300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 21"

iMac 21"

267 varer
iMac 21" er tynd, stilet og med hele 75% mindre refleksion i skærmen er den samtidig super lækker at bruge. Dog opstår der hurtigt visse problemer ved brug af iMac'en, men det er ikke noget en god samling af det rette tilbehør ikke kan klare! Overordnet set er iMac 21" en af de bedste stationære...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 267



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iMac 21"

iMac 21" er tynd, stilet og med hele 75% mindre refleksion i skærmen er den samtidig super lækker at bruge. Dog opstår der hurtigt visse problemer ved brug af iMac'en, men det er ikke noget en god samling af det rette tilbehør ikke kan klare! Overordnet set er iMac 21" en af de bedste stationære Mac-computere, du kan købe - eller har kunnet købe. Desuden er den kun stationær til en vis grad, da den faktisk er let og problemfri at transportere. Så er dit arbejde mere eller mindre fleksibelt med arbejdspladsen, så kan du bare lige tage den under armen.

iMac 21" er meget hurtig og bruger det nyeste form for Mac OS X, der er super effektivt og let at bruge. Vær dog opmærksom på Apples dårlige kompatibilitet med andre PC'er, som ikke er fra Apple. Dette gælder især, hvis du tidligere har haft en Windows PC og har anskaffet dig udstyr til denne løbende. Ville det ikke være rart, at kunne genbruge din eksterne skærm, eller dine trofaste kabler og enheder? Umiddelbart synes dette ikke muligt, men takket være gadgets du kan købe her hos Mackabler, behøver du ikke investere i nyt lige med det samme. Der kan især være kompatibilitetsproblemer med skærme fra andre firmaer end Apple. Heldigvis er det let at købe en adapter, som gør din gamle Windows-skærm kompatibel med din nye iMac 21".

Selvfølgelig er der også tilbehør til iMac 21", der kan betegnes som nødvendigt udstyr alle brugere af iMac bør eje. Det kan eksempelvis være et par høretelefoner - og en kabelholder til dine høretelefoner. Ligesom så mange andre Apple-produkter kan det næsten betegnes som en nødvendighed at investere i de rette former for tilbehør, så du sikre at få mest ud af din produkt. En iMac er fantastisk i sig selv, men man kommer langt og får meget mere for pengene ved at kunne tilslutte sig andre, eksterne medier, samt ved at sørge for at ens iMac altid er let at transportere, hvad enten det blot er fra et rum til et andet eller over længere distancer.