kan man i den dyre ende finde et kabel som Adam Elements Peak Nylon Fiber Lightning kabel, der har en fremragende holdbarhed. Vi vil lige også anbefale vores eget MFi Lightning kabel til iPhone, som er lavet i høj kvalitet, men stadig til en rimelig pris. Her har vi netop overvejet sammensætningen af materialerne i kablet for at give den bedste holdbarhed.

Der findes mange variationer af kabler. Hvis du har brug for et kabel, der kan klare flere opgaver på en gang, kan vi klart anbefale Baseus 3 i 1 kabel med Lightning, USB-C og micro USB. Det giver de mest anvendte stik, og du kan oplade 3 forskellige enheder samtidigt fra din MacBook. Hvis du har brug for at forbinde din iPhone med jack stik, har Baseus et lightning til 2x mini jack hanstik, så du nemt kan forbinde dine højttalere eller dit headset. Alternativt findes der altid muligheden for at anskaffe en dock med lightning til iPhone, så du kan forbinde din iPhone til alle dine andre enheder.

Vælg MFi certificerede Lightning kabler

MFi står for Made For iPhone/iPod/iPad og betyder, at der indbygget i kablet er en autentifikations chip, som den tilsluttede iEnhed kan aflæse og deraf verificere, at kablet er certificeret af Apple til at virke optimalt med din iPhone og iPad.

Det er en god sikkerhed for dig som kunde, så du ved, at du får et kabel, som virker, og du vil samtidig være sikker på at slippe for irriterende og usikkerhedsskabende beskeder fra din iPhone om, at "Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone".

Hvor stor er prisforskellen på Lightning kabler til iPad og iPhone?

Prisforskellen mellem forskellige Lightning kabler til iPhone kan være ret stor, da man kan få kabler i meget forskellig kvalitet. Der vil f.eks. være stor forskel på et billigt standard kabel, der måske ikke holder så længe, og et forstærket kabel der er designet til at holde til næsten hvad som helst. Ligeledes vil ekstra features naturligvis bidrage til prisen.

Hvad for noget tilbehør kan bruge Lightning?

Der findes en del forskelligt tilbehør, der er designet til at forbinde direkte til din Lightning port på iPhone eller iPad. En sikker vinder til dig, der gerne vil have alle dine enheder samlet et sted, er Avantree PowerHouse Plus + 4 Lightning kabel MFi, som giver dig mulighed for at have op til 4 enheder tilsluttet en docking-løsning. Dette er praktisk, uanset om det er til kontoret eller til familien. Hvis du hellere bare vil have en dock til din egen iPhone, så har vi en iPhone Lightning Dock, så skærmen samtidig er nem at interagere med. Dette kan være virkelig praktisk at have på hjemmekontoret, da du nemt kan se beskeder, mails og videoer, mens din iPhone lader op.

Hvis du vil have mere funktionalitet til dette, så har vi også muligheder der inkluderer lyd, som vores iPhone dock med lyd. På den måde kan du nemt sætte musik på, følge med i din playlist og hurtigt skifte sange.

Hvis du har brug for et USB stik til opbevaring af dine billeder, eller bare for ekstra opbevaringsplads generelt, så har vi flere USB stik til iPhone, der bruger Lightning. Det bedste vi har, er Adam Elements iKlips Duo Hukommelses Stik med Lightning og USB, hvor der er mulighed for flere forskellige størrelser. Adam Elements laver generelt produkter i meget høj kvalitet, så der går du ikke galt i byen. Hvis du hellere vil have en enklere løsning i en lidt lavere prisklasse, så er vores iPhone USB stik 32GB med Lightning USB og microUSB også en ganske fornuftig løsning.

Hvis du skulle få brug for en microSD adapter til iPhone, så har Adam Elements også lavet et fremragende produkt i deres Adam Elements iKlips 4k miReader. Dette giver dig mulighed for at se eller overføre alle dine videoer og billeder nemt og hurtigt.

