300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
iPad
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPad 3

iPad 3

256 varer
Til at starte med udkom den første iPad i 2010 og var en succes. iPad 2 blev annonceret godt et år efter, og nogle solide 12 måneder efter dette kom der information omkring den kommende nye tablet fra Apple - iPad (3. generation). I forbindelse med denne udgivelse valgte Apple at droppe nummeret...
Læs mere
Viser 217 - 256 af 256



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPad 3

Til at starte med udkom den første iPad i 2010 og var en succes. iPad 2 blev annonceret godt et år efter, og nogle solide 12 måneder efter dette kom der information omkring den kommende nye tablet fra Apple - iPad (3. generation). I forbindelse med denne udgivelse valgte Apple at droppe nummeret efter produktnavnet, hvorfor iPad 3 i princippet bare hedder iPad. 

Denne 3. generations-tablet kom med en flot retina-skærm med hele 2048x1535 pixels, bedre kamera og forbedret internetforbindelse, som gør den ideel til film- og spiloplevelser. 

Hvad kan vi hos Mackabler tilbyde ejeren af denne enhed? Først skal nævnes vores iPad tastatur. Bruger du din iPad 3 til skolearbejde, noteskrivning eller andet der har med en masse tastaturarbejde at gøre, vil du uden tvivl få gavn af dette. Simpel sammenkobling via bluetooth og en indbygget iPad-stander vil forøge din effektivitet stort og samtidig gøre det meget mere behageligt at benytte dig af de mange tekstprogrammer der er at finde på Apple store.

Måske er du den mere kreative type, der ofte sidder og skitserer småting på din iPad 3. Er dette tilfældet, synes vi du skal overveje en stylus-pen. Hos Mackabler har vi både en standard og premium version, der begge gør tegneoplevelsen mere autentisk og hjælper dig til at lettere få det frem, du gerne vil. Eller måske spiller du bare en masse Draw Something - til dette er en stylus også god!

Udover disse mere specielle gadgets har vi også en masse standard iPad-udstyr på lager, som er nødvendigt at have. Har du mistet dit opladerkabel eller -stik kan du anskaffe dig et nyt her. Høretelefoner har vi et par versioner af, samt et mini jack-stik til dem der gerne vil tilkoble sin iPad 3 til højtaler-anlæg. Se dig omkring og gør din oplevelse bedre!