300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 27" med Thunderbolt 3

iMac 27" med Thunderbolt 3

375 varer
iMac'en er ikke blevet opdateret rigtigt længe, den har samme design som fra 2013, men portene er skiftet ud, det kan være besværligt, dette er iMacen med Thunderbolt 3 som er baseret på USB-C tilbehør. Hvad skal jeg bruge til min iMac 27" m. tb3? Apple’s iMac 27” er super lækker og kommer...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 375



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 27" med Thunderbolt 3

iMac'en er ikke blevet opdateret rigtigt længe, den har samme design som fra 2013, men portene er skiftet ud, det kan være besværligt, dette er iMacen med Thunderbolt 3 som er baseret på USB-C tilbehør.

Hvad skal jeg bruge til min iMac 27" m. tb3?

Apple’s iMac 27” er super lækker og kommer standard med fire USB 3.0 porte og to Thunderbolt 3 (USB-C standard) porte, hvilket gør at du har rigtig mange muligheder for at tilslutte enheder dertil. Dermed handler det bare om at overveje hvilke ting du skal have sat dertil. Din iMac 27” kan eksempelvis bruges som oplader til iPhone med det rigtige kabel, og med den store ydeevne du får heri, kan du sagtens have flere skærme tilsluttet samtidig, så du får den bedste oplevelse. Derudover er det vigtigt at have de rigtige kabler hvis du skal have tilsluttet et større højtaleranlæg. Det er også altid rart at have et lækkert headset, hvis du ikke har mulighed for at skrue op for anlægget, eksempelvis på arbejdspladsen.

Hvordan forbinder jeg til Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 bruger USB-C standarden, hvilket gør at alle kabler der har USB-C kan forbinde til Thunderbolt 3. Derudover er der et hav af adapterer og hubs der kan konvertere dit stik til USB-C. Hvis du har en skærm fra tidligere generation Thunderbolt 2, kan en thunderbolt 2 til 3 adapter bruges, er din skærm med mini displayport virker en USB-C til mini Displayport adapter, ligesom et USB-C til Lightning kabel giver dig en oplader til iPhone eller oplader til iPad gennem din iMac 27". Hvis du vil gå hele vejen og bare have mulighed for at forbinde alle dine enheder til din iMac 27", så kan en Ultimate USB-C Hub Hyper give dig alt hvad du har brug for, da det helt klart er den mest kompakte Hub vi er faldet over.

Hvilket tilbehør er bedst til iMac 27" med USB-C?

Afhængigt af dine behov findes der mange gode kombinationer til din iMac 27". Hvis du har brug for en HDMI adapter, er vores Adam Elements CASA H01 USB-C/HDMI en af de bedste på markedet. Som nævnt ovenfor, så har vi nogle fremragende hubs der kan give dig en bred vifte af muligheder for at tilslutte enheder til din iMac 27”. Der findes dog også mere beskedne udgaver som en USB-C HDMI dock, der giver dig adgang til USB, HDMI og USB-C, hvilket giver lidt ekstra og dækker en del behov. Det er samtidigt en afvejning mellem hvor mange penge man vil bruge og hvor god kvalitet man forventer, for til den rigtige pris findes der virkelig gode muligheder for at lave det setup man har lyst til.