Der er dermed masser af muligheder for tilbehør til iPhone og tilbehør til iPad, og der kommer hele tiden flere. Med adaptere kan stort set alle enheder desuden forbindes til din iPhone.

Lightning-kabel - kort fortalt

Den universelle Apple-oplader før 2012 (Dock-connector) havde 30 pins, hvor Lightning-kablet (som kom i 2012) kun har 8. Det gjorde den en hel den mindre, og derfor krævede det mindre plads på enhederne til strømtilslutning. Det betød, at eksempelvis iPhones havde mulighed for at blive lavet meget tyndere. Lightning-kablet har desuden en processor i sig, så den kan justere, hvilken retning de elektriske signaler skal gå. Det betyder, at det er ligegyldigt, hvilken retning du kobler kablet ind i din iPhone. Du slipper dermed for at bakse med at vende det rigtigt eller risikere at plugge det forkert i og komme hjem til et tomt batteri.

 

Hvilke lightning-kabler tilbyder vi?

Hos Mackabler.dk kan du købe forskellige udgaver af Lightning-kablet. På grund af Lightning-kablets processor kan din Apple-enhed tjekke, hvorvidt du bruger en oplader godkendt af Apple. De opladere, som ikke er godkendt af Apple, har en tendens til at stoppe med virke efter noget tid. Af den grund har vi hos Mackabler.dk udviklet vores eget Lightning-kabel: MFi Lightning kabler by Mackabler.dk! Disse er certificerede af Apple, så der vil ikke opstå problemer ved længerevarende brug af kablet, og du kan vælge en helt standard hvid udgave eller den mere hårdføre guld-version, som både ser eksklusiv ud og som har en rigtig god holdbarhed, da ledningen er lavet af metal og stof!

Det kan altså godt betale sig at købe et lidt dyrere kabel, som holder længere, og her hos Mackabler.dk køber vi hellere et for meget end et for lidt, da man aldrig har lyst til at stå uden strøm til sin Apple-enhed.

Lightning hukommelses stik til iPhones og iPads

Hvis du er på udkig efter et Lightning hukommelses stik til iPhones og iPads så er du landet det rigtige sted, da denne kategori har samlet vores udvalg af hukommelses stik til iPhone, så du nemt kan få et overblik over hvad mulighederne er og hvilket der passer bedst til dine behov.

Et hukommelses stik kan bruges til mange forskellige ting og der findes forskellige slags af dem, afhængigt af hvilken slags information de skal bruges til. Der er det helt almindelige USB stik som de fleste nok kender, og så er der stik med ekstra funktioner, som konvertering af andre formater.

Men tilfældes for alle disse stik i denne kategori er at de har et lightning stik udover hvad de ellers har af funktioner, hvilket betyder at de kan sættes direkte i ens iPhone. Dermed slipper man for at skulle igennem et mellemled som ens Macbook for at overføre data imellem dem, hvilket altid er praktisk.

Det kan være rigtig smart hvis man er ved at løbe tør for plads på ens iPhone, for så kan man bare bruge et hukommelses stik til iPhone til at opbevare det man ikke regner med at få brug for foreløbigt. Eller bare for at samle det hele derpå for at sortere det et andet sted end på ens iPhone.

Hvis man har mange feriebilleder, eller bare gerne vil have mulighed for at tage rigtig mange feriebileder, så er et hukommelses stik til iPhone en god måde at få ekstra plads til det, og det kan være billigere end at købe en tilsvarende mængde plads online, ligesom det er hurtigere at bruge som medie.

Der kan man også have ens vigtigste filer, hvis man gerne vil have lidt ekstra sikkerhed, da et hukommelses stik til iPhone ikke kan tilgås på andre måder end ved fysisk at sætte det i en enhed, så man kan være sikker på at der ikke kommer udefra kommende og ser på hvad der er derpå.

