300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1"

576 varer
iPhone 13 Pro 6,1" som leverer noget ud over det sædvanlige iPhone 13 Pro 6,1" har den såkaldte A15 chip, som er verdens hurtigste chip, som nogensinde er puttet i en smartphone. Du er dermed sikret en lynhurtig smartphone, som giver dig en god oplevelse hele vejen igennem. iPhone 13 Pro har en...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 576



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1" som leverer noget ud over det sædvanlige

iPhone 13 Pro 6,1" har den såkaldte A15 chip, som er verdens hurtigste chip, som nogensinde er puttet i en smartphone. Du er dermed sikret en lynhurtig smartphone, som giver dig en god oplevelse hele vejen igennem.

iPhone 13 Pro har en Super Retina XDR-skærm med ProMotion, som leverer et knivskarpt og farverigt billede uanset om du kigger på billeder, videoer eller når du benytter dine apps. Skærmen er klart en af de vigtigste ting ved en smartphone, da en god brugeroplevelse kræver, at skærmen leverer et flot billede. Samtidig har Apple også en målsætning om at skabe en skærm, som kan holde til en del, hvilket betyder at skærmens glas er enormt stærkt. Forsiden af iPhonen har Ceramic Shield, som leverer en beskyttelse der er fire gange så god som tidligere iPhones.

Hvorfor skal jeg vælge en iPhone 13 Pro?

Når du skal anskaffe dig en ny iPhone er det vigtigt, at du overvejer dine behov forud. iPhones kommer i mange afstøbninger, som hver især appellerer til hver deres bruger. Måske er du ude efter den stabile og gode iPhone, som opfylder de flestes behov? Det kan også være, at du gerne vil udstyre dig selv med en iPhone der kan noget ud over det sædvanlige. Det er netop denne kategori, at iPhone 13 Pro havner i. 

Den mest tydelige forskel der springer i øjnene, er bagsiden af iPhone 13 Pro, som har en kameralinse mere end iPhone 13. Den ekstra kameralinse er en telefotolinse, som giver dig mulighed for at tage ekstra smukke billeder. Med denne linse kan du skyde billeder af motiver, som befinder sig længere væk. Dermed kan du uanset hvilket øjeblik du befinder dig i, fotografere smukke motiver og fylde billedbogen.

Da iPhone 13 Pro har en ekstra kameralinse, har den optaget noget af pladsen fra batteriet. Dermed er dette ekstra kameraaspekt kommet på bekostninger af batterilevetid. Der er dog ikke særlig stor forskel på batterikapaciteten. iPhone 13 Pro har en kapacitet på 3095 mAh, hvilket er 145 mAh mindre end den almindelige iPhone 13. Ønsker du derimod at få en iPhone 13 Pro Max, så får du en kapacitet på hele 4352 mAh. Så skal du aldrig bekymre dig om at mangle strøm i løbet af din dag.

I iPhone 13 Pro-modellerne får du noget ud over det sædvanlige. Især på den grafiske front, da deres nye A15 chip indeholder en 5-kernet GPU, som leverer op til 50% hurtigere grafik end hvad vi tidligere har set i en iPhone. I modsætning får du i en iPhone 13 kun en 4-kernet GPU, som dermed ikke leverer samme grafiske formåen.

Når vi retter blikket mod iPhone 13 Pro-modellernes udseende, er der i særdeleshed kælet for detaljen. Den er sammensat i en ramme af rustfri stål, hvilket giver et mere elegant og flot finish. Det er dermed i sandhed en Pro-oplevelse du får med denne iPhone. Både på ydeevne og udseende.

Hvordan finder jeg den rigtige oplader, adapter eller kabel?

På Mackabler.dk finder du hele vores udvalg af opladere, adaptere og andre kabler til din iPhone 13 Pro. Vi sikrer, at du får den bedste oplevelse uden at du får en følelse af at mangle noget. Om det drejer sig om en oplader der leverer en hurtig opladning, en adapter der giver dig flere tilslutningsmuligheder eller blot et nyt kabel til din iPhone, kan du finde det i vores butik. Det styrker dit brug af din iPhone, at du er udstyret med alt det fornødne. 

Kan jeg købe et cover til min iPhone 13 Pro 6,1"?

Vi leverer en masse forskellige covers, hvor vi sigter at opfylde alle kunders behov. Covers med kortholder, håndværker covers som sikrer en super beskyttelse og endda også nedbrydelige covers, som er mere miljøvenlige. Et cover er altid en god beslutning, da det sikrer din iPhone mod eventuelle skader og tilmed også kan forhindre dig i at skulle betale for en reparation, som et cover kunne have forhindret.

Om du ønsker et cover der kun beskytter bagsiden og kanterne eller om du vil have et med en foldeklap, som også beskytter skærmen, er dette muligt. Det er derfor vigtigt at overveje hvilket behov du har forud, at du skal købe et cover til din iPhone, så du altid er sikret den rette beskyttelse.

Du kan se vores guide, som forklarer de forskellige type covers og hvordan du vælger det rigtige cover til din iPhone.

Giv din iPhone et beskyttelsesglas og gør den mere holdbar

Vil du gerne give din iPhones skærm ekstra beskyttelse i form af et beskyttelsesglas - så den kan holde til mere? Eftersom skærmen er så vigtig en del i en smartphone, er det kun fordelagtigt at beskytte den. I vores butik tilbyder vi beskyttelsesglas, som er nem at montere på glasset af din iPhone. Det beskytter mod ridser og andre skader i tilfælde af, at du skulle tabe din iPhone.

Det bedste beskyttelsesglas til iPhone 13 Pro 6,1" som vi sælger er fra firmaet VMAX, som vi er utrolig glade for her hos Mackabler.dk. Det giver god beskyttelse og monteringen er nem og enkel, da der medfølger en ramme, som sikrer at det monteres korrekt første gang. Dermed slipper du for kedelig luftlommer under glasset.

Husk en USB-C oplader til din nye iPhone 13 Pro 6,1"

Når du køber nyere iPhone modeller følger der ikke en oplader med, men derimod kun et USB-C til Lightning kabel. Årsagen til, at disse opladere ikke længere sælges med skyldes angiveligt, at Apple er opmærksom på, at mange af deres brugere ejer en oplader i forvejen. 

Her hos Mackabler.dk har vi et stort udvalg af USB-C opladere. Priserne på de forskellige opladere varierer meget, da de hver især er lavet til hver deres formål. Vi har enkelt opladere og helt op til 4 porte, så du kan lade 4 iPhone eller iPads ad gangen. Samtidig varierer de også i watt og andre funktioner. Det er derfor vigtigt, at du forud for et køb overvejer hvad dine behov er, så du køber det helt rigtige produkt.

Ønsker du en MagSafe oplader til din nye iPhone 13 Pro 6,1"?

Hvis du ønsker en af Apples nye og smarte MagSafe opladere til din iPhone 13 Pro, så må vi desværre meddele, at denne ikke medfølger, når du køber din iPhone. Dette er et tilkøbsprodukt, som du er nødt til at købe, hvis du ønsker trådløs og magnetisk opladning. Blandt trådløse opladere kan du vælge mellem Apples egen originale MagSafe oplader eller en tilsvarende - vi har i vores butik flere forskellige slags.

Mangler du et godt sæt høretelefoner til din iPhone 13 Pro 6,1"?

Det er ikke kun opladeren, som ikke følger med, når du køber en ny iPhone. Du får heller ikke et sæt af de populære EarPods eller AirPods med, når du køber en ny iPhone. Det hænger, ligesom med opladeren, angiveligt også sammen med, at folk i forvejen har et par, så de ikke behøver et nyt.

Med den stigende popularitet for Bluetooth høretelefoner samt det faktum, at de bliver bedre og bedre, kan det være belejligt at skulle slippe for et par høretelefoner med ledninger. Vi har i vores butik flere forskellige Bluetooth høretelefoner, som både byder på god lyd og bekvemmelighed.

Hvis du derimod har et sæt EarPods eller andet par høretelefoner, som bruger ledning, skal du sikre dig, at det bruger Lightning stik. Hvis du ikke har et sådan par høretelefoner, kan du med fordel anskaffe dig en adapter, som omdanner jackstik til Lightning, så det passer i din iPhone. Du kan tilmed også få en adapter, som splitter i to stik, så du både har mulighed for at tilslutte et headset samtidig med at du kan oplade din iPhone.

Skal du bruge din iPhone 13 Pro 6,1" i bilen, så skal du have fat i en bilholder

Ønsker at anvende din iPhone som GPS, når du kører bil? Så er det vigtigt, at du har en bilholder, så du blot kan placere din iPhone på instrumentbrættet. Det giver dig bedre udsyn på din iPhones navigation samt at du overholder gældende lovgivning om brug af håndholdt telefon under kørslen. I vores butik har vi flere forskellige modeller, som hver især har forskellige funktioner. Om du ønsker en traditionel holder eller en holder med trådløs opladning, er dette muligt. Du kan få en model, som sættes fast på bilruden eller instrumentbrættet med sugekop. Du kan også få en model, som sættes i din bils luftudtag.