💥 BLACK
BLACK WEEK HELE UGEN - OP TIL 80% RABAT
WEEK 💥
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
19 kr 149 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Power On/Off & Flex kabel til iPhones

Power On/Off & Flex kabel til iPhones

24 varer
Hvordan skifter jeg tænd/sluk knappen på iPhone? For at skifte tænd/sluk knappen på iPhone kræver det først og fremmest nyt hardware der kan erstatte det gamle. Derefter er det helt essentielt at have det rigtige udstyr til at udføre arbejdet med, ellers er det ikke muligt at gøre. Selve hardwaren har vi forskellige slags af i denne kategori og det er vigtigt at finde ud af hvilken model du skal udskifte på før du køber en, da det er forskellige slags der bruges til forskellige modeller. Udskiftningen kan hurtigt overstås med det rigtige værktøj, da hardwaren nemt kan tilføjes til ens...
Læs mere
Viser 1 - 24 af 24Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Power On/Off & Flex kabel til iPhones

Hvordan skifter jeg tænd/sluk knappen på iPhone?

For at skifte tænd/sluk knappen på iPhone kræver det først og fremmest nyt hardware der kan erstatte det gamle. Derefter er det helt essentielt at have det rigtige udstyr til at udføre arbejdet med, ellers er det ikke muligt at gøre.

Selve hardwaren har vi forskellige slags af i denne kategori og det er vigtigt at finde ud af hvilken model du skal udskifte på før du køber en, da det er forskellige slags der bruges til forskellige modeller.

Udskiftningen kan hurtigt overstås med det rigtige værktøj, da hardwaren nemt kan tilføjes til ens iPhone. Derfor er det en rigtig god løsning selv at udføre reparationen, hvis man da føler sig tryk ved at pille ved hardware på den måde.

Alternativerne er at lade Apple håndtere det, hvilket kan tage lang tid og være dyrt, eller lade phonefixers tage sig af det, hvilket også er dyrere end at gøre det selv, samt måske ikke føles lige så trygt som selv at tage sig af det.

Hvilke slags udstyr kan jeg få til iPhone?

Når det kommer til reparation af tænd/slik knappen så har vi flere forskellige slags udstyr der kan hjælpe med processen. Det handler om at have værktøj der gør det nemt at udføre præcise handlinger, da det er små dele der er i en iPhone.

Her har vi forskellige skruetrækker sæt der indeholder alt man skal bruge for at skille ens iPhone ad og samle den igen. De er desuden også brugbare til mange andre opgaver hvor man skal finjustere.

Derudover har vi forskellige former for værktøj der gør processen nemmere, om det så er for at holde fast, skille ad eller samle sammen. På den måde kan man gøre reparations opgaven ret overskuelig, da man kan få et værktøj der hjælper en på hver eneste skridt undervejs.

Man kan selvfølgelig også få nye tænd/sluk knapper og kabler der håndterer strømstyringen hvis der er sket fejl på det område.

https://mackabler.dk/front-og-bag-kamerasaet-til-iphone-reparation-309

Bliv Mac super-bruger