👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
69 kr 299 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Mini displayport (Thunderbolt) til HDMI adaptere og kabler

Mini displayport (Thunderbolt) til HDMI adaptere og kabler13 varer

I denne kategori findes vores udvalg af mini displayport til HDMI adaptere og kabler, hvor der findes flere forskellige afhængigt af hvad ens behov er og hvordan man helst vil kunne konvertere signalet. Et mini displayport til HDMI kabel kan bruges til rigtig mange forskellige ting, eftersom der er mange enheder der benytter HDMI stik og mini displayport er netop det man har i en nyere Macbook, så man får mulighed for at forbinde ens Mac til en lang række enheder. Oftest vil man bruge et mini displayport til HDMI kabel eller en mini displayport til HDMI adapter til at...
Læs mere
Viser 1 - 13 af 13Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Mini displayport (Thunderbolt) til HDMI adaptere og kabler

I denne kategori findes vores udvalg af mini displayport til HDMI adaptere og kabler, hvor der findes flere forskellige afhængigt af hvad ens behov er og hvordan man helst vil kunne konvertere signalet.

Et mini displayport til HDMI kabel kan bruges til rigtig mange forskellige ting, eftersom der er mange enheder der benytter HDMI stik og mini displayport er netop det man har i en nyere Macbook, så man får mulighed for at forbinde ens Mac til en lang række enheder.

Oftest vil man bruge et mini displayport til HDMI kabel eller en mini displayport til HDMI adapter til at forbinde mellem ens Macbook og en skærm der har en HDMI indgang. Man får nemlig super hurtig overførselshastighed ved at bruge denne form for stik i forhold til de ældre slags.

Den hurtige overførselshastighed gør at man med dette mini displayport til HDMI kabel kan vise kvalitet helt op til 5k på en anden skærm end den på ens Macbook, hvilket kan være utrolig praktisk, især hvis man gerne vil vise noget frem i større format end ens Macbook.

Det kan f.eks. være til filmaftenen hvor der skal vises Hollywood brag frem og man gerne vil give den fedeste oplevelse. Så kan det være fedt at kunne smide filmen på den største skærm man har i hjemmet i stedet for at skulle vise det frem på ens Macbook.

Ligeledes er det også fedt at kunne vise streaming i høj kvalitet hvis der skal ses bold eller anden sport sammen med vennerne, da det lige gør oplevelsen lidt federe. Så kan alle følge med hvilket altid gør rigtig meget for stemningen i rummet.

Hvis der skal fremlægges på studiet, så er det også en god idé at have et mini displayport til HDMI kabel eller en mini displayport til HDMI adapter i lommen, så det altid er nemt at forbinde til skærmen eller en moderne projektor, så man er sikker på at kunne vise ens slides.

Det samme kan siges på arbejdspladsen, da der ofte skal laves præsentationer, enten internt eller over for en vigtig kunde og så er det vigtigt at være sikker på at man kan vise hvad man skal, hvormed det er en rigtig god idé at have et reserve mini displayport til HDMI kabel.

Der findes flere forskellige slags mini displayport til HDMI kabler og mini displayport til HDMI adaptere, og generelt kan de alle det samme. Dog kan der være forskel på kvaliteten mellem de forskellige, hvor pris og mærke ofte er en god indikator på hvad man får.

Hvilket der er det rigtige for dig afhænger hovedsageligt af hvor ofte det skal bruges. Hvis det er for at have et kabel der bliver fundet frem en gang om året for at vise feriebilleder, så er et billigt helt fint, men hvis det skal bruges hver dag, så skal der nok et dyrt kabel til.

Vi har forskellige mærker og slags her på siden, hvor man både kan finde den billige, men ikke så holdbare version, samt de dyre og rigtig gode mini displayport til HDMI kabler.

Bliv Mac super-bruger