Da størrelsen på hukommelses stik til iPhone ofte er ret lille, så er det også nemt at have med rundt. Så kan man altid have det med sig i lommen hvis man gerne vil have styr på hvor det er, eller altid have mulighed for at tilgå det information der ligger derpå, hvilket er utrolig praktisk at kunne.

På den måde har et Lightning hukommelses stik til iPhones og iPads rigtig mange anvendeligheder, hvilket gør det til en ret god investering hvis man har brug for pladsen. Mere konkret information kan findes på de forskellige produktsider, ligesom man får specifikationer der viser alle detaljerne.

Lightning mini jack adaptere(Lyd) til iPhones og iPads

På siden her kan man finde vores muligheder for Lightning mini jack adaptere(Lyd) til iPhones og iPads, der er  essentielle at have til nyere iPhones. Med sådan et stik får man mulighed for at forbinde til en lydenhed med jack stik, hvilket er hvad stort set alle lyd enheder bruger nu til dags.

I nyere iPhones valgte Apple at fjerne jack stikket, hvilket betyder at det kun er headphones eller headsets til iPhone der er udviklet specifikt til iPhone der kan bruges som udgangspunkt, hvilket er ret surt hvis man har et headset i høj kvalitet man stadig gerne vil kunne bruge til ens iPhone.

Heldigvis kan dette omgås ved at benytte en adapter der konverterer fra lightning til mini jack, så man stadig kan bruge ens headset til iPhone som man normalt ville bruge det. Det er super smart, da man dermed får mulighed for både at bruge den udbredte slags, samt de slags der er lavet til iPhone.

En Lightning mini jack adapter til iPhone fungerer på en meget simpel måde. Man sætter den ganske simpelt i ens lightning port som man ville gøre med ens oplader kabel til iphone, hvorefter adapteren har nye porte der kan bruges. I disse porte kan man så isætte sit mini jack stik så der kommer forbindelse.

Udover at det er en fordel at have hvis man i forvejen har et headset, så er det også rigtig godt at have et Lightning mini jack kabel til iPhone hvis der skal festes og man gerne vil sætte musik på nogle gamle højttalere, da det er meget sandsynligt at man så skal bruge et mini jack stik.

Det kan især også være tilfældet hvis man skal afspille noget for klassen fra ens iPhone, da udstyret på ens skole sjældent er opdateret til at passe med de nyeste iPhones. Så har man brug for at kunne bruge et mini jack stik til at få forbindelse til hvad der nu er af lyd enheder.

Ligeledes er det vigtigt at have en Lightning mini jack adapter med i lommen hvis man ikke har sit gode headset med, men bare vil købe et midlertidigt et af slagsen til turen, da den slags altid bruger mini jack stik. Så slipper man for at investere flere tusinde hver gang man skal have et nyt headset.

Alt i alt er der mange forskellige måder at bruge det på, og hvis du går ind på de enkelte produkt sider så er der endnu bedre beskrivelser af hvordan det bruges og hvad det kan bruges til, så man kan danne sig en idé om hvilken slags produkt man får, hvilket er en god idé før man køber.

Lightning USB-C opladningskabler til iPhones og iPads

På denne side finder du ligeledes vores store udvalg af Lightning opladningskabler til iPhones og iPads, hvor der er en lang række forskellige muligheder afhængigt af hvad ens behov er. Derudover kan man få en forskellige funktioner og forskellige størrelser, så der er lidt at se igennem da der er mange gode slags.

Et lightning kabel til iPhone er det kabel der bruges til at oplade ens iPhone, ligesom det er den slags kabel man skal bruge hvis man gerne vil overføre information til andre enheder eller overføre information til ens iPhone. Desuden er det også det kabel der bruges til ens iPad til de samme formål.

Der findes mange forskellige slags lightning kabler der alle opfylder forskellige behov. Det helt standard kendes fra det man får med sin iPhone fra Apple og bruges generelt bare sammen med en stik oplader til iPhone. De fleste bruger bare dette sammen med den oplader til iPhone der standard følger med.

