300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter

iPad Air 11" M2 (2024)

402 varer
Liquid Retina-skærm Med en 11-tommer Liquid Retina-skærm byder iPad Air M2 (2024) på en utrolig visuel oplevelse. Skærmen er designet til at give brugerne skarpe og levende billeder, uanset om det er til arbejde eller underholdning. Bredere farveområde (P3) Den brede farveskala (P3) tillader...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 402



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPad Air 11" M2 (2024)

Liquid Retina-skærm

Med en 11-tommer Liquid Retina-skærm byder iPad Air M2 (2024) på en utrolig visuel oplevelse. Skærmen er designet til at give brugerne skarpe og levende billeder, uanset om det er til arbejde eller underholdning.

Bredere farveområde (P3)

Den brede farveskala (P3) tillader flere farver, hvilket gør billeder og videoer mere naturtro og dynamiske. Perfekt til dem, der arbejder med grafisk design eller fotoredigering, da hver nuance vil være både præcis og levende.

True Tone

True Tone tilpasser automatisk skærmens farve og lysstyrke baseret på omgivelsens lys. Dette gør det mere behageligt at se på skærmen i længere perioder, hvad enten du læser, ser film eller arbejder.

Antirefleksbelægning

Den antireflekterende belægning reducerer generende lysrefleksioner, hvilket gør det nemmere at bruge iPad'en udendørs eller i skarpt lys. Det er en stor fordel for dem, der arbejder på farten eller foretrækker at tage deres enheder med udenfor.

M2-chip

Den kraftfulde M2-chip giver iPad Air ekstraordinær ydeevne. Uanset om det er krævende apps, multitasking eller gaming, kan iPad'en håndtere det hele med lethed. M2-chippen sikrer også, at enheden er energieffektiv, hvilket resulterer i længere batterilevetid.

  • Forbedret processorhastighed
  • Energieffektivitet
  • Multitasking uden problemer

4K-video

Med understøttelse af 4K-video kan iPad Air optage og afspille videoer i ultrahøj opløsning. Dette er ideelt for videografer, vloggere og alle, der elsker at fange og nyde detaljerede videoer.

Horisontalt 12 MP forsidekamera med ultravidvinkel

Det 12 MP horisontale forsidekamera med ultravidvinkel gør videoopkald og selfies endnu bedre. Med den bredere synsvinkel kan flere personer være med i billedet, hvilket gør det perfekt til gruppesamtaler og online møder.

  • Højkvalitets selfies
  • Bedre videoopkald
  • Ultra bredt synsfelt

USB‑C-stik

Med USB‑C-stik kan du nemt tilslutte en bred vifte af eksterne enheder såsom kameraer, skærme og eksterne harddiske. Det giver fleksibilitet for dem, der har brug for at udvide deres arbejdsmuligheder.

Touch ID i den øverste knap

Den øverste knap med Touch ID giver hurtig og sikker adgang til din iPad. Funktionen sikre hurtig oplåsning uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  • Hurtig låsning og oplåsning
  • Sikker adgang til personlige data
  • Praktisk placering

Stereo­højttalere (i vandret position)

Stereohøjttalerne placeret horisontalt sikrer en opgraderet lydoplevelse, uanset om du ser film, spiller spil eller lytter til musik. Lyden er fyldigere og mere balanceret.

Wi-Fi 6E

Wi‑Fi 6E tilbyder hurtigere og mere stabile internetforbindelser. For optimal streaming, onlinearbejde og downloads uden forsinkelser er Wi-Fi 6E et must.

Understøtter Apple Pencil Pro

iPad Air M2 (2024) understøtter Apple Pencil Pro, hvilket gør det let at tage noter, tegne eller lave professionelle designs. Den præcise input gør det til en uundværlig værktøj for både kreative sjæle og produktive brugere.

Understøtter Magic Keyboard

Understøttelsen af Magic Keyboard forvandler iPad'en til en bærbar computer, hvilket gør det nemmere at skrive og arbejde på farten. Denne kombination tilbyder en fuld tastatur og trackpad, hvilket giver en intuitiv skriveoplevelse.

  • Forvandles nemt til en bærbar pc
  • Ideel til skrivning og produktivt arbejde
  • Integreret trackpad for nem navigation