300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
iPad
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPad 5 & 6

iPad 5 & 6

426 varer
iPad fra 2017 og 2018. Den har samme størrelse som iPad air fra 2013, men kan så meget mere. Hvad skal jeg bruge til min iPad 5? En iPad 6 er enormt værdifuldt i forskellige sammenhænge i hverdagen og det er derfor utrolig vigtigt at have det helt rigtige udstyr dertil, så du sikrer dig at den...
Læs mere
Viser 271 - 324 af 426



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPad 5 & 6

iPad fra 2017 og 2018. Den har samme størrelse som iPad air fra 2013, men kan så meget mere.

Hvad skal jeg bruge til min iPad 5?

En iPad 6 er enormt værdifuldt i forskellige sammenhænge i hverdagen og det er derfor utrolig vigtigt at have det helt rigtige udstyr dertil, så du sikrer dig at den altid fungerer optimalt. Her er et af de vigtigste punkter at have styr på oplader til iPad og Lightning kabel til iPad, så du sikrer dig en hurtig og effektiv opladning af din iPad 5 . Derudover er det vigtigt at have styr på sikkerheden, så du bekymringsfrit kan have den med dig på arbejdspladsen eller på hyttetur med børnene. Derudover findes der forskellige slags udstyr der kan forbedre din iPad oplevelse betragteligt i de rigtige sammenhænge, som f.eks. tastatur til iPad hvis du skal skrive meget derpå, eller biloplader hvis du kører meget rundt i landet.  

Hvilken oplader er bedst til iPad 6?

For at vælge den bedste oplader til din iPad 5/6 skal du først gøre dig klart hvilke behov du har. Om du kan nøjes med et billigt kabel der let går i stykker fordi du kun bruger den derhjemme, eller om du skal have et mere hårdført MFi Lightning kabel til iPad. Hvis du skal have en solid kombination der holder til lidt af hvert, kan vi roligt anbefale MFi kabel og god 12W oplader. Hvis du i stedet har behov for at kunne oplade mange enheder samtidigt, eksempelvis til hele familien eller både iPhone’s og iPad’s på arbejdet, jamen så er en Avantree multi USB oplader + 5x MFi Lightning kabel en oplagt løsning. Derudover kan du få flere gode bilopladere, så du kan oplade i bilen, hvor et eksempel på topkvalitet er Adam Elements CASA CO3 biloplader QC, da den sikrer lynhurtig opladning og er nem at bruge og transportere med på turen.

Hvad er det bedste beskyttelse til min iPad 5/6?

Når du skal beskytte din iPad 5/6 er det vigtigt at tage sig af det mest sårbare først, som er din skærm. Skærmen er man dybt afhængig af på en iPad og derfor skal man helst undgå ridser, slag og stød. Hertil er et beskyttelsesglas til iPad et helt oplagt valg, da det giver et beskyttelseslag mod netop dette, og sikrer at det går i stykker først. Derefter skal du sikre dig mod slag på resten af overfladen, hvor et cover til iPad er den optimale løsning. Baseus’ iPad cover med Y-fold giver alt hvad du har brug for i denne sammenhæng, og ellers er der flere andre muligheder hvis du vil have lidt at vælge imellem.