Derudover kan man få mere versatible kabler der kan forbinde til forskellige slags porte, hvis man har brug for at kunne forbinde til andre enheder end bare ens vægoplader. Ligesom det kan tænkes at der er opladere der benytter andre porte, som man gerne vil forbinde til, hvilket sagtens kan forekomme.

Desuden er der kabler der giver mulighed for at oplade flere iPhones samtidigt, hvilket kan være utrolig praktisk i hjemmet hvis man gerne vil kunne oplade for hele familien samtidigt i stedet for at skulle skændes om hvis tur det er til at bruge opladeren i denne omgang, hvilket jo er rart at slippe for at skulle gøre.

Man kan også få pakkeløsninger som Powerhouses hvor man simpelthen kan samle alle ens opladnings behov for ens enheder det samme sted og oplade dem alle på en gang. Det er utroligt effektivt med sådanne løsninger, især hvis man har mange enheder man gerne vil oplade, da man så kan gøre det.

Mange producenter vælger også at lave deres iPhone kabel i forskelligt materiale. Vævet nylon er et meget populært materiale for tiden, da det er utrolig slidstærkt i forhold til det almindelige plastik og nemmere kan bukkes. Men der findes forskellige variationer selv af dette, da de skal skille sig ud.

Hvis man arbejder på en hektisk arbejdsplads eller et sted hvor slid og slag nemt kan forekomme, så er det en stor fordel at vælge et dyrere kabel til iPhone så man er sikker på at det ikke går i stykker første dag man møder op på arbejdet og gerne vil oplade ens iPhone, hvilket ikke kan bruges til noget.

Ligeledes er det bare en god mulighed at have i stedet for at skulle udskifte ens kabel til iPhone flere gange i løbet af året fordi det konstant går i stykker. Det er selvfølgelig lidt dyrere, men i det lange løb så kan det godt betale sig, især hvis man bruger det meget eller har det med mange forskellige steder.

Omvendt så er det selvfølgelig også en løsning bare at købe mange af de billige kabler til iPhone i en pakkeløsning, hvis man alligevel ved at de kommer til at gå i stykker, hvis det kommer ud for hårdt slid. Så er det nemt at erstatte i situationen, hvilket også i mange tilfælde kan være en fordel.

Hvis man vælger at have mange kabler, så kan man også bedre dække mange steder på en gang. Så kan man eksempelvis have et kabel til arbejde, et kabel derhjemme, et kabel i sommerhuset og hvor man ellers kan få brug for at have et kabel til iPhone så man kan oplade når man er afsted.

Vi har flere gode pakkeløsninger her på siden hvis du leder efter en mulighed til hele familien eller skal have købt stort ind til arbejdet. På den måde kan man nemt kombinere kabler til iPhone med en god oplader til iPhone, så man løser problemet fra ende til ende og er klar til at gå igang med at bruge det.

Det er også ofte en god idé at lave en kombination, så man f.eks. har et rigtig stærkt kabel til iPhone på arbejdet, men måske har billigere kabler derhjemme hvor der ikke kan forekomme lige så meget slid på kablet. På den måde kan man bedre skræddersy den rigtige løsning til ens behov og økonomi.

Men der findes mange muligheder her på siden og det kan anbefales at se dem godt igennem før du vælger. Hvis du gerne vil have mere information, så har de enkelte produkter gode beskrivelser af deres formål og specifikationer, så det er til at se hvad de passer bedst til og hvad deres fordele samt ulemper er.

Lightning multi stik kabler til iPhones og iPads

Her findes vores smarte og lækre udvalg af Lightning multi stik kabler til iPhones og iPads der giver alsidige løsninger til en masse forbindelses problemstillinger til ens iPhone. De kan alle sammen flere forskellige ting, hvilket gør at de skiller sig godt ud fra det almindelige lightning kabel til iPhone.

