300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
iPad
iPhone
Mac
Filter
Foto og video udstyr

Foto og video udstyr

31 varer
Hvis du ønsker at fange gode minder i smukke billeder eller optage interessante videoer, er det vigtigt, du har det rigtige udstyr – og derved de rigtige forudsætninger for at få de billeder, du ønsker. Og et godt sted at starte er i vores udvalg. Vi har et stort udvalg af en række forskellige...
Læs mere
Viser 1 - 31 af 31Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Foto og video udstyr

Hvis du ønsker at fange gode minder i smukke billeder eller optage interessante videoer, er det vigtigt, du har det rigtige udstyr – og derved de rigtige forudsætninger for at få de billeder, du ønsker. Og et godt sted at starte er i vores udvalg. Vi har et stort udvalg af en række forskellige former for udstyr til foto og video, og så kan du hurtigt få udstyret på plads til at frembringe de mest fantastiske billeder og videoer. Uanset om du skal bruge det i erhvervssammenhæng, eller du skal fotografere og optage til fødselsdage, på dine rejser eller noget helt tredje. Èn ting er i hvert fald sikkert:

Hvordan laver jeg de bedste firma videoer med iPhone?

Når du skal lave de bedste videoer for dit firma, så handler det om at have det rigtige udstyr. Nyere iPhones kommer i forvejen udstyret med et fremragende kamera, så det handler om at tilføje elementer der kan øge kvaliteten yderligere.

Første skridt er at stabilisere billedet så meget som muligt. Her kan en tripod være særdeles behjælpelig hvis i ikke skifter lokation under filmningen. En tripod vil fungere til de mest almene firma videoer.

Hvis jeres film skal være mere løssluppen, så kan en selfiestang give et andet perspektiv. Det er ofte benyttet og meget populært for tiden, så hvis det passer til atmosfæren, så er det en simpel løsning.

Til de mere professionelle produktioner, så er vi nok ude i en shoulderpod. En shoulderpod giver mulighed for at stabilisere ens iPhone i hånden, samtidigt med at den har mulighed for at tilkoble flere former for tilbehør dertil.

For at tilføje funktioner til selve kameraet kan man benytte forskellige lenses afhængigt af hvad man gerne vil have. Man kan f.eks. vælge højere zoom, fish eye eller full frame, for en anderledes video end hvad der standard følger med til iPhone.

Derudover findes der mange slags tilbehør der kan tweake oplevelsen lidt. En diktafon kan give bedre lydoptagelser som kan klippes ind i videoen, hvilket kan være ret praktisk.

Et selfielight kan samtidig give mulighed for at man også kan filme mens der er mørkt og stadig få video i rimelig kvalitet.

Hvis man har valgt at anskaffe en shoulderpod, kan man med fordel kombinere flere forskellige former for tilbehør i en samlet løsning for at få rigtig gode firma videoer. Oftest er kombinations muligheden også den der giver den højeste kvalitet, da man nemmere kan tilpasse udstyret til omstændighederne.