300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 16 plus

iPhone 16 plus

255 varer
Design og skærm iPhone 16 Plus er en større version af iPhone 16 og fås i de samme fem farver: sort, hvid, lyserød, grønblå og ultramarin. Den har også Ceramic Shield-beskyttelse på forsiden og en indfarvet glasbagside. Skærmen på iPhone 16 Plus er en 6,7" Super Retina XDR OLED med en opløsning...
Læs mere
Viser 163 - 216 af 255



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 16 plus

Design og skærm

iPhone 16 Plus er en større version af iPhone 16 og fås i de samme fem farver: sort, hvid, lyserød, grønblå og ultramarin. Den har også Ceramic Shield-beskyttelse på forsiden og en indfarvet glasbagside. Skærmen på iPhone 16 Plus er en 6,7" Super Retina XDR OLED med en opløsning på 2796 x 1290 pixels, hvilket gør den perfekt til dem, der ønsker en større skærm. Dynamic Island, HDR og True Tone sikrer en utrolig visuel oplevelse med maksimal lysstyrke på op til 2000 nits udendørs.

Ydeevne og daglig brug

iPhone 16 Plus er drevet af den samme A18-chip som den mindre model, hvilket giver fremragende ydeevne til både gaming, multitasking og streaming. Med den 6-core CPU og 5-core GPU kan du forvente hurtige skift mellem apps og problemfri grafik. Wi-Fi 7 og 5G sikrer hurtig internetforbindelse, uanset om du er hjemme eller på farten.

Kamera

Ligesom iPhone 16 har Plus-modellen et 48 MP dobbeltkamera-system. Kameraet understøtter 24 MP og 48 MP billeder og kommer med Smart HDR 5, Photonic Engine og Nat-tilstand, hvilket giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder, uanset lysforholdene. Du får også 2x optisk zoom og op til 10x digital zoom, hvilket gør det nemt at fange detaljerede billeder på afstand.

Videooptagelse

Med iPhone 16 Plus kan du optage videoer i op til 4K Dolby Vision ved 60 billeder per sekund. Filmisk funktion og action-funktion sikrer stabile optagelser, selv når du er i bevægelse. Tidsforløbsvideo og slowmotion-funktioner giver dig mulighed for at være kreativ med dine videoer og fange øjeblikke på nye måder.

TrueDepth frontkamera

iPhone 16 Plus har et 12 MP TrueDepth-frontkamera med en blændeåbning på f/1.9 og Smart HDR 5, hvilket giver flotte selfies og skarpe videokald. Det understøtter også 4K Dolby Vision-videooptagelse, hvilket gør det til et godt valg til dem, der ofte bruger deres telefon til videoopkald eller optagelser.

Tilbehør og kompatibilitet

iPhone 16 Plus understøtter en bred vifte af tilbehør. Fra skærmbeskyttere til covers – alle MagSafe-kompatible produkter fungerer problemfrit med denne model. Du kan også bruge trådløse opladere med MagSafe, der giver op til 25 W opladning. Der er et stort udvalg af MagSafe-tilbehør tilgængeligt, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til din stil.

Batteri og opladning

iPhone 16 Plus leverer en fremragende batterilevetid med op til 24 timers videoafspilning. Den understøtter hurtig opladning, så du kan oplade op til 50 % på cirka 30 minutter med en 20W strømforsyning eller højere. Derudover understøtter den trådløs opladning via MagSafe og Qi-opladere.

Face ID og sikkerhed

iPhone 16 Plus er udstyret med Face ID, hvilket gør det nemt og sikkert at låse din telefon op og foretage køb via Apple Pay. TrueDepth-kameraet sikrer hurtig og præcis ansigtsgenkendelse, mens iOS 18 leverer avanceret sikkerhed og anonymitetsfunktioner, der holder dine personlige oplysninger beskyttet.