At et lightning kabel til iPhone er multi stik betyder at det har stik til at kunne forbinde ens iPhone til flere enheder samtidigt, hvilket ret ofte kan være aktuelt. På den måde slipper man for at købe et antal kabler eller adaptere der svarer til antallet af enheder man gerne vil forbinde til, da det kan blive dyrt.

I stedet kan man f.eks. få kabler der både kan forbinde til USB og USB-C, så det både kan bruges i ens nyere Macbook og i ens almindelige væg oplader til iPhone. Så slipper man får at have to forskellige kabler med sig bare for at forbinde til de to enheder, som man begge bruger meget.

Desuden kan man forestille sig at man gerne vil forbinde til en skærm og har brug for et kabel til iPhone der nemt kan forbindes dertil, hvor der her i kategorien findes masser der kan klare den opgave, så man hurtigt kan forbinde til ens skærm fra ens iPhone og vise hvad man har derpå frem.

Det kan også tænkes at man bare leder efter et kabel til iPhone der kan oplade to iPhones samtidigt, hvilket også findes her. Så bliver det nemmere at være flere om at dele den samme stikkontakt, om så det er derhjemme eller på arbejdet, hvilket er en god løsning i stedet for at skulle skændes om tur.

Ligeledes så er det mulighed for at man gerne vil forbinde til flere forskellige enheder til festen hvis der skal spilles musik. Hvis man gerne vil sætte musik på og være sikker på at man ikke løber tør for strøm samtidigt, så kan man vælge et multi stik kabel til iPhone der kan begge dele.

Der er også bare muligheden for at få et kabel til iPhone der har et micro USB stik, så man også kan bruge det til ens Android smartphone (Ikke de nyeste). Så slipper man for at skulle have to separate kabler bare for at kunne oplade, hvilket jo er lidt fjollet at det skal være på den måde.

Men der er masser af muligheder og der findes helt sikkert Lightning multi stik kabler til iPhones og iPads der kan give dig hvad du leder efter, så kig siden igennem og se hvad der kan findes. For at finde mere specifik information, så er det en god idé at se på de enkelte produktsider om hvad de gør.

Lightning adaptere og kabler til iPhones og iPads

I denne kategori findes vores udvalg af Lightning adaptere og kabler til iPhones og iPads, som giver en masse muligheder når det kommer for ens iPhone. Det kan nemlig give mulighed for at man kan forbinde ens iPhone til andre enheder, så man kan overføre information mellem dem, hvilket er ret fedt.

Det kan f.eks. være HDMI, som er et af de mest anvendte formater til at overføre billede og lyd. Dette betyder at man ved at forbinde til sådan en port kan overføre alt det information man skal bruge for at se video fra den anden enhed, eller man kan vælge kun at sende billeder eller lyd.

På den måde kan man se videoer fra ens iPhone på en ekstern skærm hvis man gerne vil have det i større format. Det kan være enormt praktisk hvis man skal vise noget vigtigt frem og ikke har lyst til at sende ens iPhone på runde for at vise hvad man har derpå, hvilket altid tager en evighed.

Desuden så kan det være en god backup løsning at have i tilfælde af at man skal vise noget frem og vil være sikker på at man kan, selv hvis ens Macbook går i stykker. Så kan man have præsentationen eller lignende på ens iPhone og vise det derfra, hvilket også er en ganske fin løsning i de fleste tilfælde.

Derudover er der flere forskellige andre stik til at forbinde ens iPhone med. Da der er rigtig mange enheder der ikke bruger USB eller USB-C, som er standard formaterne for iPhone i den anden ende af lightning kablet, betyder det også at der er mange forskellige adaptere for at konvertere dertil.

Ligesom med HDMI, kan man få en VGA adapter til iPhone der kan konvertere til en ældre skærm der kun kan bruge VGA. Der kan man dog kun sende billede igennem, så der er lidt færre muligheder med hvad man kan gøre med sådan en slags skærm, selvom det stadig er praktisk at have med sig.

