300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

MacKabler Erhverv

Er I en virksomhed, som har brug for kabler, adaptere, opladere eller andet til jeres computere, tablets eller telefoner, så kan I oprette en erhvervskonto hos os.

Vi har et stort udvalgt i prisvenligt tilbehør til hovedsageligt Apple produkter, men med nutidens mange standarder virker de fleste af vores varer også til PC'er og android enheder og ligende.


Med en erhverskonto får du mange fordele som du finder listet op her til højre ☺️

Ønsker du en erhverskonto, så skriv en mail til [email protected] og du får et svar i løbet af få timer.

  • Mængde rabatter
  • Hurtig levering - typisk dag-til-dag
  • Faktura betaling
  • Se priser ex. moms
  • Hurtig kontakt via telefon eller mail
  • Stort udvalg - over 6.000 varer
  • Kvalitetsvarer, som er gennemtestet
  • Varer med eget logo og print

Vores værdier

🌱 Mackabler.dk er forpligtet til at tage ansvar for vores indvirkning på samfundet og miljøet, og vi stræber efter at handle ansvarligt og bæredygtigt i alt, hvad vi gør. Vores CSR-politik omfatter følgende områder.

Miljømæssig bæredygtighed 🌱💚 
Vi har en forpligtelse til at reducere vores miljøpåvirkning, og vi vil arbejde på at minimere vores energiforbrug og genanvende materialer, når det er muligt.

Vi vil fortsætte med at undgå unødvendig emballage og at reducere mængden af plastik, der anvendes i vores produkter og emballage. Dette gør vi ved at vælge producenter, som tænker dette med i deres emballage. Ligeledes med vores eget mærke M7 er emballagen så vidt mulig minimal og lille. 

Ansvarlige produkter ♻️
Vi tilbyder produkter af høj kvalitet, som er gennemtestede og sikre for vores kunder og for miljøet. Vi vil også søge at minimere vores påvirkning af miljøet i forbindelse med vores produkter og vil samarbejde med vores leverandører om at finde mere bæredygtige alternativer.

Arbejdsmiljø 👩‍🏫 
Vi har skabt et arbejdsmiljø, der er sikkert og sundt for vores medarbejdere. Vi sikrer, at vores medarbejdere har adgang til passende arbejdsforhold, uddannelse og udviklingsmuligheder og at de behandles retfærdigt og med respekt.

God mulighed for pauser, gå-ture og frisk luft når der er behov for det og meget andet ♥️

Samfundet 👨‍👩‍👧‍👦
Vi bidrager til samfundet ved at være en ansvarlig virksomhed, der respekterer de love og regler, der gælder for vores aktiviteter.

Vi støtter også velgørenhedsorganisationer og lokale initiativer, som vi mener, vil gøre en positiv forskel i samfundet.

Vi vil fortsætte med at overvåge og evaluere vores CSR-politik for at sikre, at vi lever op til vores forpligtelser og fortsat forbedrer vores resultater. Vi vil også opfordre vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere til at deltage i vores indsats for at skabe en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Teamet 🤩