300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone X/Xs tyndt silikone cover

Meget tyndt iPhone X cover lavet af blødt gummi så det beskytter din iPhone imod tab, ridser også videre og fordi det er blødt er det godt til at fordele slag over et stort område så selv svære slag og tab ikke giver mærker igennem coveret.

Coveret er blødt nok til at det ikke giver cover-ridser, forklaring for hvad det er nede i den længere tekst.

4.8 ud af 5 // 4 anmeldelser.

#089-3

99,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 9,90 kr
3 20% Mindst 59,40 kr

Dette enkle transparante cover er lavet, så det passer specifikt til det nyeste skud på stammen i den efterhånden mere udvidet Apple familie - nemlig iPhone 10 eller som Apple også har navngivet til iPhone X.  Dette gennemsigtige silikone cover har den fordel, at man næsten ikke lægger mærke til det. Så er du vild med det tidsløse og lækre design som iPhone 10 byder på, men stadig gerne vil sikre en god beskyttelse af den, så er dette cover det helt rigtige valg til din nye iPhone X.

Coveret er blødt nok til at det ikke giver cover-ridser der kommer fra støv, sand og andet skidt der sætter sig imellem coveret og din iPhone X også bliver gnedet imellem dem indtil der kommer ridser.

Når man er trofast bruger af iPhone vil man gerne beskytte sin dyrebare gadget bedst muligt, specielt hvis man er så uheldig at skulle tabe sin nye iPhone eller den skulle få sin første ridse. Man vil formentlig heller ikke gå på kompromis og have et cover, der skjuler ens iPhone 10. Heldigvis findes der altid en løsning, hvilket kan være dette transparente cover, der beskytter ens kæreste eje, nemlig en ny iPhone, uden man behøver at gå på kompromis med coverets farve eller pasform - designet er lavet meget præcist og passer specielt til iPhone X.

Coveret er transparent og lavet af lugtfri silikone, der er meget slidstærkt og sikrer dig et godt greb i hånden, så du ikke skal bekymre dig om at tabe din iPhone 10. Derudover sikrer det også, at din iPhone ligger behageligt i hånden og alle knapper og porte er nemme at få adgang til, hvilket er en fordel, når du bruger den.

Vil du gerne beskytte din nye iPhone X på et let og diskret måde, hvor man næsten ikke ser, at der er et cover på, så er dette et rigtigt godt valg af cover til at beskytte din iPhone 10.

Coveret er så tyndt, hvilket ikke gør det mindre beskyttende, men som gør det velegnet til, at der maks kan være et enkelt kreditkort under coveret på bagsiden af din iPhone.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6/6s

iPhone 6/6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X/Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Produktinformation

Mærke Haweel
Varenr#089-3
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone X iPhone Xs

ModeliPhone X 0.75mm Ultra-thin Transparent TPU Protective silicone cover
UdstyrCover
HøjdeUnder 1 mm mere end din iPhone
BreddeUnder 1 mm mere end din iPhone
DybdeUnder 1 mm mere end din iPhone
Vægt~12g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetiPhone X (10)
MaterialerTPU, farver ikke og lugter ikke.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

4.75 ud af 5 // baseret på 4 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar