300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter

iPhone 15 Pro Max

349 varer
Apple har for nylig lanceret sin nyeste iPhone-kollektion, herunder iPhone 15 Pro Max, som er den mest ambitiøse og dyreste model i serien. Denne artikel vil dykke ned i de spændende funktioner og specifikationer, der gør iPhone 15 Pro Max til en bemærkelsesværdig smartphone. Design og...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 349



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 15 Pro Max

Apple har for nylig lanceret sin nyeste iPhone-kollektion, herunder iPhone 15 Pro Max, som er den mest ambitiøse og dyreste model i serien. Denne artikel vil dykke ned i de spændende funktioner og specifikationer, der gør iPhone 15 Pro Max til en bemærkelsesværdig smartphone.

Design og Byggematerialer

iPhone 15 Pro Max, sammen med Pro-modellen, er Apples første smartphones fremstillet i 'Grade 5' titanium, en legering også brugt i NASA-robotter som Mars roveren. Denne robuste konstruktion, kombineret med reducerede kanter omkring mobilen, gør telefonerne betydeligt lettere end tidligere versioner.

Skærm og Display

Med en skærmstørrelse på 6,7 tommer tilbyder Pro Max en 120 Hz opdateringsfrekvens og always-on display sammen med en 'Standby'-funktion med iOS 16, der forvandler telefonen til et smart-display til hjemmet.

Processor og Ydeevne

Drevet af den nye A17 Pro-processor, som er den første processor printet med den mest avancerede 3nm printteknologi, lover iPhone 15 Pro Max en betydelig forbedring i ydeevne. Denne processor kombinerer to performance-kerner med fire strømeffektive kerner, og den neurale chip er dobbelt så kraftig som i forgængeren A16 Bionic.

Kamera og Fotografering

Pro Max-modellen byder på et tredobbelt kamera modul med et primært kamera på 48 megapixels. Den optiske telezoom er på fem gange optisk zoom via en 'tetraprisme' foldeoptik, som også får en forbedret optisk stabilisering. Derudover er den ultravidvinklede optik forbedret og tilbyder nu en dedikeret makro-funktion.