300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Vægt
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter

Xiaomi kamera

5 varer
Xiaomi kamera til overvågning Xiaomi er et fantastisk mærke som er begyndt at tilbyde xiaomi kamera med nattesyn, fuld HD 1080p, Wi-Fi af rigtig høj kvalitet. Xiaomi Mijias smart home kamera er spækket med funktioner, og kan igennem deres Xiaomi Mi Home app sættes op og tilgås hvor end du befinder dig med en internetforbindelse. Kameraerne har indbygget indgang til et micro-sd kort således at du kan gemme optagelserne. Du kan enten sætte den til at  optage hele tiden, eller for eksempel kun når der er bevægelse. Alt i alt er Xiaomi kamera rigtig gode.
Læs mere
Viser 1 - 5 af 5
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Xiaomi kamera

Xiaomi kamera til overvågning

Xiaomi er et fantastisk mærke som er begyndt at tilbyde xiaomi kamera med nattesyn, fuld HD 1080p, Wi-Fi af rigtig høj kvalitet.

Xiaomi Mijias smart home kamera er spækket med funktioner, og kan igennem deres Xiaomi Mi Home app sættes op og tilgås hvor end du befinder dig med en internetforbindelse. 

Kameraerne har indbygget indgang til et micro-sd kort således at du kan gemme optagelserne. Du kan enten sætte den til at  optage hele tiden, eller for eksempel kun når der er bevægelse. 

Alt i alt er Xiaomi kamera rigtig gode.

Bliv Mac super-bruger