300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 6 Plus oplader, kabler og tilbehør

iPhone 6 Plus oplader, kabler og tilbehør

514 varer
iPhone 6 Plus opladere, kabler og tilbehør Denne store, lækre sag blev udgivet tilbage i september 2014, og en hel del har allerede anskaffet sig den. Hvad du får er en plusmodel, altså en større udgave, af Apples iPhone 6 Plus, som med sin 2cm større skærm (hele 5,5") leverer rigtig gode...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 514



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 6 Plus oplader, kabler og tilbehør

iPhone 6 Plus opladere, kabler og tilbehør

Denne store, lækre sag blev udgivet tilbage i september 2014, og en hel del har allerede anskaffet sig den. Hvad du får er en plusmodel, altså en større udgave, af Apples iPhone 6 Plus, som med sin 2cm større skærm (hele 5,5") leverer rigtig gode oplevelser. Men hvad er en telefon uden gadgets?

Stort udvalg af opladere til iPhone 6 Plus

Opladere til iPhone 6 Plus kommer i flere forskellige former, afhængigt af hvilke behov man har. Man kan f.eks. få en oplader til iPhone 6 med multi opladning, hvilket kan være ret praktisk i forskellige situationer.

På samme måde kan en oplader til iPhone 6 Plus fås i mange forskellige kvaliteter, hvor det oftest vil være en god idé at investere i en i høj kvalitet, da de holder i længere tid. En oplader til iPhone 6 Plus i høj kvalitet har også ofte højere effekt, hvilket giver hurtigere opladnings hastighed.

Husk både en oplader og et opladerkabel til din iPhone 6 Plus

Udover en oplader til iPhone 6 Plus er det også en god idé at have det rigtige kabel til iPhone 6. Uden det kan det være svært at forbinde ens oplader til iPhone 6, hvilket er essentielt for at oplade.

Desuden kan man med fordel anskaffe en adapter til iPhone 6 Plus, hvis man f.eks. skal ud at rejse eller hvis man gerne vil forbinde ens iPhone 6 Plus til en anden enhed. En rejse adapter til iPhone 6 Plus er ofte praktisk at have med hvis man skal til et land uden for EU.

Til dem der gerne vil være helt med på moden, så er en Qi trådløs oplader til iPhone 6 Plus også en god investering. En Qi trådløs oplader til iPhone 6 Plus giver nem og hurtig opladning til iPhone 6 Plus, og det eneste man skal gøre er at placere den på pladen.

Med en powerbank til iPhone 6 Plus bliver livet også nemmere når man skal et sted hen hvor man ikke lige kan komme til en stikkontakt, da man bare kan tilslutte ens iPhone 6 Plus til ens powerbank til iPhone 6 Plus hvormed man kan lade op.

Husk også en powerbank til din iPhone 6 Plus

En så fed telefon er svær ikke at have oppe af lommen konstant - men det resulterer hurtigt i et tomt batteri! Det er svært at undgå, men med en powerbank kan du hurtigt arbejde dig rundt om det. Vi sælger nemlig flere modeller (eksempelvis Premium Powerbank XL med 10000 mAh og Premium Powerbank på 3000 eller 4500 mAh), der begge fungerer som en masse ekstra batterilevetid du kan have med dig på eventyr. Vi sælger også en billig, smart solcelleoplader der kan rumme hele 8000 mAh, og som er perfekt til de solrige somre. 

Det er heller ingen hemmelighed, at iPhone 6 Plus ikke er den billigste i butikken. Det er altså vigtigt ikke at komme til at ødelægge - eller bøje - den. Man kan vælge at gå drastisk til værks og konstant have den indpakket i bobbelplast - eller du kan vælge en mere medgørlig metode og stadigvæk passe godt på den. Et iPhone Læder-cover kortholder med klap er en god løsning. Her er din telefon godt pansret men stadigvæk ligeså brugervenlig takket være cover-typen, og du vil ligeledes altid have styr på hvor dine kort er. Fås i tre stilede farver. Udover et godt cover kan eStuff TitanShield beskyttelsesglas være med til at holde på friskheden af din telefon. Det gør den nemlig meget mindre sårbar over for ridser og mindre slag, med et godt stykke glas der sættes på skærmen. Et 0,33mm tykt glas, der sættes på din iPhone, sørger for at gå i stykker før selve din iPhones skærmglas går i stykker - og forhindrer derved din telefon i alt for let at komme til skade!

Overvej om ikke du lige kunne bruge en eller flere af ovennævnte fikse gadgets, og kig denne side igennem for vores udvalgte produkter til iPhone 6 Plus. Prisen har aldrig været bedre på tilbehør til iPhone 6 Plus!