300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9"

419 varer
iPad Air 4 10,9" er er blevet rost for sin hurtighed, alsidighed og stilfulde design. Dens nye design er blevet designet med fokus på produktivitet, og den er ideel til både studerende og professionelle, der har brug for en bærbar enhed til deres arbejde. I denne kategoritekst vil vi undersøge...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 419



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9" er er blevet rost for sin hurtighed, alsidighed og stilfulde design. Dens nye design er blevet designet med fokus på produktivitet, og den er ideel til både studerende og professionelle, der har brug for en bærbar enhed til deres arbejde. I denne kategoritekst vil vi undersøge iPad Air 4 10,9" nærmere og se, hvad den har at tilbyde.

Design og skærm

iPad Air 4 10,9" har et slankt design med afrundede hjørner og af aluminium, som gør at den føles både let og robust. Skærmen er 10,9 tommer stor med en opløsning på 2360 x 1640 pixels, hvilket giver en skarp og klar billedkvalitet. Skærmen har også en True Tone-funktion, der automatisk tilpasser farvetemperaturen til det omgivende lys, så læsning og skrivning bliver mere behagelig for øjnene.

Ydeevne og batterilevetid

iPad Air 4 10,9" er drevet af en A14 Bionic-chip, som også findes i iPhone 12-serien. Denne chip giver en utrolig hastighed og præstation, når du bruger din iPad til at multitaske, streame video eller spille spil. Batteriet kan holde op til 10 timer på en enkelt opladning, så du kan arbejde og spille på din iPad hele dagen.

Kameraer og lyd

iPad Air 4 10,9" har et 12-megapixel kamera på bagsiden og et 7-megapixel kamera på forsiden. Begge kameraer kan optage video i 1080p HD og tage fantastiske billeder, selv i svagt lys. iPad'en har også fire højttalere, der giver en fyldig og kraftfuld lyd, når du ser film eller lytter til musik.

Tilbehør og funktionalitet

iPad Air 4 10,9" er kompatibel med Apple Pencil 2 og Magic Keyboard, som giver mulighed for præcis skrivning og produktivitet. iPad'en understøtter også Touch ID, som giver en sikker og hurtig måde at låse op for din enhed på.

Konklusion

iPad Air 4 10,9" er en utrolig alsidig iPad, der kan bruges til alt fra arbejde til underholdning. Den har en kraftfuld ydeevne, et slankt design og en skarp skærm, der gør det nemt at se og gøre ting. Med muligheden for at tilføje tilbehør som Apple Pencil 2 og Magic Keyboard, kan du øge din produktivitet og gøre din iPad Air 4 10,9" endnu mere alsidig.