300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 27"

iMac 27"

278 varer
Overordnet set er iMac 27", med sin store skærm og hurtige hardware, et dejligt og brugervenligt produkt. Dog er der visse former for tilbehør til iMac 27", der kan være relevante hvis du skal få det meste ud af din iMac 27" - tilbehør som kan gøre dig meget gladere for din flotte computer....
Læs mere
Viser 55 - 108 af 278



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 27"

Overordnet set er iMac 27", med sin store skærm og hurtige hardware, et dejligt og brugervenligt produkt. Dog er der visse former for tilbehør til iMac 27", der kan være relevante hvis du skal få det meste ud af din iMac 27" - tilbehør som kan gøre dig meget gladere for din flotte computer. Ligesom så mange andre Mac-computere er der visse former for tilbehør, man er nødt til at eje. Som regel handler det om at få tilbehør det gør flere enheder tilgængelige til brug med din iMac, for eksempel en ekstra skærm. Alt andet er nemlig indbygget- eller trådløst tilbehør.

iMac 27" har 2 Thunderbolt-porte. Disse kan bruges til at slutte ekstra skærme til, og det behøver ikke bare være en af Apples egne selvom man tror det, da det er en Thunderbolt-port. Den port passer nemlig også til langt billigere skærme end Apples, du skal blot bruge de adaptere og stik der hedder 'Mini DisplayPort til...', da Thunderbolt har Mini DisplayPort indbygget i sig. Ved hjælp af sådan en adapter, der for eksempel går til '...til HDMI' kan du koble en skærm til, eller et tv, der ikke selv har Thunderbolt. Kig i tabellen nedenfor for et overblik over, hvilket iMac 27"-tilbehør, du kan bruge. Du kan for eksempel købe en Mini DisplayPort til VGA-adapter, hvis du uden problemer skal tilkoble din iMac en projektor.

iMac 27"-tilbehør behøver ikke være særlig dyrt. I butikken betaler du ofte dobbelt så meget for samme kabel, adapter eller tilbehør. iMac 27" er som hovedregel en computer med alt indbygget: Kamera, højttalere, mikrofon. Alt sammen er indbygget. Et par enkelte ting skal du dog have med, for at kunne tilslutte en ekstra skærm og få det meste ud af din iMac. Tilbehør som det, vi sælger her på siden, kan gøre din luksus-computer til en rigtig arbejdshest. Da iMac er et alternativ til den klassiske stationære computer, kan det også være relevant at gå ud og købe et netværkskabel, der sikrer at du altid får det bedste ud af internetforbindelse på arbejdet eller i hjemmet. 

i 2015 blev det offentliggjort at iMac 27" Retina bliver opgraderet til at 5K-udgave - det betyder 4 gange så mange pixels og et 4 gange skarpere billede! De andre nye hardware-ting i 5K iMac'en er hverken revolutionerende eller uventede. iMac'en bliver hurtigere og hurtigere i takt med, at hurtigere hardware udvikles. 

Afsluttende må det siges, at iMac 27" er en rigtig flot og stærk stationær computer. Ved at give lidt ekstra penge for det rette tilbehør kommer man lang med hensyn til at få mest ud af den. Men den bliver hele tiden bedre!

GENERATION2015201420132012201120102009 late
iMac 27"Thunderbolt / Thunderbolt 2(5k iMac)Thunderbolt / Mini displayportThunderbolt / Mini displayportThunderbolt / Mini displayportThunderbolt / Mini displayportMini displayportMini displayport