🚀
JANUAR UDSALG PÅ 1000+ VARER
🚀
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
107 kr 108 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Video
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter

HDMI 1.2

Der er 1 produkt.
Her finder du vores produkter der benytter HDMI 1.2, som man bruger til at forbinde mellem video enheder, og samtidigt giver mulighed for overførsel af lyd. Det findes ofte i skærme og diverse enheder der gerne vil sende både video og lyd samtidigt, som konsoller eller afspillere. Disse produkter kommer som sagt med version 1.2 HDMI, der understøtter video og audio i samme omfang som tidligere versioner. Til gengæld så er mange af restriktionerne fjernet, hvilket gør det muligt at overføre video i 720p for eksempel, samt en række lignende ændringer.
Læs mere
 • Ikke på lager.
  30pin til HDMI adapter

  Dette kabel har et 30pin han port i den ene ende, den anden ende har det et HDMI port, adapteren understøtter op til 1080p video og lyd samtidig, den virker med alle iPads, iPod's og iPhone's med 30-pin dock stikket fra Apple. 

  107,10 kr 119,00 kr
  Nedsat pris!
  3 ugers levering
Viser 1 - 1 af 1 resultatFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

HDMI 1.2

Her finder du vores produkter der benytter HDMI 1.2, som man bruger til at forbinde mellem video enheder, og samtidigt giver mulighed for overførsel af lyd. Det findes ofte i skærme og diverse enheder der gerne vil sende både video og lyd samtidigt, som konsoller eller afspillere.

Disse produkter kommer som sagt med version 1.2 HDMI, der understøtter video og audio i samme omfang som tidligere versioner. Til gengæld så er mange af restriktionerne fjernet, hvilket gør det muligt at overføre video i 720p for eksempel, samt en række lignende ændringer.

Bliv Mac super-bruger