300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 3gs

iPhone 3gs

307 varer
iPhone 3gs opladere, adaptere og tilbehør Denne ikoniske telefon udkom tilbage i 2009 og var en værdig efterfølger til iPhone 3g, da den kom med adskillige nye funktioner heriblandt auto-fokus i kameraet, optagning af video og stemmekontrol. Er du en af de få, der stadigvæk er glad og tilfreds...
Læs mere
Viser 163 - 216 af 307



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 3gs

iPhone 3gs opladere, adaptere og tilbehør

Denne ikoniske telefon udkom tilbage i 2009 og var en værdig efterfølger til iPhone 3g, da den kom med adskillige nye funktioner heriblandt auto-fokus i kameraet, optagning af video og stemmekontrol. Er du en af de få, der stadigvæk er glad og tilfreds for din 3gs, så har du her hos Mackabler.dk mulighed for at købe lækre gadgets til det gamle guldkorn.

Det kan være lidt svært at finde 30pin iPhone opladerkabler nu hvor iPhone 5 kom med 8pin Lightning-stikkene, men vi sælger naturligvis stadig det gode gamle kabel og også opladerstikket hvis du har mistet dette. Da din 3gs muligvis har lidt år på bagen, er dets batteri ikke nødvendigvis hvad det plejede at være - overvej at anskaffe dig en PowerBank! Vi sælger flere forskellige modeller, der vil gøre hverdagen lettere og mindske de mange gange hvor telefonen går ud på dårlige tidspunkter.

Vi har også HDMI-kabler til iPhone 3gs

Vil du gerne se billederne fra din telefon på en større skærm, eller skal du vise noget til flere mennesker på en gang? Det kan gøres enkelt med et 30pin til HDMI-kabel, der kan forbinde din iPhone 3gs med eksempelvis computeren, en projektor eller en ekstern skærm.

Sidst, men ikke mindst, vil vi lige nævne Google Chromecast. Selvom 3gs er af den ældre generation, så kan den stadigvæk udføre nogle af de samme opgaver som de nyere iPhones. Med Googles Chromecast kan du bruge den som en fjernbetjening, der ved hjælp af en applikation kan styre hvad Chromecast'en skal vise på dit fjernsyn - helt uden kabel.

Tag et kig igennem vores udvalgte produkter og se, om der mon ikke er noget tilbehør du synes du mangler hjemme til din iPhone 3gs!