300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Filter
iPhone covers til alle iPhones og smartphones

iPhone covers til alle iPhones og smartphones

1135 varer
Find dit perfekte iPhone cover hos Mackabler.dk Hos Mackabler.dk har vi alle former for iPhone covers, designet til at imødekomme enhver stil og funktionalitetsbehov. Alle vores iPhone covers er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og optimal beskyttelse til din iPhone, uanset model. Vores...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 1135Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.iPhone covers til alle iPhones og smartphones

Find dit perfekte iPhone cover hos Mackabler.dk

Hos Mackabler.dk har vi alle former for iPhone covers, designet til at imødekomme enhver stil og funktionalitetsbehov. Alle vores iPhone covers er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og optimal beskyttelse til din iPhone, uanset model. Vores sortiment omfatter alt fra enkle, elegante silikone covers, der tilbyder diskret beskyttelse, til mere robuste iPhone covers med ekstra funktioner såsom stødsikring og vandafvisning.

Vi tilbyder også iPhone covers, der kan rumme kreditkort og ID, hvilket gør dem til en praktisk løsning for den travle bruger, der ønsker at minimere antallet af ting, de skal bære rundt på. Vores covers er tilgængelige i en række forskellige materialer, farver og designs, så du kan vælge et iPhone cover, der både passer til din personlige stil og din iPhones specifikke beskyttelsesbehov.

Foruden vores standardudvalg har vi også iPhone covers, der er designet med øje for særlige behov, såsom ekstra greb til sportsudøvere eller forbedret lydkvalitet for musikelskere. Uanset hvad din livsstil kræver, kan du finde et iPhone cover hos os, der ikke kun beskytter din iPhone, men også tilføjer funktionalitet og stil. Så uanset hvilken iPhone-model du har, er der ingen grund til ikke at give den den beskyttelse, den fortjener, med et cover fra Mackabler.dk.

Hvorfor skal jeg have et cover til min iPhone?

Er det nu nødvendigt med et iPhone cover? Det er lidt klodset og fremhæver ikke min flotte minimalistiske smartphone. Men det er en rigtig god idé at beskytte sin iPhone med et cover. Hos Mackabler.dk har vi sørget for, at vores covers både er smarte og funktionelle

Hvis du ikke har din iPhone beskyttet, vil den tage skade, når du taber den. Det kan resultere i en smadret skærm eller funktioner, der bliver defekte. Når det sker, vil din flotte og funktionelle telefon ikke være flot og funktionel længere, og det koster rigtigt mange penge at få udskiftet en smadret skærm eller repareret en defekt funktion. Denne udgift kunne være sparet med et cover for under 100 kroner. Derfor er coveret en god investering.

Mackabler elsker også en iPhones fantastiske design. Vi har sørget for, at vi har mange forskellige covers, der alle beskytter din telefon, men samtidig også sørger for, at din telefon stadig er stilfuld at se på. Derfor skal du ikke frygte at købe et klodset cover hos os. 

Ydermere er et cover med til at give personlighed til din telefon. Det er din måde at sætte et præg på telefonen, og det er en god måde at kende sit eje på. Hvis du er en farverig person, kan du vælge et af vores farverige covers, men det kan være, at et silikone cover er den rette løsning til dig, hvis du blot ønsker en beskyttelse, der er funktionelt og minimalistisk. Der er frit valg på alle hylder hos Mackabler.dk, og vi er overbeviste om, at vi har et cover, du bliver glad for. 

Slutteligt har vi sørget for, at vores covers kan have mere end en funktion, hvis du ønsker det. Vi har covers, der kan oplade din mobiltelefon, et cover med plads til kreditkort, et vandtæt cover til iPhone 5 og de andre modeller og meget andet. På den måde bliver coverets eneste funktion ikke blot at beskytte telefonen. 

Vi har fulgt coverets udvikling

Da den første iPhone kom, var der ikke så store krav til covers og deres funktionalitet. Det skyldes, at iPhonen endnu ikke havde vundet indpas som danskernes kæreste eje, men også at en iPhone var både tykkere og tungere end i dag. I dag er den nye iPhone 7 både tynd og let, men også større end iPhone 1. Derfor er der blevet stillet større krav til coverets holdbarhed og ydeevne i dag, da iPhones i dag er lettere at smadre. 

Ligeledes var et cover for blot få år tilbage et tyndt stykke plastik, hvis eneste funktion var at beskytte telefonen. Så let slipper coveret ikke i dag. I dag er coveret både et stilistisk træk og et produkt, der oftest har mere end en funktion. F.eks. kan nogle covers oplade din telefon, mens det beskytter din iPhone, mens andre kan fungere både som en form for pung og beskyttelse. 

Dermed er der i dag sat store krav til covers. Disse krav opfylder vi, og vi har fulgt coverets udvikling, så vi kun tilbyder vores kunder det bedste og nyeste inden for iPhone covers.

Vores målgruppe er alle med en iPhone

Vores bestræbelser er, at alle, der har en iPhone, skal kunne beskytte den med et cover fra Mackabler.dk. Derfor har vi covers til alt fra iPhone 4 til iPhone 7. Vi fremhæver ingen modeller over andre, og du skal have mulighed for at vælge lige præcis det cover, som du finder ideelt til dig og din iPhone. En person med en iPhone 4 kan være lige så glad for den som en, der har en iPhone 7, og for os er det vigtigt, at alle vores covers yder beskyttelse. 

Vores covers er lavet af flere forskellige materialer, og det gælder covers til alle iPhone-modeller.

Gør din iPhone personlig med et cover

En iPhone er flot og moderne, men den er ikke personlig i sig selv. Du kan gøre den personlig ved at redigere i indstillingerne, så du laver din egen adgangskode, finder et personligt baggrundsbillede og henter de apps, som du skal bruge. Men du kan også gøre den personlig ved at købe et cover. 

Et cover er ikke bare en beskyttelse af din iPhone. Det er også et personligt touch sat af dig. Det er dig, der vælger, hvordan coveret ser ud, hvilket materiale det er lavet i, og hvilken funktionalitet det skal have. Derved kan et cover være med til at sætte et personligt aftryk på din iPhone. Det kan være, at du er vild med læder, og så kan et af Mackablers læder covers hjælpe dig med at dekorere din iPhone på en funktionel, personlig og moderne måde. 

Vi hjælper dig med coverets størrelse lige her

Der er igennem de seneste ti år udkommet rigtig mange forskellige iPhone-modeller. Derfor kan det godt være en smule forvirrende at finde ud af, hvilke covers der passer til hvilke iPhones. For hvis du nu finder det perfekte cover til en iPhone 6, passer det så også til din iPhone 6S? Lad os hjælpe dig.

Når du kigger på covers, er der to faktorer, du skal have øje for. Tallet og ordet “plus”. Plus betyder, at mobilen er større end normalt. Heldigvis er plus-modellerne kun lavet til iPhone 6, iPhone 6S og iPhone 7, og de har alle samme størrelse. Ligeledes har S-modellen på de forskellige årgange. Derfor ser oversigten således ud:

Under selve produktet kan du se en kompatibilitetsbjælke, hvor de kompatible modeller vil lyse. Derved går du ikke galt i byen og kommer til at købe et cover i en forkert størrelse.

Hav altid strøm på din telefon med et oplader cover

Du får nu mulighed for både at beskytte din telefon og lade den op på samme tid. Med vores smarte oplader cover, som ikke bare findes til iPhone 6, men til alle typer af iPhones, kan du lade din telefon op via coveret. På den måde bliver din telefon både ladet op og beskyttet på samme tid. 

Når du har coveret på din iPhone, skal du blot trykke på tændknappen, og så vil coveret lade din iPhone op. Når enten cover eller iPhone er løbet tør for strøm, kan du tilslutte coveret en strømkilde, og herved vil begge dele blive ladet op. Det synes vi er smart. 

Coveret har en funktion, hvor du kan se, hvor meget strøm der er tilbage på coveret - præcis som du kan med din iPhone.

Stranden og regnvejr kan bare komme an

Vi har et vandtæt cover, der kan beskytte din iPhone mod vand. Disse covers er lavet af plastik og sidder tæt rundt om iPhonen hele vejen rundt. Derved kan vand ikke trænge ind og beskadige telefonen. Af den grund er coveret også beskyttende over for støv og sand. Især sand kan være slemt for skærmen, og her er coveret med til at beskytte din iPhone. Derfor er dette cover en fordel om sommeren til dig, der skal på stranden. 

Det er værd at nævne, at det frarådes at bade med iPhonen på trods af brug af coveret. Coveret beskytter mod regn, pjask og hverdagsbrug. Ikke mod brusebade, svømning og lignende.

Hvis du benytter dig af fingeraftrykslæseren, kan du ufortrødent fortsætte med at bruge den. Der er et tyndt lag film foran sensoren, som ikke forhindrer din finger adgang. Vand bliver derimod holdt ude. 

Til dig med en iPhone 5/5S og iPhone SE

Selvom en iPhone 5 ikke er den nyeste iPhone på markedet, er det stadig en god idé at beskytte den. Det koster stadig mange penge at få den repareret, og den er træls at undvære i længere tid. Derfor kan du beskytte din telefon med et cover til iPhone 5 fra Mackabler.dk.

