300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 16

iPhone 16

255 varer
Design og skærm iPhone 16 er designet af aluminium og kommer i fem farver: sort, hvid, lyserød, grønblå og ultramarin. Forsiden er beskyttet af Ceramic Shield, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for ridser og skader. Skærmen er en 6,1" Super Retina XDR OLED, som leverer skarpe farver og...
Læs mere
Viser 163 - 216 af 255



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 16

Design og skærm

iPhone 16 er designet af aluminium og kommer i fem farver: sort, hvid, lyserød, grønblå og ultramarin. Forsiden er beskyttet af Ceramic Shield, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for ridser og skader. Skærmen er en 6,1" Super Retina XDR OLED, som leverer skarpe farver og dyb sort takket være True Tone, HDR og Dynamic Island. Den har også afrundede hjørner, der følger telefonens elegante design og en opløsning på 2556 x 1179 pixels.

Ydeevne og daglig brug

iPhone 16 er udstyret med den kraftfulde A18-chip, som sikrer jævn multitasking og hurtig grafikbehandling. Den 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effektivitetskerner giver dig mulighed for at skifte mellem apps uden forsinkelse. Den er perfekt til opgaver som gaming, streaming, eller videoopkald, samtidig med at den er optimeret til at spare på batteriet. Med Wi-Fi 7 og 5G får du en hurtig og stabil forbindelse uanset hvor du er.

Kamera

iPhone 16 har et dobbeltkamera-system med en 48 MP hovedsensor, der leverer imponerende detaljerede billeder. Kameraet understøtter både 24 MP og 48 MP opløsninger, så du kan vælge det niveau af detaljer, du har brug for. Den har også 2x optisk zoom, True Tone Flash og funktioner som Smart HDR 5 og Photonic Engine, der gør det lettere at tage fantastiske billeder selv under dårlige lysforhold.

Videooptagelse

Videooptagelse på iPhone 16 er i topklasse med mulighed for at optage 4K Dolby Vision-video med op til 60 billeder per sekund. Filmisk funktion og action-funktion gør det muligt at skabe professionelle optagelser selv i bevægelse. Med tidsforløbsvideo og slowmotion-funktioner er der rig mulighed for at eksperimentere med dine optagelser.

TrueDepth frontkamera

Frontkameraet på 12 MP er udstyret med Smart HDR 5 og en blændeåbning på f/1.9, hvilket sikrer flotte selfies og skarpe videoopkald. Kameraet understøtter også 4K Dolby Vision-videooptagelse og har portrætmodus med forbedret dybdekontrol. Du kan også lave sjove Animoji og Memoji, hvilket gør videoopkald endnu mere underholdende.

Tilbehør og kompatibilitet

iPhone 16 er kompatibel med et bredt udvalg af tilbehør, herunder skærmbeskyttere, covers og opladere. Med MagSafe kan du bruge trådløs opladning på op til 25 W. Alle MagSafe-kompatible covers og opladere fungerer problemfrit med iPhone 16, så du kan vælge mellem et stort udvalg af stilarter og farver for at personliggøre din telefon.

Batteri og opladning

iPhone 16 har et indbygget genopladeligt litiumionbatteri, der giver op til 18 timers videoafspilning. Den understøtter hurtigopladning, hvor du kan få op til 50 % opladet på cirka 30 minutter ved brug af en 20W eller højere oplader. Den understøtter også trådløs opladning via MagSafe og Qi-opladere.

Face ID og sikkerhed

iPhone 16 bruger Face ID til at låse telefonen op og godkende køb via Apple Pay. TrueDepth-kameraet gør ansigtsgenkendelsen hurtig og præcis, mens iOS 18 sikrer, at dine data forbliver beskyttet med avancerede anonymitets- og sikkerhedsfunktioner.