300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone SE oplader, kabler og tilbehør

iPhone SE oplader, kabler og tilbehør

498 varer
Tilbehør, opladere og adapters til iPhone SE iPhone SE er udkommet, og her er hvad den kan. iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's forklædning, det betyder at den har samme hastighed, med grafikkort og processor fra en den nyeste iPhone 6s, samt en masse af de andre nye funktioner så som det...
Læs mere
Viser 217 - 270 af 498



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone SE oplader, kabler og tilbehør

Tilbehør, opladere og adapters til iPhone SE

iPhone SE er udkommet, og her er hvad den kan. iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's forklædning, det betyder at den har samme hastighed, med grafikkort og processor fra en den nyeste iPhone 6s, samt en masse af de andre nye funktioner så som det nye 12MP kamera og den lynhurtige fingeraftrykslæser. Altså en kæmpe opdatering fra den ældre model iPhone 5, og hvad det præcis indebærer vil vi komme nærmere ind på lige om lidt.

Opladere til iPhone SE i god kvalitet

En god oplader til iPhone SE skal opfylde forskellige krav for at kunne være med i vores kategori. Først skal den selvfølgelig have en høj effekt så ens oplader til iPhone SE hurtigt kan oplade ens iPhone.

Derefter er det vigtigt at kvaliteten er i orden så ens oplader til iPhone SE holder i lang tid og giver god beskyttelse mod alle strøm relaterede risici. Så er der forskellige funktionaliteter der kan give en bonus.

Et godt kabel til iPhone SE skal holde til meget, være af en brugbar længde og minimere slid på ens iPhone og oplader til iPhone SE. Det er vigtigt at prioritere netop holdbarheden, da man ellers kommer til at skifte kabel til iPhone SE ofte, hvilket bliver dyrere i længden.

Suppler iPhone SE kablet og opladeren med en adapter

Derudover kan man med fordel supplere ens kabel til iPhone SE og oplader til iPhone SE med en adapter til iPhone SE til de enheder man vil forbinde til, så man altid kan forbinde til dem når man har lyst.

En powerbank til iPhone SE er en rigtig god investering hvis du vil have ekstra sikkerhed mod at løbe tør for strøm i løbet af dagen. En powerbank til iPhone SE kan også gøre underværker hvis du skal på en længere tur væk fra stikkontakter.

Derudover så kan man også få en Qi trådløs oplader til iPhone SE, hvilket kan gøre det nemmere at sørge for at ens iPhone altid er opladet. Man skal nemlig bare lægge ens iPhone på ens Qi trådløs oplader til iPhone SE for at oplade den.

Meget af det gamle iPhone tilbehør virker også med din nye iPhone SE

Først bør det nævnes, at iPhone SE har samme design som iPhone 5s, det betyder at alt tilbehør som virker med iPhone 5s virker også med iPhone SE. Så hvis du allerede har fundet dit yndlings cover og ikke så gerne vil skille dig af med det, så har du stadig mulighed for at opdatere din telefon, uden at skulle investere i nyt tilbehør. Apple kalder dette for "Den stærkeste 4" telefon nogensinde", det må siges at være meget rigtigt, eftersom Apple er de eneste som laver kraftfulde 4" smartphones og iPhone SE er den hurtigste af sin slags.

iPhone SE tager video i 4k som sin storebror, den understøtter Live Photos men koster noget mindre end sin storebror, i Danmark er den sat til mindre end 4000kr uden abonnement osv.

iPhone SE kommer med Apple A9 chip, m9 motion chippen, 12 MP kamera og den samme 4" retina skærm som iPhone 5s. For dig, betyder det, at din iPhone SE er virkelig hurtig, og kan trække grafik i en super oplevelse, som du får fuldt ud at se med en skærm i fantastisk opløsning. De apps du bruger på din iPhone SE vil køre meget mere smooth og du vil opleve en visuel forbedring af dem også.

iPhone SE er 2x hurtigere end iPhone 5s og 3x hurtigere med grafik. iPhone SE understøtter også de nye standarder inden for Wifi og 3g LTE(4g), op til 150 mbps mobilnet og op til 433 mbps wifi med 11.802ac.

