300 dages returret
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Mulighed for afhentning i københavn

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Farve

Pris

25 kr 629 kr

Producenter

vis flere mindre

QI opladning

vis flere mindre

SøgiPhone Xr covers og beskyttelsesglas

iPhone Xr covers og beskyttelsesglas90 varer

Hvilket cover du skal have til din iPhone Xr afhænger af hvad den bliver udsat for, så at sige. Hvis det bare er til almindeligt brug, så kan man komme langt med et standard cover, mens hårdere brug kræver stærkere beskyttelse Hvilket cover skal jeg have til iPhone Xr? Vores standard mulighed for cover til iPhone Xr er tynde silikone covers, som giver god beskyttelse af bagsiden og dækker for kanten for at beskytte både sider og glas. De er ofte gennemsigtige for at bevare det stilfulde look. Vi har også...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 54 af 90Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

iPhone Xr covers og beskyttelsesglas

Hvilket cover du skal have til din iPhone Xr afhænger af hvad den bliver udsat for, så at sige. Hvis det bare er til almindeligt brug, så kan man komme langt med et standard cover, mens hårdere brug kræver stærkere beskyttelse

Hvilket cover skal jeg have til iPhone Xr?

Vores standard mulighed for cover til iPhone Xr er tynde silikone covers, som giver god beskyttelse af bagsiden og dækker for kanten for at beskytte både sider og glas. De er ofte gennemsigtige for at bevare det stilfulde look.

Vi har også muligheder for mere holdbare covers lavet af specielt materiale for bedre beskyttelse. Hvis man ved at der kan forekomme slag ofte, eller bare gerne vil have det bedste, så kan det være en god idé at anskaffe sådan et.

Generelt giver de fleste covers god beskyttelse, og har forskellige egenskaber der følger godt med prisen. Så det kan anbefales at kigge rundt og prøve sig frem indtil man finder det der passer bedst til ens egne behov.

Hvordan beskytter jeg bedst min iPhone Xr?

For at få den bedste beskyttelse til iPhone Xr, handler det om at dække ens iPhone mod så mange skade muligheder som man kan. Skærmen er altid det vigtigste at beskytte, hvorefter bagsiden er den største flade at beskytte.

Som nævnt, så kommer man langt med et cover, da det giver fuld bagside beskyttelse og oftest giver en form for beskyttelse af skærmen og kanterne.

Men for at beskytte skærmen bedst muligt, så handler det om at anskaffe sig et beskyttelsesglas til iPhone Xr. Det giver et ekstra beskyttelseslag der kan tage de værste slag og gå i stykker i stedet for selve skærmen.

En kombination af cover og beskyttelsesglas er helt klart den bedste løsning.

Derudover findes der flere forskellige beskyttelsesmetoder der kan minimere chancen for at ens iPhone Xr får slag eller anden skade. Beskyttelse mod vind og vejr kan have meget stor betydning, da et ordentligt regnskyl kan komme gennem det meste tøj.

Hvad er der af muligheder for ekstra beskyttelse til iPhone Xr?

Ekstra beskyttelse til ens iPhone Xr sker hovedsageligt ved at styre dens omgivelser bedst muligt, om det så er ved at spænde den fast eller isolere den i en pose. Det kan også være værktøjer der minimerer slid på skærmen.

En bilholder til iPhone Xr kan være en god idé hvis man kører lange ture og gerne vil bruge ens iPhone Xr imens. På den måde er den både spændt fast, så den ikke falder ned et sted i bilen, samtidigt med at den er nem at bruge.

Et sæt touch handsker og et tastatur til iPhone Xr kan give et stort bidrag til at minimere sliddet på skærmen, da det mindsker antallet af gange man skal sætte fingrene på skærmen.

Derudover er det en meget god plan at anskaffe sig en vandtæt pose eller et vandtæt bælte til iPhone Xr hvis man skal ud i dårligt vejr med ens iPhone Xr. En vandtæt pose er også fremragende hvis man vil i poolen med sin iPhone, da den ellers går i stykker ret hurtigt.

Bliv Mac super-bruger