Man kan også få et lightning kabel til iPhone der giver mulighed for at forbinde til ens kamera eller til en kortlæser. Så er man sikker på altid at kunne trække billederne ud af ens kamera eller omvendt lagre ens iPhone billeder på et SD hukommelseskort til iPhone og det er noget man altid skal have styr på.

Samlet set er der mange forskellige muligheder for lightning kabler og adaptere til iPhone, ligesom der er mange måder at bruge dem på. Derfor kan det anbefales at læse igennem på de forskellige sider, da der er mere specifik information til produktet, så man ved hvad det er beregnet til.

Hvad er et Lightning kabel til iPhone og iPad?

Et Lightning kabel er det kabel, man bruger til at oplade og overføre data til ens iPhone eller iPad. Det kan ligeledes bruges til forskellige andre Apple enheder som for eksempel AirPods, headsets og lignende, hvis de har en Lightning port, og det har de fleste iPhones og iPads bortset fra de nyeste iPads. 

Vi er nogen af dem som sælger flest Lightning kabler i Danmark, så vi går op i dem, vi sælger ikke dårlige kabler, vi har dog stadig bedre kabler end vores billigste, vi har dem ca. i 3 klasser, de dårligeste som ikke har en Chip fra Apple, så kommer MFi kablerne og derefter har vi premium MFi kabler, vi råder alle til at købe MFi, særligt vores egne af mærket M7, fordi de rammer perfekt imellem kvalitet og pris.

Hvilke slags Lightning kabler til iPad og iPhone kan man få?

Man kan få et Lightning kabel til iPhone og iPad i stort set den version, man kunne ønske sig og til ethvert behov man kan have. Lightning kabler til iPhone og iPad produceres af et hav af forskellige producenter, der hver især har deres egne bud på, hvad et godt Lightning kabel er.

De helt almindelige kender man fra dem, man får med som standard til ens iPhone. Dem er der lavet mange variationer af, hvor nogle er billigere og andre er dyrere. Der vil man ofte opleve, at kvaliteten også følger med prisen, men nogle mærker bryder dog denne tendens.

Derudover kan man få Lightning kabler til iPhone og iPad, der har forskellige ekstra features, som f.eks. multi forbindelser, så man kan koble flere enheder til samtidigt. Det kan for eksempel være et oplader kabel, der har USB i den ene ende og så har både Lightning, USB-C og Micro USB i den anden ende. Det er også muligt at få et Lightning kabel, der kan udvide din iPhone eller iPad med en SD-kamerakortlæser, en HDMI port eller en USB-C forbindelse.

En af de mest vigtige ting at overveje, når du køber et iPhone Lightning-kabel, er kvaliteten af dette. At vælge et kabel af høj kvalitet vil sikre, at du oplever de bedste resultater, når du oplader din iPhone eller overfører data. Men hvorfor er det så vigtigt at vælge et kabel af høj kvalitet?

Hurtigere opladning

Et højkvalitets iPhone Lightning-kabel vil typisk garantere en hurtigere opladningstid sammenlignet med billigere alternativer. Dette skyldes, at de er designet med en højere strømkapacitet, så de kan levere den nødvendige strøm til at oplade din iPhone hurtigere.

Bedre sikkerhed

En anden fordel ved at vælge et højkvalitets iPhone Lightning-kabel er, at de ofte er designet med sikkerhed i tankerne. For eksempel kan nogle kabler have en højere sikkerhedsklasse, der beskytter mod elektrisk stød eller beskadigelse af enheden.

Længere levetid

Et billigt iPhone Lightning-kabel vil ofte blive slidt ned hurtigere sammenlignet med et kabel af høj kvalitet. Dette skyldes, at billige kabler ofte er lavet af dårligere materialer, der ikke er i stand til at modstå den daglige slitage. Et højkvalitets iPhone Lightning-kabel vil typisk vare længere, fordi det er lavet af mere holdbare materialer.

