300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 5 oplader, kabler og tilbehør

iPhone 5 oplader, kabler og tilbehør

472 varer
iPhone 5 tilbehør, adaptere og opladere iPhone 5-tilbehør gør din telefon endnu bedre. En af de aller bedste ting ved en iPhone 5 er - udover telefonens kvalitet og de muligheder du har med den – at der er produceret så mange forskellige slags tilbehør. Her hos Mackabler.dk er vi i tæt kontakt...
Læs mere
Viser 217 - 270 af 472



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 5 oplader, kabler og tilbehør

iPhone 5 tilbehør, adaptere og opladere

iPhone 5-tilbehør gør din telefon endnu bedre. En af de aller bedste ting ved en iPhone 5 er - udover telefonens kvalitet og de muligheder du har med den – at der er produceret så mange forskellige slags tilbehør. Her hos Mackabler.dk er vi i tæt kontakt med markedet, så vi kan sikre dig det bedste iPhone 5-tilbehør til nogle af markedets bedste priser. Og ikke nok med det - vi sørger også for konstant at være med på beatet, så vi kan tilbyde de nyeste ting, der dukker op!

Med tilbehør til din iPhone 5 kan du se frem til at få langt mere glæde af din lækre telefon, og du kan med mange af delene fra Mackabler.dk beskytte telefonen effektivt. Lad os kigge på nogle af de gadgets, der vil få smilet frem på dine læber.

Overvej en multi-oplader til din iPhone 5

En multi-oplader kan være rigtig praktisk hvis du har flere enheder du gerne vil oplade, om det så er som oplader til iPhone 5 eller oplader til iPad. Det vigtigste her er at holde øje med effekten da høj effekt giver hurtigere opladning.

Når der nu er styr på selve opladeren, så er det vigtigt at sørge for at du også har det rigtige kabel til iPhone 5. Et kabel til iPhone 5 i god kvalitet holder længere end et i dårligere kvalitet og kan gøre din oplevelse noget bedre.

Udover et lækkert kabel til iPhone 5, så kan en adapter til iPhone 5 også gøre livet nemmere, især hvis du skal en tur til udlandet eller har brug for en adapter til iPhone 5 så du kan forbinde til en anden enhed. Hvis du vil have en idé om hvad du kan vælge imellem så se på linket her:

Vi har flere muligheder der kan gøre opladnings oplevelsen meget bedre med din iPhone 5. Her tænker vi specielt på powerbank til iPhone 5 og Qi trådløs oplader til iPhone 5.

En powerbank til iPhone 5 gør det meget nemmere for dig at tage på tur med din iPhone 5, da du altid kan oplade den med din powerbank til iPhone 5.

På anden vis kan en Qi trådløs oplader til iPhone 5 også gøre dit liv nemmere, da du hurtigt kan lægge din iPhone 5 på opladningspladen hvorefter den oplader.

Beskyttelsesglas til iPhone 5

iPhone 5 har en super flot skærm med en fantastisk god opløsning. Ville det ikke være synd, hvis den flotte skræm blev fyldt med ridser? For ganske få penge kan du faktisk anskaffe en beskyttelsesfilm til skærmen, så du er sikret mod kedelige ridser - vi sælger et beskyttelsesglas til iPhone og eStuff TitanShield Beskyttelsesglas. I samme boldgade er der et lædercover med kortholder, der holder din telefon sikker. Og så er der jo batteritiden, der nogle gange godt kunne være lidt længere.

Vi har masser af tilbehør til iPhone 5

Med en Powerbank som iPhone 5-tilbehør kan din iPhone nu lades op mens du er på farten og ikke har adgang til et almindeligt strømstik. En Powerbank koster ikke ret meget, og den dag du ellers står og er løbet tør for strøm, så du ikke kan ringe eller SMS’e, så er de får penge godt givet ud. iPhone 5 tilbehør kan også være en ekstra oplader, så du ikke behøver tage din faste oplader med over til kæresten. Vi har to Premium-modeller på lager med forskellige kapacitet. Tjek dem ud! Du kan også vælge at anskaffe en ekstra oplader til din arbejdsplads, så du kan komme gennem dagen uden problemer. 

Men gå selv på opdagelse her på siderne: Så vil helt sikkert finde noget lækkert iPhone 5-tilbehør, som du ikke kan undvære, eller som vil være den perfekte gave til en af dine venner. Mackabler har alle slags tilbehør, og vores priser er blandt de bedste på markedet. Vi sender varerne samme dag som du bestiller, så du ikke behøver vente en evighed på at få dine varer.