300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 5k med Thunderbolt 3(USB-C)

iMac 5k med Thunderbolt 3(USB-C)

388 varer
iMac'en får slet ikke nok respect ude i de danske hjem, den er stor og dejlig og kommer med alt du nogen sinde skal bruge for at få rigtigt meget ud af din Mac, også er den endda tynd og billig også, det perfekt. Hvad er Thunderbolt 3 til iMac 5k? Et sikkert tegn på at du arbejder med højeste...
Læs mere
Viser 163 - 216 af 388



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 5k med Thunderbolt 3(USB-C)

iMac'en får slet ikke nok respect ude i de danske hjem, den er stor og dejlig og kommer med alt du nogen sinde skal bruge for at få rigtigt meget ud af din Mac, også er den endda tynd og billig også, det perfekt.

Hvad er Thunderbolt 3 til iMac 5k?

Et sikkert tegn på at du arbejder med højeste kvalitet finder du ved adgang til Thunderbolt 3 porte. Thunderbolt 3 til iMac 5k giver dig adgang til opladning, data overførsel og video i allerhøjeste kvalitet. Teknologien bag er den samme som gør 5k eller 2x4k muligt, hvilket også gør at hver Thunderbolt 3 port gør det muligt for dig at køre en ekstra skærm i 5k/8k, eller med en adapter, to eller flere ekstra skærme i 4k. Så hvis du skal have det vildeste gamer setup derhjemme, eller bare vil holde filmaftener i en sprød kvalitet, jamen så er det gennem Thunderbolt 3 til iMac 5k du får mulighed for det. Porten er baseret på USB-C standarden, så alle kabler med USB-C er kompatibelt med denne slags port.

Hvordan tilslutter jeg enheder til iMac 5k?

For at tilslutte til din iMac 5k har du flere muligheder. iMac 5k er udstyret med fire USB 3.0 porte og to Thunderbolt 3 (USB-C porte), hvilket burde dække de fleste behov. Hvis du ligger inde med en skærm af tidligere generation der bruger enten HDMI eller mini Displayport kan de forbindes vha. adaptere som vores USB-C til mini Displayport adapter eller vores USB-C til HDMI kabel 2m. Derudover kan du anskaffe et hub der giver dig adgang til en bredere vifte af porte, hvis du har en stor blanding af enheder i forskellige generationer. I et arbejdssetup er det sjældent at alle dine maskiner kommer med alle de nyeste stik, hvor det kan være en fordel at investere i et stærkt hub som vores Baseus USB type-C Notebook Hub adapter, da den giver adgang til lidt af det hele.

Hvilket tilbehør kan man få til iMac 5k?

Når det kommer til at vælge tilbehør til din iMac 5k, er kunsten at skræddersy til den situation du sidder i. Hvis du skal have et gaming setup har du brug for den rigtige adapter til eventuelle ekstra skærme og du skal sikre at du har nok USB porte til alt udstyret du bruger. Her kommer valget ofte til at være mellem en dock der giver et mindre antal ekstra porte eller en hub som giver et bredere udvalg. En Baseus USB-C Almighty dock + en USB-C til USB adapter kan også være en fordelagtig kombination, da det lige giver lidt ekstra USB porte at arbejde med. Omvendt giver et Ultimate USB-C Hub designet af Hyper den ultimative mængde porte til alle formål.