300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Skole-, studie- og arbejdsstart med Mac/iPhone/iPad

Skole-, studie- og arbejdsstart med Mac/iPhone/iPad

337 varer
Så skal vi til at i skole igen, og det betyder at vi skal have vores Mac’s, iPhone’s og iPad’s til at virke med skolernes udstyr igen. Mac’s bruger Mini displayport, det er der ikke nogen skærme eller projektere der bruger, her kan man let købe en lille billig adapter som gør at din Mac virker...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 337



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



Skole-, studie- og arbejdsstart med Mac/iPhone/iPad

Så skal vi til at i skole igen, og det betyder at vi skal have vores Mac’s, iPhone’s og iPad’s til at virke med skolernes udstyr igen.

Mac’s bruger Mini displayport, det er der ikke nogen skærme eller projektere der bruger, her kan man let købe en lille billig adapter som gør at din Mac virker med disse skærme og projektere.

Skole start med en Mac computer har aldrig været lettere. Mac kan åbne de samme filer som alle andre PC’er og de kan bruge samme wifi, muse, tastaturer, skærme osv. 

Mac’s printer også på de samme printere og kan scanne fra samme scannere. 

Det eneste man mangler i sin skoletaske er et par adaptere som gør det lidt lettere at være mac bruger. 

Skolestart er noget mange gør med en iPad, her får man noget flere problemer, da iPad’s tit slet ikke er integreret på skoler. Her skal du bruge en adapter så du kan få dine præsentationer op på storskærmen, en oplader så du ikke mangler en og en powerbank så du ikke løber tør. Vi tror mener også man skal have et ordentligt tastatur til sin iPad, og her er Logitech’s virkelig godt. 

Hvis du er så heldig at starte skole året ud med en af de nye små Macbook’s, så skal du bruge lidt mere for at få det hele til at spille, her foreslog vi vores multi adapter, den Apple også sælger med USB-C, HDMI og USB 3, den virker med det hele, den kan sættes til storskærm, oplade og bruges med USB stik, det er alt hvad man skal bruge i skolen af sin Mac.

Skole start med en iPhone har aldrig været lettere. Her skal du bare bruge en ekstra oplader og et ekstra kabel, så du er sikker på at have strøm til din iPhone. En powerbank er måske også en god idé samt et headset.