300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Xiaomi Mijia Philips Zhirui E27 6,5W LED lyspærer

Denne Xiaomi smartpære er super smart og kan styres igennem Xiaomi's Mi Home app, hvor du kan styre intensiteten og varmen af farven. Derudover kan du også sætte den til at tænde og slukke på bestemte tidspunker eller situationer.

Pæreren virker med en gateway eller for sig selv.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#1081

149,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Hvis du ligesom os syntes at det er virkeligt irriterende, at skulle rejse sig fra sin seng når man er faldet til ro og måske er færdig med at læse i sengen, og har du altid fantaseret om at have smart-lys, så du ikke behøver at rejse dig fra sengen når du skal slukke lyset, så er den her løsningen lige noget for dig!

Pæren giver et blødt hvidt lys, som du har mulighed for at styre intensiteten af, alt efter situation og behov.

Denne pære fra Xiaomi hører til deres linje af intelligente løsninger til dit hjem. Ved at forbinde den med Xiaomi Mi Home eller Yeelight app'en, så har du mulighed for at kontrollere intensiteten af lyset i pæren og om den skal være tændt eller slukket. En funktion, som er rigtigt smart, hvis du har en sengelampe, som du både vil have skal fungere som natlampe og læselampe. 

Den virker også stuen, køkkenet eller alle andre steder, og bliver først rigtigt smart når du sætter den sammen med andre smart enheder, fx en dør føles så den ved om du er hjemme eller ej eller en bevægelsesføler så den kan tænde sig når nogen er i gangen.

Så ikke nok med at du ikke behøver at rejse dig hvis du vil slukke for lyset, du kan også bare vælge at dæmpe det, uden at bevæge dig efter det.

Hvis du først har start-kit’et til Xiaomis Smart Home System, så er det meget enkelt at tilføje denne pære til det intelligente system. Den fungerer nemlig ligesom de andre produkter og skal bare tilføjes i din app og du har derfor mulighed for at kontrollere pæren via din smartphone og sætte systemer op så de gør ting automatisk.

Måske du i første omgang tænker at det er lidt mærkeligt at købe en pære, som kan tilsluttes wifi, når du der allerede findes dæmpere til lys. Men det smarte ved at købe netop denne pære, er at du kan sætte den i alle slags lamper.

Så om du har en billig lampe fra IKEA, har arvet en design tegnet arkitektlampe fra din morfar eller om du har været ude at investere i en stor loftlampe, så kan du altså bruge denne pære og lynhurtigt gøre lyset lidt mere funktionelt i dit hjem.

Men hvad så hvis internettet pludseligt ikke fungerer, kunne man så spørge, står man så i et helt mørkt hjem uden lys? Nej, selvfølgelig gør man ikke det. Pæren fungerer stadig som en standard pære, du kan tænde og slukke på kontakten. Og skulle dit wi-fi gå ned, kan du stadig kontrollere pæren. Hele systemet snakker nemlig sammen på dit lokale netværk, når du er hjemme, som sørger for at dit hjem også er intelligent, selvom dit internet skulle holde en lille pause en dag, du skal bruge en gateway for at styre det over internettet når du ikke er hjemme.

Kompatibilitet

mijia_non_retina

Xiaomi Mijia

mijia_non_retina

App Store

mijia_non_retina

Google Play

mijia_non_retina

Google Home

mijia_non_retina

Apple HomeKit

mijia_non_retina

Samsung Smarthings

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1081
EAN nummer

6947939128754

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ModelE27
UdstyrPærer
UdstyrSmart home
Højde12 cm
Diameter5,5 cm
Vægt60g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Teknik220V, lys hvidbalance: 3000-5700K, 450 LM
Trådløse forbindelserwifi
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar