tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Xiaomi temperatur og fugtighedsmåler

Vær konstant opdateret med, hvordan temperaturen og fugtigheden er i dit hjem. Xiaomi Smart Home System giver med denne enhed mulighed for, at du kan tjekke temperaturen og fugtigheden i dit hjem, via en app på din telefon.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

1090

LAGERSTATUS: på lager.

1 - 2 dages levering

139,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

At kunne kommunikere med sit hjem, lyder måske som et fremtidsscenarie, men Xiaomi har med deres smart home system, skabt enheder, som kan holde dig opdateret på indeklimaet i dit hjem. Via et lokalt netværk, kommunikerer de forskellige smart home enheder med hinanden og sender gennem en mother-hub al informationen til en tilhørende app, så du fra din smartphone kan hold det store overblik i hjemmet, selv om du ikke er hjemme.

Denne enhed giver dig mulighed for at holde øje med temperatur og fugtighedsniveau i det rum, hvor du har placeret enheden. Med disse informationer får du et godt overblik over indeklimaet i din bolig og kan justere derefter. Et sundt indeklima, indebærer eksempelvis en relativ luftfugtighed på under 45% som man opnår ved at lufte ud jævnligt og sørge for at have sin bolig i den rette temperatur inden døre. Om vinteren er det ikke et problem, da vi ofte fyrer op for at holde varmen, men om sommeren gælder det om at lufte ud jævnligt.

Kompatibilitet

mijia_non_retina

Xiaomi Mijia

mijia_non_retina

App Store

mijia_non_retina

Google Play

mijia_non_retina

Google Home

mijia_non_retina

Apple HomeKit

mijia_non_retina

Samsung Smarthings

Produkt information

Mærke Xiaomi
Varenr#1090
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Model nrCA1001
UdstyrSmart home
Højde90mm
Bredde90mm
Dybde30mm
Vægt10 g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser