300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

HyperDrive Solo hub til macbook og USB-C enheder 7-i-1

Det mest populære hub er nu kompatibelt med de fleste USB-C enheder med USB-C indgang og 7 udgangsporte i den mest kompakte 7-i-1 USB-C hub design.

2 ud af 5 // 1 anmeldelser.

649,00 kr

Gratis fragt

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Denne adapter er lavet til alle Mac's med USB-c fordi den kun skal bruge et enkelt stik i din Mac virker den både til Macbook pro'erne og Macbook'en. Du kan nok også bruge den til en iMac med USB-C, men det er nok ikke den beste idé eftersom den måske dækker over nogen flere stik bag på en iMac.

HyperDrive Solo hub til macbook og USB-C enheder 7-i-1 er en super lækker hub til MacBook designet af Hyper. Med et simpelt, elegant design og fremragende funktionalitet har Hyper lavet det perfekte produkt til dig der gerne have alt i én hub.

HyperDrive Solo hub 7-i-1 giver din MacBook fuld mulighed for at forbinde alle dine enheder i hjemmet. Med et HDMI stik kan du tilslutte alle nyere skærme dertil, så du hurtigt kan tilslutte til storskærmen hvis der skal vises bold eller film. En ekstra skærm er også super praktisk til arbejde eller hjemmekontor, så du får bedre overblik og mulighed for at skifte frem og tilbage.

Som hub med USB-C har du samtidigt en oplader til iPhone eller iPad. Derudover får du også 2xUSB 3.1 indgange, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte hvad du ellers skulle have af enheder dertil, som headset, keyboard eller mus. Hvis du også skal have tilsluttet anlægget til festen, så kan denne hub til MacBook klare det med lydstikket deri. Sidst men ikke mindst så kan du indsætte SD og microSD kort deri, hvilket gør at du nemt kan overføre alle dine billeder, videoer og hvad du ellers har af filer fra kameraet eller telefonen. Og alle disse funktionaliteter får du adgang til med en USB-C udgang, så du kan tilslutte den til alle MacBook med USB-C.

Dermed er denne HyperDrive Solo hub til macbook og USB-C enheder 7-i-1 helt perfekt til hjemmet eller kontoret, så du lynhurtigt kan forbinde din MacBook til alle dine enheder, uden at skulle tilslutte dem hver for sig. Plus den sikkert giver adgang til nye indgange samtidig. I den praktiske størrelse, kan du samtidigt roligt have den med i lommen hvis du skal ud og har brug for at kunne tilslutte din MacBook hurtigt og nemt til andre enheder.

Adapteren er lavet til dig der vil have det hele ud af din Mac, adapteren har 7 stik og bruger kun et enkelt på din Mac, det er også en USB-C Adaptere og ikke en Thunderbolt 3 adapter så den virker både med de Mac's med USB-C (12" Macbook) og de andre med Thunderbolt 3 med USB-C bygget ind (Alle Macbook Pro'erne og iMac's).

Stikkene der kommer ud af denne er: HDMI til en ekstern skærm, et TV eller en projektor, alle bruger HDMI i dag så det er klart den mest universelle video port du kan få, den har også 2x USB 3.0 porte til alt dit gamle USB enheder der ikke har USB-C stik endnu, harddiske, mus, tastatur osv. den har et Mini Jack stik, 3,5mm, til lyd, en micro SD kort læser til at læse kort fra GOPro og andre aktion kamera og en SD kort plads til kort fra System kamera, lydoptagere, videokamera og DSLR kamera. Til sidst har den en USB-C port som er til opladning og kun kan bruges til dette, så adapteren også kan oplade din Mac med samme stik som alle de andre bruger.

HyperDrive Solo hub til MacBooks har en lille mini jack dims man kan folde ud og ind, den virker til at gøre adapteren mere stabil i de mac's som har et Mini Jack stik siddende ved siden af et USB-c port, det er Macbook Pro'en på 13" eller 15" med eller uden touchbar men ikke den mindste Macbook 12" da den har mini Jack stikket på den anden side af USB-C porten. 

Universelt indgang
Tillad MacBook, PC og de fleste USB-C-enheder at arbejde sammen med populære gamle forbindelser.

7-i-1 Hub
Skifter en enkelt USB-C-port til 7 porte (HDMI, USB-C med strømforsyning, 2 x USB 3.1, microSD, SD, lydstik)

4K HDMI
Tilslut USB-C MacBook, PC og enheder til HDMI-skærme, op til 4K videoopløsning

Mest Compact 7-i-1 Hub
Slank og kompakt. Den flugter med 12" MacBook, 13" / 15" MacBook Pro og Dell XPS så den er ikke højere end de PC'er og er derfor lækkert sat sammen med pc'erne.

Aluminium
Præcisionsmalet aluminiumskabinet, fås i Space Grey og Silver, med samme farve og udseende som MacBook og MacBook Pro'erne har. 

Kompatibilitet

iMac 17" & 20" & 24"

iMac 21,5" & 27"

Macbook Air 11" & 13"

Macbook Pro 13"

Macbook Pro 15" & 17"

Macbook Pro 13" Retina

Macbook Pro 15" Retina

Macbook 12"

Macbook Pro 13" Touch / ikke Touch

Macbook Pro 15" Touch

Mac mini

Apple TV

Produktinformation

Mærke Hyper
Varenr#1201
EAN nummer

Ref nr.: 1189 Sølv farve: 6941921144975

Ref nr.: 1201 Space grey: 6941921144968

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

Macbook 12" (USB-c) Macbook Pro 13" uden touch Macbook Pro 13" m. touch Macbook Pro 15" m. touch

Model nrGN21D-GRAY og GN21D-SILVER
ModelHYPERDRIVE SOLO HUB FOR MACBOOK & USB-C DEVICES
UdstyrKabel eller adapter
Længde11 cm
Højde0,9 cm
Bredde3 cm
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
TeknikOpladning op til 85W
Han portenUSB 3.1 type C
Hun portenUSB 3.0 stik
Hun portenSD-kort
Hun portenUSB 3.1 type C
Hun portenMini Jack (3,5mm)
Hun portenMicro SD kort plads
Hun portenHDMI port
KompatibilitetUSB-C, Virker med alle Mac's med USB-C og Thunderbolt 3, det er kun den nye Macbook 12" og de nye Macbook Pro'er med Thunderbolt 3 ind til nu, men andre kommer helt sikkert snart.
MaterialerAluminium
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★☆☆☆

2 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar