Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Pris
149 kr 349 kr
Producenter
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Batteri
vis flere mindre
Batteri opladningstid
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
iPhone holdere og docks

iPhone holdere og docks4 varer

En smart placering af din iPhone eller iPad kan i den grad være med til at give en helt anden brugsoplevelse, når man enten er på farten og skal have sin iPhone placeret i bilen, så man nemt kan betjene den, eller når man sidder og skal se iPad, mens man nyder morgenmaden eller slapper af på sofaen efter fyraften. En iPhone-holder eller iPad-dock kan her være løsningen for dig, der ønsker en mere praktisk, smart og komfortabel placering af dine enheder. Find den holder der passer til din bil Hvor skal jeg nu lige gøre af min iPhone, mens jeg kører bil? Din...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 4 af 4Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

iPhone holdere og docks

En smart placering af din iPhone eller iPad kan i den grad være med til at give en helt anden brugsoplevelse, når man enten er på farten og skal have sin iPhone placeret i bilen, så man nemt kan betjene den, eller når man sidder og skal se iPad, mens man nyder morgenmaden eller slapper af på sofaen efter fyraften.

En iPhone-holder eller iPad-dock kan her være løsningen for dig, der ønsker en mere praktisk, smart og komfortabel placering af dine enheder.

Find den holder der passer til din bil

Hvor skal jeg nu lige gøre af min iPhone, mens jeg kører bil? Din iPhone skal gerne være placeret så smart, at du kan bruge den som både GPS, musikafspiller, samt tale håndfrit i den, når du kører bil. Men for at du kan det, kræver det, at den sidder velplaceret et sted i bilen, hvor du nemt kan betjene den.

Det hjælper en iPhone-holder dig til. Vores store udvalg af iPhone-holdere gør det nemlig muligt for dig at finde netop den iPhone-holder, der passer bedst ind i din bil, så du kan få placeret din iPhone lige der, hvor du ønsker det.

Er du mere til cyklen, så har vi også iPhone-holdere specielt designet til netop cykler.

Lad iPad-docken gøre arbejdet for dig

Stander og dock giver dig friheden og din iPad den helt rette placering, så du kan se film på den, uden du skal være bundet med den ene hånd, som skal holde din iPad – det klarer en iPad dock for dig.

Ønsker du at slå to fluer med et smæk, så har vi i vores sortiment også docks til iPad, der kan lade din iPad op. Her skal du blot se efter vores docks med Lightning-stik, så klarer docken både placeringen og opladningen af din iPad.

Bliv Mac super-bruger