Vi har et stort udvalg af covers til iPhone 5, iPhone 5S og iPhone SE, som blandt andet indebærer:

  • Batteri covers
  • Læder covers
  • Tynde covers
  • Vandtætte covers
  • Covers med kortholder
  • Silikone covers

Med et cover til din iPhone 5 kan du slå flere fluer med et smæk. Du beskytter ikke bare din mobiltelefon, du sætter også et personligt præg på din iPhone i form af et cover, der passer godt til din stil. Slutteligt kan det være, at du vælger et af vores covers, der har mere end én funktion. Måske finder du det smart at have både iPhone og kreditkort samlet, eller at du ved, du har haft problemer med vand i din telefon før, hvorfor et vandtæt cover til iPhone 5 er den rette løsning for dig. 

Skulle du lede efter en bestemt type af cover, men uden held, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning, så du kan få et cover til din iPhone 5. 

Beskyt din flotte iPhone 6/iPhone 6S

Vi har et stort udvalg til dig, der søger et iPhone cover til 6S. Ligesom med iPhone 5 har vi en række forskellige muligheder, hvor du kan vælge den løsning, du bedst kan lide. Vi har alt fra battericover til farverige iPhones covers, der giver din iPhone 6 et ekstra touch. 

Skulle du søge et iPhone cover, der også kan fungere som pung, kan du ligeledes få et cover med kortholder. Så har du altid dine værdier samlet et sted. 

En iPhone 6 er større og tyndere end en iPhone 5, hvorfor beskyttelse er endnu vigtigere end tidligere. Det skyldes, at en iPhone 6/iPhone 6S er lettere at smadre. Derfor har vi sørget for, at alle vores iPhone covers har den nødvendige ballast til at beskytte mod skader, når du søger et cover til iPhone 6S. Så undgår du en dyr reparation, hvor du vil undvære din telefon i længere tid.  

Sørg for at din nye iPhone 7 ikke kommer noget til 

iPhone 7 er det nyeste skud på stammen af iPhones, som siden iPhone 1 så dagens lys har gennemgået en revolutionerende udvikling. Skærmen er blevet større, designet mere innovativt, telefonen lynhurtig, og så er prisen skruet i vejret. Særligt på grund af sidstnævnte faktor er det vigtigt, at du får beskyttet din iPhone 7. Det ville være en skam at skulle ofre flere tusinde kroner på reparationer eller i værste tilfælde en ny telefon.

Vi har et stort udvalg, når det kommer til at vælge et cover til iPhone 7, som giver dig den optimale beskyttelse. Du kan frit vælge, hvilket look du ønsker, og vi har alt fra læder- og silikonecovers til vandtætte covers og oplader covers. 

Skulle du være tilhænger af en stor iPhone, kan vi også hjælpe dig med et cover til iPhone 7 Plus. Her har du ligeledes mulighed for at vælge mellem mange forskellige modeller, der har flere forskellige funktioner. Vi er sikre på, at vi har et iPhone 7 Plus cover, der matcher dine behov.

Alle covers sørger naturligvis for ikke at fjerne fokus fra den flotte telefon, som er yderst beundringsværdig.

Beskyt din iPhone 8 med et stilfuldt cover

iPhone 8 byder på et glasdesign, som er smukt, men også sårbar over for skader. For at bevare telefonens elegante udseende og funktionalitet, har vi hos Mackabler.dk et bredt udvalg af covers, der passer perfekt til iPhone 8. Fra stødabsorberende covers til ultra-tynde og elegante designs, kan du finde det perfekte cover, der både beskytter og komplementerer din iPhone 8's design. Vores vandtætte covers er også ideelle for de eventyrlystne, der ønsker at tage deres telefon med på eventyr uden bekymringer.

Giv din iPhone X maksimal beskyttelse

Med sin næsten rammeløse skærm er iPhone X en imponerende enhed, der kræver lige så imponerende beskyttelse. Vi tilbyder robuste covers, der ikke kun beskytter mod fald og stød, men også mod daglig slitage. Vores sortiment inkluderer lædercovers, der tilføjer et touch af luksus, og hårdføre silikonecovers, der giver et sikkert greb. For dem, der værdsætter funktionalitet, tilbyder vi også covers med indbyggede kortholdere og standere.

Sikkerhed først for din iPhone 11

iPhone 11, med sit avancerede kamera-setup, fortjener den bedste beskyttelse tilgængelig. Vores covers er designet til at beskytte ikke kun telefonens krop, men også dens kameraer fra uundgåelige skrammer og stød. Fra transparente covers, der viser telefonens oprindelige farve, til mere kunstneriske og mønstrede designs, sikrer vores udvalg, at din iPhone 11 forbliver sikker og stilfuld.

