300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Itian q300 Qi dobbelt oplader iPhone

Her er opladeren du kan bruge til at oplade 2 iPhone's samtidig, trådløst. Dette er hvad vi skal bruge indtil Apple AirPods kommer senere i år.

Opladeren understøtter 2 Qi smartphones der kan klare Qi opladning. Den oplader med 5W.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#338-1

199,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Itian q300 Qis oplader kan oplade to iPhones samtidigt. Det er smart, hvis både du og en anden får brug for at oplade jeres iPhones på samme tid - man kan endda oplade iPhone trådløst. Opladeren fås kun i sort og kommer i et enkelt design. Den passer til en iPhone 8 eller 8 Plus, samt iPhone X. Når det er tid til at oplade din iPhone lægger du den blot på en af pladerne og din iPhone vil begynde at lade op.

Denne smarte oplader sikre, at man kan oplade to iPhones på samme tid og man slipper for en ledning mellem opladeren og iPhonen, da den oplades trådløst. Opladeren kan med fordel opbevares på dit skrivebord på kontoret, da iPhonen kan oplades løbende, når du lægger den fra dig. Derved kan du undgå at stå i en situation, hvor din iPhone pludseligt er løbet tør for strøm, når du skal hjem fra arbejde. Denne form for opladning er på sigt den bedste form for opladning for din iPhone, fordi den oplader lidt hele tiden i stedet for, at den fx oplades natten over. Din iPhone vil stort set altid have tilstrækkeligt med strøm. Denne fordel ved at benytte trådløs opladning har vi kunnet læse os frem til og vores egne test bekræfter ligeledes dette.

Trådløse opladning med Qi til iPhone virker fint igennem covers, men ikke igennem covers lavet af fx jern der er magnetisk, særligt magnetiske covers skal være lavet til Qi opladning før de virker med en trådløse oplader som denne, Qi opladning virker fint igennem alt slags plastik og aluminium. 

Denne dobbelte oplader fylder ikke meget og fremstår diskret i dens design. Den er super smart, fordi den oplader to iPhones samtidigt og den oplader hurtigt. Der medfølger en 15 w strøm omformer med EU stik med opladeren.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6/6s

iPhone 6/6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X/Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Produktinformation

Mærke Itian
Varenr#338-1
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max

UdstyrOplader
UdstyrTrådløs oplader til iPhones
QI opladningTil alle iPhone's 5W opladning(Normal)
Længde14,4 cm
Bredde20 cm
Dybde0,95 cm
Vægt165g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Medfølger15w strøm omformer med EU stik
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

  Spørgsmål fra: Mia
  Dato: 2018-07-20 10:25:14
  Har I en trådløs oplader, som IKKE giver en biplyd, når opladning aktiveres / afsluttes? Denne lyd kan nemlig ikke slås fra i IPhone, så jeg er på udkig efter en oplader, der ikke har lyd i sig selv.

  Ingen af vores opladere giver nogen lyde, hverken powerbanks med Qi eller Qi opladere.

  Spørgsmål fra: Allan
  Dato: 2018-09-22 15:03:19
  Kan den også lade apple watch?

  Ja, efter serie 1 virker normale Qi opladere også til Apple watch. Det er altså kun Serie 0(eller det uden serie navnet) som ikke kan klare normale Qi opladere.