300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

ROCK royce cover til iPhone 7 & 8

Cover i god kvalitet til din iPhone 7. Dette cover er lavet i et mægtigt godt design, som passer til det meste. Et cover forlænger levetiden på din iPhone markant og dette samme tid med at det gør din iPhone 7 lidt lækre. 

Ved køb af dette for du et rigtig godt cover for pengene.

4.7 ud af 5 // 3 anmeldelser.

179,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Lækkert cover fra mærket ROCK. ROCK er kendt for at lave produkter i god kvalitet. Det er et meget stilrent cover som kan bruges til alle lejligheder.

Coveret er i en flot sort farve, men den plastikramme som er på kan fås i flere forskellige farver, alt efter hvor du synes er pænest.

Selvom at coveret har et pænt design, er det altså ikke gået ned på funktionalitet. Coveret er lavet i blød gummi, som er god til at aftage stød og slag ved tab. Dette gør blandt andet at du markant mindsker risikoen for at din skærm går i stykker når du taber din iPhone.

Som en ekstra detalje er coverets gummi bagpå ridset i diamantformer, hvilket gør at den ligger meget bedre fast i hånden på dig og sikre at den ikke glider ud af hånden på dig.

En anden fordel der også er ved at bruge blød gummi til at lave et cover er at du ikke nedsætter funktionaliteten ved din iPhones knapper. Det er lige så let som før at trykke alle knapper ned, du kan stort set ikke mærke forskel.

Der er i coveret lavet huller så du kan tilgå både dit lader stik, mute-knappen og så er der selvfølgelig lavet hul til kamera og blitz. For at bevare højtalernes lydkvalitet er der naturligvis også lavet huller ved din iPhones højtalere, så lyden får plads til at udfolde sig.

Som et lille detalje er der lavet et hul i coveret, der hvor Apple logoet er placeret på din iPhone. Dette er lavet for at bevare originaliteten og æstetikken omkring Apples anerkendte design.

For at gøre coveret så stærkt og slidstærkt som muligt er kanten lavet i hård plastik og endda i et flot aluminiumslook. Dette gøre din iPhone mere stærk overfor eksempelvis vægt som kan risikere at bøje den, men også over for tab og slagskader.

I denne plastik kan er der lavet knapper for at sikre at dine knapper lette at trykke ned, dette giver også et rigtigt godt udtryk til din iPhone.

Et cover forlænger levetiden på din iPhone markant, og hvis der er noget som man gerne vil sikre sig, er det levetiden af ens iPhone. Hvis du køber dette cover er du ikke kan sikret en iPhone med forlænget levetid, men du får også et cover hvor du virkeligt får kvalitet for pengene.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6/6s

iPhone 6/6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X/Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Produktinformation

Mærke ROCK
EAN nummer

Ref nr.: 527 Rød: 6950290637209

Ref nr.: 526 Grå: 6950290637223

Ref nr.: 523 Guld: 6950290637230

Ref nr.: 525 Rosegold: 6950290637247

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse Enheder

iPhone 7 iPhone 8

UdstyrCover
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetiPhone 7 / iPhone 8
MaterialerGummi og plastik
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

4.67 ud af 5 // baseret på 3 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar