🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone

Avantree Elephants justerbart sportsarmbånd til smartphones. Kan bruges til iPhone 4, 5, og 6. Passer til alle 4-5,5' smartphones. Denne vare er restlager. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#D006

99,00 kr

99!!!

Fragt starter fra 40 Kr

1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 9,90 kr
3 15% Mindst 44,55 kr

Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone er et fantastisk løbearmbånd fra Avantree. I sædvanlig stil har Avantree designet et løbearmbånd til iPhone i høj kvalitet og i lækkert design.

Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone passer til de fleste iPhones, dog ikke de nyeste, og i øvrigt kan det fungere som løbearmbånd til smartphone i størrelsen 4-5,5”.

Et Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone er særdeles praktisk at have, hvis man skal gå tur eller løbe, så man nemt kan opbevare ens iPhone på armen. Især hvis man er i tøj hvor der ikke umiddelbart er opbevaringsplads eller hvor opbevaring ikke vil være særlig praktisk. Dette er især ofte tilfældet med sportstøj, da det skal være så minimalt som muligt. Derfor giver det god mening at bruge et løbearmbånd til iPhone, da din iPhone sidder godt fastspændt på armen og dermed ikke giver problemer på løbeturen.

Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone er lavet så det er nemt at spænde ind og ud, mens det samtidigt sidder godt fast. Derudover så dækker det godt af for din iPhone, så du ikke skal bekymre dig om at den bliver for våd eller fugtig. Som en lækker ekstra detalje er der små huller i bunden af dette løbearmbånd til iPhone der passer med indgangen til headsets, og dermed kan du nemt tilslutte dit headset på løbeturen. Da musik for de fleste er uundværligt på løbeturen, så er dette perfekt til den flittige løber.

Samlet set giver Avantree Elephants Sports Løbearmbånd til iPhone alt hvad man har brug for fra et løbearmbånd til iPhone, da du får god fleksibilitet, holdbarhed samt ekstra quality of life fra forskellige dele af løbearmbåndet. Det er oplagt hvis du løber meget, især hvis du gerne vil løbe med musik og er træt af at have din iPhone i hånden.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Avantree
Varenr#D006
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6s iPhone se iPhone 7 iPhone 8

UdstyrCover
Vægt40g
ProduktgarantiNormal dansk Garanti og reklamationsret, med 6 måneder på batterier.
KvalitetPolyester med elastik
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar