300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone SE 3 (2022)

iPhone SE 3 (2022)

586 varer
iPhone SE 3 (2022) design og skærm iPhone SE (3. generation) fra 2022 har et lignende design som iPhone 8 med en skærmstørrelse på 4,7 tommer. Den har også et glas på bagsiden for trådløs opladning og en aluminiumsramme for holdbarhed. iPhone SE (3. generation) kommer i tre farver: sort, hvid og...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 586



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone SE 3 (2022)

iPhone SE 3 (2022) design og skærm

iPhone SE (3. generation) fra 2022 har et lignende design som iPhone 8 med en skærmstørrelse på 4,7 tommer. Den har også et glas på bagsiden for trådløs opladning og en aluminiumsramme for holdbarhed. iPhone SE (3. generation) kommer i tre farver: sort, hvid og rød.

Displayet er en Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels. Det betyder, at billederne og videoerne ser skarpe og klare ud på skærmen. Den har også True Tone-teknologi, der automatisk justerer farvetemperaturen på skærmen afhængigt af belysningen i rummet.

Kamera

Kameraet på iPhone SE (3. generation) er opgraderet og har nu en 12 MP vidvinkel-linse på bagsiden og en 7 MP frontkamera. Videooptagelse er også forbedret med 4K-videooptagelse.

Ydeevne og batterilevetid

iPhone SE (3. generation) er udstyret med Apples A15 Bionic-chip, der giver den en hurtigere ydeevne end tidligere modeller. Den har også 5G-teknologi, der giver en hurtigere internetforbindelse.

Batterilevetiden er også blevet forbedret, og den kan nu holde i op til 13 timer ved afspilning af video. iPhone SE (3. generation) har også trådløs opladning og kan oplades med en 20W USB-C PD-oplader.

Tilbehør

Tilbehør kan være en vigtig faktor, når man vælger en ny telefon. Her er nogle af de mest populære tilbehør til iPhone SE (3. generation):

  • USB-C til Lightning kabel: Dette kabel gør det muligt at oplade din iPhone SE (3. generation) hurtigere og mere effektivt.

  • USB til Lightning kabel: Dette kabel er en god backup mulighed, hvis du ikke har en USB-C PD-oplader.

  • iPhone 20W oplader med USB-C PD: Denne oplader giver dig mulighed for at oplade din iPhone SE (3. generation) hurtigt og effektivt.

  • Qi trådløs oplader til iPhone: Hvis du vil undgå kabler, kan en trådløs oplader være en god mulighed.

  • iPhone covers: Et cover kan beskytte din telefon mod skader og ridser. iPhone SE (3. generation) kan også bruge covers til iPhone 8, så du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige covers.

  • Powerbank: Hvis du ofte er på farten, kan en powerbank hjælpe dig med at holde din telefon opladet hele dagen.

  • Beskyttelsesglas: Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen på din telefon mod ridser og skader.

iPhone SE (3. generation) er en fantastisk telefon med mange forbedringer i forhold til dens forgænger, iPhone SE (2. generation). Den har en hurtigere ydeevne med den nye A15 Bionic-chip og 5G-teknologi, hvilket giver en hurtigere internetforbindelse. Kameraet er også blevet opgraderet, og batterilevetiden er længere. Derudover er der et stort udvalg af tilbehør, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone SE (3. generation).

Hvis du overvejer at købe en ny telefon, og du leder efter en kompakt telefon med god ydeevne, kan iPhone SE (3. generation) være et godt valg. Det er en god telefon til dem, der ønsker en hurtig og pålidelig telefon til en overkommelig pris.