300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Xiaomi Smart Plug med WI-FI

Med Denne smart plug fra Xiaomi kan man styre den via en App vha. WI-FI.

Der medfølger en dansk/europæisk adapter, så den passer stikkontakterne i dit hjem. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#1063

189,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Xiaomi har lavet en opgradering til dit hjem, som hedder Smart Home System. Det betyder, at ved  hjælp af en række enheder, bliver du i stand til at kommunikere med dit hjem og enhederne kan kommunikere imellem hinanden, baseret på dine indstillinger.

Måden det hele fungerer på, er at man har det, der kaldes en mother-hub. Det er så at sige, central stationen for alle de enheder, som du køber til dit hjem. Du kan koble op til hele 30 enheder på den samme hub, og den sørger så for at bevare forbindelsen til den app, du installerer på din telefon.

På den måde, så kan du fra din smartphone indstille, programmere og styre de enheder, du har i dit hjem. App’en er sat op på en dejlig overskueligt måde, så du nemt kan holde øje med, hvilke enheder der er tændte og selv om du ikke er hjemme kan du tænde og slukke de forskellige enheder.

En af disse enheder kunne eksempelvis være denne Smart Plug. i sin enkelthed, er det en adapter, du sætter imellem din stikkontakt og hvilket som helst apparat du har i hjemmet som skal bruge strøm. Du kan så derefter koble den på mother-hub’en og den vil så poppe op på din app. Når den er synkroniseret med din app, kan du så hele tiden selv styre om den skal være tændt eller slukket og på den måde styre om det tilsluttede apparat skal være tændt eller ej.

Det giver dig altså muligheden for, at tænde for kaffemaskinen inden du kommer hjem eller slukke lyset i kælderen efter du er kommet tilbage i stuen.  Eller måske du gerne vil give illusionen af, at der er nogen hjemme mens du er på ferie. Så kan du også tænde og slukke dine lamper som du har lyst til, selv om du sidder på Tenerife.

I Xiaomis Home System Serie, findes der virkeligt mange enheder, som du kan koble på dit system. De kan også kommunikere indbyrdes og en handling ved én enhed, kan derfor igangsætte en reaktion ved en anden. Det hele bliver styret fra app’en og du har fuld kontrol hele tiden. I serien findes der også bevægelsessensorer, temperaturmålere, pærer og en hel masse andre forskellige udvidelser til hjemmet.

Det er fantasien som sætter grænser og jo før du kommer i gang med at opdage alle de muligheder som findes, jo mere effektivt bliver dit system i hjemmet.

Kompatibilitet

mijia_non_retina

Xiaomi Mijia

mijia_non_retina

App Store

mijia_non_retina

Google Play

mijia_non_retina

Google Home

mijia_non_retina

Apple HomeKit

mijia_non_retina

Samsung Smarthings

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1063
EAN nummer

6954176843319

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ProducentXiaomi
UdstyrStikkontakt
UdstyrSmart home
Trådløse forbindelserWI-FI

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar