300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 21,5" 4k

iMac 21,5" 4k

261 varer
Hvis du er på jagt efter udstyr til din iMac 21,5"4k, er du kommet det helt rigtige sted. I vores udvalg nedenfor finder du over 70 former for tilbehør. På den måde er du (næsten) sikret at finde lige det, du står og mangler. Og skulle du have hjælp til at vælge det rigtige tilbehør, kan du tage...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 261



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 21,5" 4k

Hvis du er på jagt efter udstyr til din iMac 21,5"4k, er du kommet det helt rigtige sted. I vores udvalg nedenfor finder du over 70 former for tilbehør. På den måde er du (næsten) sikret at finde lige det, du står og mangler. Og skulle du have hjælp til at vælge det rigtige tilbehør, kan du tage fat i vores eksperter. De sidder klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål om vores produkter, som du måtte have. Husk også, at vi har dag-til-dag levering. På den måde er du hurtigt godt kørende med det udstyr, du står og mangler til din iMac 21,5"4k. Èn ting er i hvert fald sikkert: Kun med det rigtige udstyr har du en computer, der kan leve op til dine behov og ønsker. 

Bliv kørende med udstyr til din iMac 21,5"4k

Nærmest uanset hvad, du bruger din iMac til, kommer der en tid, hvor du har brug for ekstraudstyr. Det kan fx være et USB Hub, en adapter eller en mus. Bruger du din iMac flittigt, er det rart at have sit udstyr på plads; så sikrer du dig, at du ikke mangler funktionalitet eller skal begrænse dig i din brug. Specielt hvis du arbejder med mere krævende ting på din iMac – fx koncentreret studie eller den bliver brugt til arbejde – er det påkrævet, at du sørger for at tilpasse din iMac til dine behov med det rette udstyr. 

For at forbinde dine forskellige enheder kan det sommetider være vigtigt at tilkøbe nye kabler, som har forskellige ud- og indgange. En udfordring som mange Apple-ejere har levet med i mange år. Heldigvis er det muligt med det rette udstyr at forbinde langt de fleste enheder, selvom ens iMac ikke kommer med disse ind- eller udgange som standard i hardwaren.