Tilbehøret her er klar til din iPhone SE, så du får mest ud af det nye lille vidunder. Og der findes et hav af tilbehør til din iPhone SE, som vil gøre det mere optimalt for dig at bruge den, om så det er til fritid eller arbejde at du bruger din smartphone mest. Der findes tilbehør, som passer til lige de behov du har.

Covers til iPhone SE

Alt efter hvordan din hverdag ser ud, så er der en god chance for at du bruger din iPhone SE mange gange i løbet af en dag. Om så det er i forbindelse med arbejde, eller om du lige skal have checket de sidste opdateringer på Facebook. Jo flere gange du bruger din telefon i løbet af en dag, des større er risikoen for at den får sig nogle små ridser. Dette er helt normalt, og opstår af noget så simpelt af at tage telefonen op ad lommen flere gange om dagen. Ridserne er ikke noget man kan se som sådan, men i længden vil du opleve at din skærm kommer til at se mere mat ud end da du købte den.

Måden at undgå dette på, er ved at investere i et cover til din iPhone SE og alt efter hvad du går og laver til hverdag, så findes der et cover, som kan hjælpe dig til at beskytte din iPhone SE mest muligt.

Nogle frygter måske, at et cover bliver stort og klodset at rende rundt med, hvilket strider lidt mod selve grunden til at købe en lille og let smartphone. Men sådan behøver det slet ikke hænge sammen. Du kan rent faktisk beskytte din iPhone SE mod ridser meget simpelt og nemt, hvis du ønsker at bevare den lette og lille form af din smartphone. Måden du kan opnå dette, er ved at gøre brug af et lag beskyttelsesglas, og et helt tyndt silikone cover. Så har du både front og bagside af din iPhone SE beskyttet mod daglig slitage, uden at det går ud over design og lethed af din telefon.

Næste skridt op af beskyttelsesstigen er at købe et lidt større bagsidecover, som også vil give beskyttelse i tilfælde af at du skulle gå hen og tabe din iPhone SE. Et lidt mere robust bagside cover virker nemlig en anelse stødabsorberende og risikoen for at du flækker skærmen er derfor formindsket. Du har dog stadig behov for en form for film på forsiden, for at beskytte skærmen mod ridser.

Dertil skal det tilføjes, at den inden for kategorien af bagside covers, også findes dem, der er udstyret med en flap, så den omslutter din iPhone SE som en lille bog. Et sådan cover er virkelig praktisk, hvis du gerne vil beskytte hele telefonen på én gang, men du ikke kun vil have et tynd silikone cover. Et andet plus ved denne løsning, er at denne form for cover, som oftest også har plads til dine kort, så du altid har betalingskort eller visitkort ved hånden, uden at du skal have din pung med.

Af andre covers med mere end en beskyttende funktion, kan der også nævnes de covers, som også fungerer som en power bank. Det vil sige, at når du lader din iPhone SE op, så lader du også selve coveret op, som fungerer som en udvidelse af batteriet og du vil derfor have meget længere levetid på din telefon.

I den helt tunge ende af beskyttelse, finder man heavy duty covers, som er så effektive at din iPhone SE vil kunne overleve de mest ekstreme forhold. Uanset hvor meget regn du går igennem, eller hvor mange vandpytter du måtte tabe den i, så holder disse covers vandet fra din telefon. Taber du den på et betongulv, behøver du heller ikke frygte en flækket skærm, da et cover i den kaliber er yderst stødabsorberende. Den holder også støv helt fra din telefon og skulle du være uheldig at tabe noget ned på din smartphone, er der heller ingen skade sket. På trods af al den beskyttelse, vil du ikke være generet af det, da alle knapper stadig er fuldt tilgængelige og kameraet også kan bruges helt uforstyrret.

Køb kabler til iPhone SE her

Når du køber din iPhone SE, følger der et enkelt kabel med til den. Det er opladeren, som du også kan bruge til at sammenkoble din telefon og din computer. I sig selv, er det egentligt også det mest vigtige kabel, da en smartphone ikke er meget værd, hvis den ikke kan lades op. Men det kabel, som følger med, er faktisk ret kort, og kan virke begrænsende, hvis du gerne vil bruge din telefon mens du lader den. Så er et længere kabel mere praktisk og du kan også sætte den til opladning mere besværlige steder uden at skulle sidde på hug hvis du vil svare på en besked.

Det er en af fordelene ved at købe et nyt ladekabel til din iPhone SE. En anden fordel er ganske enkelt også at det kan være praktisk med to opladere. Enten så du altid har en på arbejde og en derhjemme, eller hele tiden har en tilsluttet i bilen, så du kan lade op på farten. Desuden findes der kabler i et væld af farver, så netop din oplader er nem at genkende i bunken af Apple-hvide ledninger og så undgår man også at skændes om hvis oplader, der er hvis.

Et andet kabel, som kan være praktisk at have i sit arsenal af ledninger, er et velfungerende AUX kabel. Et kabel, som ofte er undervurderet, men livsnødvendigt hvis man skal ud og køre langt eller tilkoble et sæt højtalere til en fest. Med et AUX kabel, er det lige så simpelt at tilkoble højtalere, som det er at slutte sine høretelefoner til og så er der musik i løbet af ingen tid. Et AUX kabel kan bruges på tværs af alle enheder, så længe det har en jackstik indgang.

Reparation af din iPhone SE

Når man har en smartphone med glasfront, så skal der ikke meget til før at skærmen flækker. Det er desværre et problem, som mange iPhone ejere har måttet se i øjnene. Hvis uheldet er ude, og man ikke vil leve med at kigge på en ødelagt skærm, så er der kun tilbage at få det repareret. Men vidste du godt, at du faktisk kan gøre det derhjemme? I realiteten tager det slet ikke så lang tid og det eneste der behøves af dig, er at du har det rette udstyr.

Alt hvad du skal bruge, finder du her hos os. Vi har et stort udvalg af reservedele, så om det er selve bunden af telefonen og dermed opladerstikket og jack indgangen som går i stykker, hjem-knappen eller skærmen, så har vi hvad du skal bruge til at få din telefon op at køre igen.

Selvsagt, kan du ikke benytte den regulære værktøjskasse, men du er nødt til at have fat i nogle specifikke værktøjer for at få åbnet din telefon uden at beskadige den. For at gøre hele processen nemmere, så findes der også holdere og sugekopper til at holde de forskellige dele af telefonen på plads og stabile mens du skifter hvad der måtte være gået i stykker.

Fototilbehør til iPhone SE

Når man har en lækker smartphone, men et lækkert kamera, så ville det være en skam, hvis det kun blev brugt på semi gode selfies, når det kunne bruges på flotte billeder af gode minder, eller i det mindste rigtigt gode selfies. Der er mange veje til det gode skud og alt efter hvilket resultat du går efter, så har vi tilbehøret, som gør det nemmere.

Vil du gerne optimere dine selfies foran turistattraktioner og andre mindeværdige øjeblikke eller bare inkludere endnu flere mennesker på dine gruppebilleder, så er selfiestangen et helt acceptabelt køb. Selvom det er en favorit blandt turister og dermed også et forhadt element i bybilledet, så kommer man altså ikke uden om, at det er et ganske praktisk redskab i forhold til at få dokumenteret gode minder. Selfiestangen er et praktisk lille redskab, som ikke fylder alverden og som er nemt at transportere rundt.

Vil du have gang i noget lidt mindre opsigtsvækkende og mere stabilt, så er der også et godt udvalg af tripods. De sikrer at din telefon står stabilt og du får et godt skud i kassen, om du så anvender selvudløser eller bare vil være sikker på at der ikke kommer rystelser i det billede. Når du bruger en traditionel tripod, har du behov for et plant underlag, så din tripod ikke vælter i processen. Bruger du derimod en såkaldt Gorilla grip, så kan du sætte den fast næsten alle steder hvor det skulle være. Så en gren eller et hegn, kan pludseligt også blive udgangspunkt for dit billede.

Der findes rigtig mange gode bud på, hvad godt og anvendeligt tilbehør er til din iPhone SE er, så det gælder bare om at du skal finde ud af hvad dine behov er, og så finde det tilbehør, som gør din hverdag nemmere.