300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 21,5" med Thunderbolt 3

iMac 21,5" med Thunderbolt 3

401 varer
Når det handler om udstyr til ens iMac med thunderbolt, så er noget af det vigtigste at have styr på ens kabler og adaptere. Med de rigtige af slagsen kan man forbinde til alle ens enheder i huset og sikre sig selv den bedste oplevelse. Et USB-C til lightning kabel er et rigtig godt sted at...
Læs mere
Viser 163 - 216 af 401



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 21,5" med Thunderbolt 3

Når det handler om udstyr til ens iMac med thunderbolt, så er noget af det vigtigste at have styr på ens kabler og adaptere. Med de rigtige af slagsen kan man forbinde til alle ens enheder i huset og sikre sig selv den bedste oplevelse.

Et USB-C til lightning kabel er et rigtig godt sted at starte, da det giver mulighed for at oplade din iPhone i din iMac, hvilket kan være rigtig praktisk. Der findes flere forskellige af slagsen og kvaliteten afhænger meget af hvilket brand man vælger at købe.

At have et HDMI kabel er helt sikkert også en god investering, da man dermed kan forbinde til de fleste skærme, hvis man vil have en ekstra skærm til iMac. Det er lækkert at kunne både på kontoret og til ens setup i hjemmet.

Derudover findes der en række hubs, der gør at du kan forbinde mange forskellige enheder til din iMac. På den måde kan du gøre det nemt at tilslutte alle dine enheder til iMac samtidigt, uanset om de bruger nyere eller ældre stik.

Men der findes selvfølgelig et hav af kabler til iMac og vi kan klart anbefale at se vores udvalg igennem på linket herunder, så du kan finde hvad der passer til dig:

https://mackabler.dk/imac-215-med-thunderbolt-3-279?udstyr=kabel-eller-adapter

Når man har så lækkert et stykke teknologi som en iMac med thunderbolt, så er det også vigtigt at have sprødt lydudstyr dertil. Med det i tankerne har vi samlet disse kategorier, hvor nogle af de bedste bud på headset til iMac er samlet.

Man kan få flere forskellige slags headset og hvilket der er bedst afhænger lidt af hvordan man gerne vil bruge dem. Til dig der går op i suveræn lydkvalitet, eller arbejder professionelt med lyd, så er et overear headset bedst, mens et almindeligt headset er den mere diskrete mulighed.

Et overear headset giver rigtig god lyd og lydisolation, uanset hvilket mærke man vælger at anskaffe. Men jo stærkere et brand man vælger, jo stærkere bliver kvaliteten også ofte. Så når man skal vælge et er det vigtigt at gøre sig klart hvor god kvalitet man gerne vil have.

Headsets findes også i mere diskrete former, hvor et par earpods absolut er mest diskret. De giver god lyd og rimelig lydisolation, og har forskellige funktionaliteter efter hvilken man vælger. F.eks. er nogle headsets gode både til brug i hjemmet og når man er ude at motionere.

Se vores udvalg her:

https://mackabler.dk/imac-215-med-thunderbolt-3-279?udstyr=horetelefoner,hojtalere

Vi har også flere forskellige slags tilbehør der kan gøre livet med iMac væsentligt nemmere.

En mus til iMac kan hjælpe en del uanset om man skal arbejde, lave grafisk design eller bare game lidt. Det er generelt en meget god ting at have og selv at have en ekstra af, da man ellers ikke kan lave så meget på ens iMac hvis den går i stykker.

På samme måde er det også praktisk at have god beskyttelse til ens keyboard, så det ikke går i stykker. Det giver også en bedre levetid før man skal ud at investere i et nyt.

https://mackabler.dk/imac-215-med-thunderbolt-3-279?udstyr=tilbehor,mus-tastatur,hukommelseskort