300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone, iPad og andre smartphone Docks

iPhone, iPad og andre smartphone Docks

21 varer
iPhones skal også bruge Dock, fordi de er pæne og gør det meget smartere at oplade sin iPhone imens man sidder ved fx Mac'en, her er alle dem vi har. Hvad er en iPhone Dock? En Dock til iPhone giver dig et naturligt sted at parkere din iPhone, når du sætter dig på kontoret eller hjemme i stuen....
Læs mere
Viser 1 - 21 af 21Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.iPhone, iPad og andre smartphone Docks

iPhones skal også bruge Dock, fordi de er pæne og gør det meget smartere at oplade sin iPhone imens man sidder ved fx Mac'en, her er alle dem vi har.

Hvad er en iPhone Dock?

En Dock til iPhone giver dig et naturligt sted at parkere din iPhone, når du sætter dig på kontoret eller hjemme i stuen. De findes med mange forskellige funktionaliteter, afhængigt af om du kun skal bruge et sted at sætte din iPhone eller om du også skal bruge en dock med opladning. Det gode ved at have en dock, er netop at have et fast sted hvor du kan placere din iPhone, så du altid ved hvor den er placeret, og hvis du vælger en med opladning, så kan du også altid regne med at din iPhone er fuldt opladet når du skal have den med dig.

Hvordan bruger jeg en Dock?

En dock bruges forskelligt afhængigt af hvilken enhed den skal bruges til. En iPhone dock fungerer ganske simpelt ved at du sætter din iPhone i med oplader indgangen nedad, hvor den så bliver tilkoblet og oplader hvor du har fuldt udsyn til den. iPad docks fungerer efter samme princip, dog i større størrelse. Hvis du leder efter en til din MacBook, så er de dog oftest i stander form, hvor hovedformålet er at ændre positionen på din MacBook, så det passer bedre med højde eller hældning.

Hvilken Dock er bedst?

Der er flere gode muligheder til alle enheder. Hvis du f.eks. Skal have en lækker dock med god funktionalitet, så kig engang på vores Avantree Lightning Charge Dock Rosegold, som er skabt til at have din iPhone placeret derpå. Med mulighed for at oplade og med skridsikre overflader er det bedste bud på stammen. En noget mere beskeden udgave er vores iPhone dock, der meget diskret holder din iPhone oprejst og fungerer som oplader samtidigt. Til din iPad har vi en iPad dock med Lightning stik vertikal, som passer perfekt til din iPad.

Og til din MacBook er der flere muligheder for standere, hvor dem af træ er de mest stilfulde, mens du får mere funktionalitet ud af dem designet af alu. Hvis du i stedet hellere vil have en samlet løsning til alle dine enheder, så fortvivl ikke. Avantree har sørget for at du kan få netop dette med deres Avantree PowerPlant 100W m. 10x stik USB, USB-PD, USB-C hvilket dækker alle tænkelige kombinationer i én dock. Alternativt, så har Avantree og en Avantree PowerHouse Plus, der har lidt mindre funktionalitet, men måske også er lidt mere overskuelig at have med at gøre.

Find den holder der passer til din bil

Hvor skal jeg nu lige gøre af min iPhone, mens jeg kører bil? Din iPhone skal gerne være placeret så smart, at du kan bruge den som både GPS, musikafspiller, samt tale håndfrit i den, når du kører bil. Men for at du kan det, kræver det, at den sidder velplaceret et sted i bilen, hvor du nemt kan betjene den.

Det hjælper en iPhone-holder dig til. Vores store udvalg af iPhone-holdere gør det nemlig muligt for dig at finde netop den iPhone-holder, der passer bedst ind i din bil, så du kan få placeret din iPhone lige der, hvor du ønsker det.

Er du mere til cyklen, så har vi også iPhone-holdere specielt designet til netop cykler.

Lad iPad-docken gøre arbejdet for dig

Stander og dock giver dig friheden og din iPad den helt rette placering, så du kan se film på den, uden du skal være bundet med den ene hånd, som skal holde din iPad - det klarer en iPad dock for dig.

Ønsker du at slå to fluer med et smæk, så har vi i vores sortiment også docks til iPad, der kan lade din iPad op. Her skal du blot se efter vores docks med Lightning-stik, så klarer docken både placeringen og opladningen af din iPad.