Kompatibilitet med andre enheder

Vælg et højkvalitets iPhone Lightning-kabel, vil også sikre, at du har en bedre kompatibilitet med andre enheder. For eksempel kan et højkvalitets kabel understøtte en højere opladningshastighed eller en bedre overførselsrate, når du overfører data til en anden enhed.

Hvis du savner muligheden for at kunne tilslutte lydudstyr i form af hovedtelefoner, anlæg og mikrofon til din iPhone, efter Apple sløjfede denne port på deres nyere iPhones, kan du også finde Lightning til mini jack kabler her på siden. Her kan det være en god idé at kigge efter en Lightning splitter, der giver mulighed for at tilslutte et kablet headset samtidig med, at man oplader sin mobil, så man ikke afskærer sig selv fra den mulighed.

Har du nogensinde oplevet, at din iPhone-oplader går i stykker eller mistes? Eller at den ikke leverer den nødvendige strøm til at holde din enhed opladet? Hvis du ønsker en pålidelig og holdbar løsning, er et Lightning-kabel måske løsningen for dig.

Lightning-kabler er en form for opladningskabler, der er designet til at være kompatibelt med Apple-enheder, såsom iPhones, iPads og iPods. Disse kabler er udviklet af Apple og har mange fordele i forhold til andre typer opladningskabler.

Høj hastighed og effektiv opladning

Lightning-kabler har evnen til at overføre data med høj hastighed, hvilket gør det muligt for dig at synkronisere dine enheder med din computer eller anden enhed med hurtigere hastighed end nogensinde før. Desuden har Lightning-kabler en større evne til at levere strøm til din enhed, hvilket betyder, at du kan oplade din iPhone hurtigere og mere effektivt.

Pålidelighed og holdbarhed

Lightning-kabler er designet til at være mere pålidelige og holdbare end andre typer opladningskabler. De er lavet af høj kvalitet materialer, der er modstandsdygtige over for ridser, bøjninger og andre former for skade, der ofte fører til, at andre kabler går i stykker eller mister deres funktionalitet.

Kompatibilitet med Apple-enheder

Lightning-kabler er designet til at være kompatibelt med en række Apple-enheder, inklusiv iPhones, iPads og iPods. Dette betyder, at du kan bruge det samme kabel til at oplade og synkronisere alle dine Apple-enheder, hvilket gør det nemmere og mere bekvemt for dig.

Øget sikkerhed

Lightning-kabler har også en øget sikkerhed, da de er designet med et unikt sikkerhedssystem, der beskytter mod skadelige vira og malware. Dette betyder, at du kan være sikker på, at dine enheder er beskyttet, når du bruger et Lightning-kabel.

Herudover er der også en række Lightning kabler til iPhone og iPad, der har stort fokus på holdbarhed til krævende omgivelser, så du både kan få et kabel, der er forstærket med stofbeklædning eller kevlar.

Hvad er det bedste Lightning kabel til iPhone og iPad?

Kvaliteten på et Lightning kabel skal bedømmes efter, hvilket behov man har, da der kan være store variationer i, hvad forskellige mærker er gode til. Et billigt Lightning kabel til iPhone kan være det bedste for en, der bare skal have et erstatteligt Lightning kabel til iPhone.

Men hvis man er typen, der gerne vil have et Lightning kabel til iPhone, der er enormt holdbart, så man slipper for at skulle udskifte hele tiden, når man bruger det på arbejdet for eksempel, så kan et nylon forstærket Lightning kabel til iPhone virke som det bedste valg.

Omvendt hvis man ikke går så meget op i kvaliteten men til gengæld skal have et Lightning kabel til iPhone, der kan lade hele familiens iPhones op samtidigt, så skal man nok have fat i et Lightning kabel til iPhone med multi opladning, da det nemt kan klare den opgave.