Stærk og smart beskyttelse til iPhone 12

iPhone 12's innovative design med Ceramic Shield fortjener ekstra beskyttelse mod hverdagens risici. Vores sortiment af iPhone 12 covers inkluderer avancerede materialer som termoplastisk polyurethan og polykarbonat, som tilbyder overlegen beskyttelse mod fald. Vi har også miljøvenlige alternativer, der ikke går på kompromis med styrke eller stil. Med alt fra minimalistiske designs til covers med ekstra funktioner som kortholdere og stativer, er din iPhone 12 godt beskyttet.

Innovativ beskyttelse til iPhone 13

Som en af de mest kraftfulde smartphones på markedet, fortjener iPhone 13 en coverløsning, der kan matche dens præstationer. Vores covers til iPhone 13 kombinerer funktionalitet med avancerede beskyttelsesteknologier. De inkluderer stødabsorberende bumpers og ridsefast bagside, som sikrer, at din enhed forbliver i topform. Uanset om du foretrækker et cover med et slankt design eller et mere robust udseende, har vi det perfekte match til din livsstil.

Fremtidssikret dit iPhone 14 med premium covers

Med lanceringen af iPhone 14 introduceres en ny æra af smartphone-innovation, og vores covers er klar til at møde disse nye udfordringer. Vi tilbyder en række covers, der er designet specifikt til iPhone 14, med forbedringer, der matcher dens opgraderede funktioner. Vores covers er fremstillet af materialer, der både er holdbare og æstetisk tiltalende, så din iPhone 14 ser godt ud samtidig med, at den er godt beskyttet.

Design og beskyttelse hånd i hånd for iPhone 15

iPhone 15 sætter nye standarder for teknologi og design, og det kræver et cover, der kan leve op til disse. Vores iPhone 15 covers er skabt for at tilbyde maksimal beskyttelse samtidig med at bevare og fremhæve telefonens innovative design. Med funktioner som anti-chok absorption og skærmbeskyttere, sikrer disse covers, at din nyeste investering er beskyttet mod hverdagens nedslidning og pludselige ulykker. Vælg mellem en palette af farver og materialer for at finde det perfekte cover, der både beskytter og personliggør din iPhone 15.

Vælg det stilfulde læder cover til iPhone

Til alle iPhone-modeller kan vi tilbyde et stilfuldt læder cover, der kan beskytte din iPhone. Vores læder covers til iPhone fås i flere forskellige nuancer og udstråler, at du er en person, der har sans for stil og er bevidst i dine valg. 

Du kan både få læder covers, der beskytter bagsiden og kanterne, og læder covers, der kan lukkes helt sammen om telefonen, så den opnår den maksimale beskyttelse. Hvilken løsning du vælger er helt op til dig. 

Ligeledes har mange af vores læder covers kortholder, så du kan samle både kreditkort og andre vigtige kort samt telefon det samme sted, mens coveret selvfølgelig stadig har en beskyttende effekt på iPhonen i tilfælde af, at du skulle tabe den.

Skulle du have en ny iPhone 7, kan det være både praktisk og moderne at købe et iPhone 7 cover i læder. Her vil du dekorere din nye iPhone på en seværdig måde. 

Beskyttelsesglas er et godt alternativ

Synes du, at det ville være vildt ærgerligt at dække din iPhone til med et cover, fordi du er glad for dens udseende og design, vil vi ikke tvinge dig til at anskaffe dig et cover. Men vi synes under alle omstændigheder, at du skal beskytte din iPhone alligevel. For taber du den, er den ikke flot længere, og det bliver dyrt for din pengepung at få den lavet. 

Et godt alternativ til et iPhone cover er beskyttelsesglas. Beskyttelsesglas er et tyndt lag glas, der bliver monteret på din skærm, så den er mere holdbar. Skulle du tabe din iPhone med fronten nedad, vil beskyttelsesglasset redde din telefon. Dog er det værd at notere, at beskyttelsesglasset kun beskytter skærmen.

Det beskyttelsesglas vi sælger hos Mackabler er så tyndt, at det ikke vil påvirke skærmens reaktionstid, når du bruger iPhonen. Vores beskyttelsesglas fås i under tre millimeter, fordi det ikke er synligt for det blotte øje. Derfor vil din iPhones skærm være godt beskyttet, mens du stadig kan nyde godt af det flotte design. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi ønsker, at alle iPhone-forbrugere skal have mulighed for at beskytte sin iPhone med et cover efter deres smag. Hvis du derfor har ledt på vores hjemmeside og ikke fundet det, du søgte, er du velkommen til at kontakte os. Så vi vil gøre vores ypperste for at finde et cover, som du vil synes om, så du kan få din iPhone beskyttet.